kirkris 01.08.2007 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Sorki kirkis że nie o Tobie u Ciebie:) ja się nie gniewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 01.08.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 nowe fotki z układania parkietu http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/_ptgtmp_VCMH0Dm.jpg i gniazdko w podłodze http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/gniazdko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 03.08.2007 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 pokój gościnny http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/_ptgtmp_18024Z_filtered_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 08.08.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 jak tam postępy prac? czekam na nowe zdjęcia - z chęcią zobaczę ukończoną podłogę w salonie (to połączenie gresu z drewnem bardzo mi się podoba) sprzęt AGD do kuchni juz wybrany? u mnie przywożą jutro i nie mogę się doczekać jakby co to polecam sklep mojego znajomego - http://www.best-media.pl - można wynegocjować dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 08.08.2007 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 jak tam postępy prac? czekam na nowe zdjęcia - z chęcią zobaczę ukończoną podłogę w salonie (to połączenie gresu z drewnem bardzo mi się podoba) sprzęt AGD do kuchni juz wybrany? u mnie przywożą jutro i nie mogę się doczekać jakby co to polecam sklep mojego znajomego - http://www.best-media.pl - można wynegocjować dobre ceny Podłoga lezy i schnie tylko nie mogę się umówić na cyklinowanie (podobno min. za 3 tygodnie ) Sprzęt już jest tylko szafki częsciowo wracają do fabryki - kolejne 2 tygodnie w plecy AGD kupowaliśmy w wielu sklepach - tam gdzie było najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinex1978 09.08.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Hej kirkris ! Mam małe pytanko czy pomieszczenia na górze poprzez dużą ilość skosów nie wydają się zbyt małe! Jak z ich ustawnością ?//? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinex1978 09.08.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Czy ktoś ze Śląska buduje Marysię???????????????????????????????????????????????????????????????????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 10.08.2007 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Hej kirkris ! Mam małe pytanko czy pomieszczenia na górze poprzez dużą ilość skosów nie wydają się zbyt małe! Jak z ich ustawnością ?//? Dla mnie są całkiem całkiem Gedneralnie obecnie mam dwa spore pokoje w mieszkaniu (25 i 14m) a po wejściu do pomieszczeń w domu jednak czuję większą przestrzeń Najbardziej pokręcony jest pokój dziecka - ale ma po podlodze 19m 2 co jest całkiem sporo - łóźko mieścimy pod ścianą ze skosem, naprzeciwko mieści się szafa i zostaje jeszcze wolna ściana. Druga część pokoju z lukarną jest już naprawdę wystarczająca dla biurka i półek ksiązkowych. Pod skosami nba wprost łóżka spokojnie da się ustawić niskie szafki na zabawki i TV na nich. Jedynie lekki kłopot może być z biblioteką - tam ze ścian wystają miecze od słupów. W tym miejscu będzie trzeba wstawić niższe półki aby miecze nie przeszkadzały Generalnie jestem zadowolony z wielkości i ustawności pomieszczeń pozdrawiam KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nesta28 12.08.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 witam sledze juz od dluzszego czasu twoja budowe i jestem zachwycona. bardzo mi sie podoba ten projekt i jak dobrze pojdzie to na wiosne rozpoczniemy budowe duzy plus za oprzestrzen w salonie.mam jednak kilka nurtujacych pytan: 1. co ze schodami? jak dla mnie chyba beda troche strome a moze jest inna mozliwosc ich usytuowania? 2. dlaczego odgrodziliscie kuchnie od jadalni i salonu? 3. i jak macie zamiar zaslaniac okna(chodzi mi o jakies karnisze i firany)- jesli wogole macie zamiar przeciez sa takie duze i piekne - dodatkowy plus jak dfla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 12.08.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 witaj Możesz jednak sprawdzić jakiej szerokosci masz opaske wokół okien ? Jak tam dalsze postepy prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 12.08.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 witam sledze juz od dluzszego czasu twoja budowe i jestem zachwycona. bardzo mi sie podoba ten projekt i jak dobrze pojdzie to na wiosne rozpoczniemy budowe duzy plus za oprzestrzen w salonie.mam jednak kilka nurtujacych pytan: 1. co ze schodami? jak dla mnie chyba beda troche strome a moze jest inna mozliwosc ich usytuowania? 2. dlaczego odgrodziliscie kuchnie od jadalni i salonu? 3. i jak macie zamiar zaslaniac okna(chodzi mi o jakies karnisze i firany)- jesli wogole macie zamiar przeciez sa takie duze i piekne - dodatkowy plus jak dfla mnie Witaj, ad1. schody jeszcze nie są załozone więc nie wiem jak wyjdą. Wydaje się że mogą być dość strome i długie, nie planowałem jednak zmieniać ich biegu. W takim wypadku stracisz sporo miejsca w salonie i dodatkowo jest to spora przeróbka projektu (stropu). Słyszałem o wariancie wstawienia schodów w miejsce pom. gosp. na dole ad2. Kuchnia w naszym domu raczej jest dość dużo użytkowana i w związku z tym nie chcemy mieć "garów" na wierzchu. Ponadto ograniczymy rozchodzenie się zapachów i osadów (tłuszcz i opary) z kuchni. Nie zamykamy jej całkiem bo nie będzie drzwi ad3. Na razie okien na dole nie zasłaniamy - też nie mamy koncepcji Założymy zasłony na górę (i żaluzje w łazienkach) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 12.08.2007 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 witaj Możesz jednak sprawdzić jakiej szerokosci masz opaske wokół okien ? Jak tam dalsze postepy prac? Prace stanęły w momencie zwrotu kuchni do poprawek. Poza tym teraz są wakacje i nikomu się nie chce robić (tzn. elektrykowi, hydraulikowi, handlowcom w sklepach itp). Musimy się uzbroić w cierpliwość i czekać na koniec wakacji pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinex1978 13.08.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 dziękuje kirkris za odpowiedz , życzę powodzenia a przede wszystkim cierpliwości w pracach wykończeniowych!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.08.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Kirkris, bardzo podobają mi się Twoje płytki łazienkowe. Już prawie je zamówiłam, jestem jednak w rozterce, bo podłoga pasująca do nich powinna być biała. Jakie płytki macie na podłodze (producent nie proponuje podłogowych w tej serii) i czy nie sprawia Wam kłopotu utrzymanie czystości w łazience? Dawno temu miałam białą podłogę w łazience i niezbyt dobrze to wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 15.08.2007 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Kirkris, bardzo podobają mi się Twoje płytki łazienkowe. Już prawie je zamówiłam, jestem jednak w rozterce, bo podłoga pasująca do nich powinna być biała. Jakie płytki macie na podłodze (producent nie proponuje podłogowych w tej serii) i czy nie sprawia Wam kłopotu utrzymanie czystości w łazience? Dawno temu miałam białą podłogę w łazience i niezbyt dobrze to wspominam. O ile wiem, to Zirconio ma również gres polerowany w kolorze białym i czarnym w formacie ok 33x33 (o ile dobrze pamiętam) całkiem pasujący do tego. Ja chciałem mieć podłogę mniej poślizgową więc znalazłem jakies polskie płytki o podobnym wymiarze w takich kolorach. Jest to terakota, pólmatowa i ma jeszcze jedną zaletę - jest tańsza od gresu. Co do czystości to jeszcze nie wiem, bo jeszcze nie mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 16.08.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 O ile wiem, to Zirconio ma również gres polerowany w kolorze białym i czarnym w formacie ok 33x33 (o ile dobrze pamiętam) całkiem pasujący do tego. Ja chciałem mieć podłogę mniej poślizgową więc znalazłem jakies polskie płytki o podobnym wymiarze w takich kolorach. Jest to terakota, pólmatowa i ma jeszcze jedną zaletę - jest tańsza od gresu. Co do czystości to jeszcze nie wiem, bo jeszcze nie mieszkam Dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinex1978 22.08.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kirkris prześlij proszę kilka fotek z wykończonych wnętrz na górze a zwłaszcza pokoju dziecku. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 22.08.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Po jakim czasie od wylania posadzek kładliście parkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 22.08.2007 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kirkris prześlij proszę kilka fotek z wykończonych wnętrz na górze a zwłaszcza pokoju dziecku. Pozdrawiam! do czasu montażu schodów nie mam wejścia na górę Jak dobrze pójdzie to fotki za tydzień K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 22.08.2007 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Po jakim czasie od wylania posadzek kładliście parkiet? po roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts