martinex1978 23.08.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Czy też masz schowek na górze tak jak jest to w projekcie? Dałoby się z niego zrobić pomieszczenie na komputer! oczywiście wstawiając tam małe okienko dachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 23.08.2007 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 coś ty, przecież tam jest strasznie nisko? K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 16.09.2007 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Mam nową fotkę schodów i parkietu w salonie Obecnie kominkarz montuje kamień więc niedługo będzie również kominek W związku z powyższym mam do sprzedania schody budowlane o dł 440 cm, szerokość 75 cm zrobione z krokwi (grubość 8 cm). Słuzyły mi przez całą budowę i nawet moja zona nie bała się po nich chodzić Wytrzymałość gwarantowana Chętnie odstąpię komuś kto nie lubi drabin Obiecana fotka http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/_ptgtmp_C68VMX_1_M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.09.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 ożesz... jeszcze takich ślicznych schodów to nie widziałam To napewno Twoje? Bo wyglądają jak z obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 16.09.2007 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 ożesz... jeszcze takich ślicznych schodów to nie widziałam To napewno Twoje? Bo wyglądają jak z obrazka moje, moje ale dzięki za miłe słowa jak będę miał resztę fotek to zamieszczę - to tylko jedno z komórki (ale składane w panoramkę dla lepszego efektu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 16.09.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Ale cudo schody,a jaki planujesz telewizor?Dosć duży widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 16.09.2007 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Ale cudo schody,a jaki planujesz telewizor?Dosć duży widzę Max 42 cale, ale prawdopodobnie będzie mniejszy. Jednak ten salon nie jest tak duzy jakby się wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.09.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 to ja proszę jeszcze o zdjęcia... Napatrzeć się nie mogę.. szkoda, że u mnie nie ma gdzie zrobić takich schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.09.2007 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Krzyś, gratuluję schodów, są odlotowe!!! podłoga również śliczna to kiedy parapetówa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 17.09.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 dzięki parapetówa się powoli zbliża muszę jeszcze zmusić elektryka do zakończenia jego pracy I tak już większość sam musiałem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 17.09.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Kirkis, fajnie wyszło, podoba mi się A co to TV, to kiedyś ktoś (ale zabij, nie wiem gdzie) podawał linka do optymalnych wielkości TV i idealnej odległości do oglądania. I się mocno zdziwiłam, bo np. dla TV 32 kineskopowy to idealnie było coś ok.2,5m tylko.Dla plazmy i LCD chyba było inaczej, ale też nie było wymagane 10m:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 17.09.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Jak tu pieknie Jest ślicznie, ten dom będzie dla mnie wzorem przy budowie mojego mój projekt jest bardzo podobny, tyle że trochę mniejszy pozdrawiam i czekam na więcej!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof54 17.09.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Kirkris, to pod oknem to ogrzewanie kanałowe? Czy mógłbyś napisać jakiej firmy? Czy oprócz kanałowych masz jeszcze inne grzejniki w pomieszczeniu? Pozdrawiam,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 17.09.2007 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Monka81: dzięki i powodzenia w budowie krzysztof54: grzejnik kanałowy Verano w pomieszczeniu jest jeszcze jeden grzejnik (w jadalni) ale nie wiem czy wystarczy - zobaczymy w najbliższą zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 17.09.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Wow, schody mnie powaliły . Myślałam, że to zdjęcie z jakiegoś prospektu reklamowego. Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof54 18.09.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 KirkrisDzięki za błyskawiczną odpowiedź. Czy możesz jeszcze napisać jakie wymiary ma ten grzejnik i jaką powierzchnię ogrzewa i jeszcze czy ten grzejnik w jadalni to także konwektor? Przepraszam, że Cię zarzucam pytaniami, ale jestem właśnie na etapie wyboru grzejników. Pozdrawiam,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 18.09.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Łaaał, myślałam, że poprzestaniesz na odlotowej łazience, a tu jeszcze te odlotowe schody... No nieee i ta podłoga. Pięknie! Jak namalujesz kwiatki na ścianie, pokaż koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 18.09.2007 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 krzysztof54: ten drugi to jest zwykły grzejnik pod oknem w jadalni. Kanałowy ma dł 280x25x45, moc ok 3,5 kW (ale dla t=95 C ) Kofi: z kwiatkami trudniejsza sprawa bo rozwinąłem szablony - a one są strasznie wielkie i nieporęczne Nie wiem na razie jak sobie z tym poradzić bez dziurawienia już pomalowanej ściany - na taśmie nie będą chyba się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjotr 20.09.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 pokój gościnny http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/_ptgtmp_18024Z_filtered_m.jpg Mam pytanie co to za piękny parkiet jest na tej fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gola99 20.09.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 kirkris ja baaaaaaardzo proszę o szczegóły schodów .Jak mogę to proszę na priv o widomość producenta i ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts