Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki - Marysia z Archipelagu - kirkris - relacja zakończona

Recommended Posts

• Odpowiedzi 779
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...

Mam nową fotkę schodów i parkietu w salonie :)

Obecnie kominkarz montuje kamień więc niedługo będzie również kominek :)

W związku z powyższym mam do sprzedania schody budowlane o dł 440 cm, szerokość 75 cm zrobione z krokwi (grubość 8 cm). Słuzyły mi przez całą budowę i nawet moja zona nie bała się po nich chodzić :) Wytrzymałość gwarantowana :lol:

Chętnie odstąpię komuś kto nie lubi drabin :)

Obiecana fotka :)

http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/_ptgtmp_C68VMX_1_M.jpg

Kirkis, fajnie wyszło, podoba mi się

A co to TV, to kiedyś ktoś (ale zabij, nie wiem gdzie) podawał linka do optymalnych wielkości TV i idealnej odległości do oglądania. I się mocno zdziwiłam, bo np. dla TV 32 kineskopowy to idealnie było coś ok.2,5m tylko.

Dla plazmy i LCD chyba było inaczej, ale też nie było wymagane 10m:)

Kirkris

Dzięki za błyskawiczną odpowiedź. Czy możesz jeszcze napisać jakie wymiary ma ten grzejnik i jaką powierzchnię ogrzewa i jeszcze czy ten grzejnik w jadalni to także konwektor? Przepraszam, że Cię zarzucam pytaniami, ale jestem właśnie na etapie wyboru grzejników.

Pozdrawiam,

Krzysztof

krzysztof54: ten drugi to jest zwykły grzejnik pod oknem w jadalni. Kanałowy ma dł 280x25x45, moc ok 3,5 kW (ale dla t=95 C :D )

Kofi: z kwiatkami trudniejsza sprawa bo rozwinąłem szablony - a one są strasznie wielkie i nieporęczne :o :(

Nie wiem na razie jak sobie z tym poradzić bez dziurawienia już pomalowanej ściany - na taśmie nie będą chyba się trzymać :(