kirkris 25.09.2007 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 sądzę, że ok 14 m2 (ściany są półokrągłe więc trudno dokładnie policzyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 26.09.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/_ptgtmp_C68VMX_1_M.jpg Kirkris mam prośbę czy mógłbys podać wymiary otworów w ścianie "telewizyjnej"? a co przeiwdujesz w tych pionowych zagłębiebiach a i jeszcze jedno pytanie czy w kuchni bateria zlewozmywakowa nie przeszkadza przy otwieraniu okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 26.09.2007 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Kirkris mam prośbę czy mógłbys podać wymiary otworów w ścianie "telewizyjnej"? a co przeiwdujesz w tych pionowych zagłębiebiach a i jeszcze jedno pytanie czy w kuchni bateria zlewozmywakowa nie przeszkadza przy otwieraniu okna? Pionowe zagłębienia są na kolumny Otwór na TV ma wymiary (o ile dobrze pamiętam) 135x190x25 To i tak trzeba sobie dostosować samemu do przewidywanego TV (nie wymiary ale proporcje) oraz do wymiarów pomieszczenia Dla mnie najważniejsza jest harmonia a wymiary i proporcje wyjdą same :D Bateria w kuchni jest podokienna i składa się do otwierania okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 26.09.2007 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 mam nadzieję że Ci wyjaśniłem, jak coś to pytaj Troszke mi wyjasniłeś , ale fajnie bedzie jak załaczysz foty. Jeszcze mam jedno pytanie-na jaka wysokośc masz zabudowana lodówkę? Lucyna co do lodówki to sama ma wysokość ok 180 cm, nad nią jest jeszcze półka - razem chyba jest jakieś 215 cm ale znowyt tylko z pamięci (mogę się więc mylić ) jak nie zapomnę to sprawdzę w weekend pozdr KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 26.09.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Kirkris mam prośbę czy mógłbys podać wymiary otworów w ścianie "telewizyjnej"? a co przeiwdujesz w tych pionowych zagłębiebiach a i jeszcze jedno pytanie czy w kuchni bateria zlewozmywakowa nie przeszkadza przy otwieraniu okna? Pionowe zagłębienia są na kolumny Otwór na TV ma wymiary (o ile dobrze pamiętam) 135x190x25 To i tak trzeba sobie dostosować samemu do przewidywanego TV (nie wymiary ale proporcje) oraz do wymiarów pomieszczenia Dla mnie najważniejsza jest harmonia a wymiary i proporcje wyjdą same :D Bateria w kuchni jest podokienna i składa się do otwierania okna Kirkris a czy te gniazdka które tam są to są wszystkie prądowe i po jednym antenowym czy jakoś inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 26.09.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 2 elektryczne, 1 antenowe i 1 głośnikowe wraz z peszlem do przepuszczenia kabli do półki na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 27.09.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 2 elektryczne, 1 antenowe i 1 głośnikowe wraz z peszlem do przepuszczenia kabli do półki na dole Sorry, że tak przynudzam a w tych otworach kolumnowych to wychodzi tylko kabelek do głośników? kolumny będą 2 czy może jeszcze w innych miejscach też? Czy całość tej konstrukcji to konstrukcja k/g? to chyba tyle pytań jeśli chodzi o Twoją ściankę TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dujust 27.09.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 KIRKRIS A mnie nurtuje takie pytanko-a EUROZłąCZE jak podłączysz ,żeby nie był widoczny kabel? a może nie będziesz ? dziękuję z góry za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 27.09.2007 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 edit-blondi: są jeszcze 2 kable puszczone w peszlu w ścianie i suficie do głośników przy podciągu na wysokości kominka. Tam będą 2 małe głośniki schowane przy podciągu pod sufitem dujust: do Eurozłącza i ew. innych kabli mam specjalną dziurę z grubym peszlem której nie będzie widać bo znajdzie się za TV a wylot jest na dole (nad dolną półką na sprzęt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dujust 27.09.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 KIRKRIS Dziękuję za szybciutką odpowiedz- świetne rozwiązanie na tv-my także zastanawiamy się czy zabudować czy ,,zwykła,, szafka-ale twój pomysł jest sUpEr !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 29.09.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Wspaniałe wnętrza - Twój dom należy do naszych ulubionych Kuchnia BOSKA !!! Proszę powiedz mi co jest w niej na podłodze? gres polerowany? Mam jeszcze jedno pytanko (może na PW ) czy możesz mi powiedzieć czy kuchnia taka jak Twoja z fornirem z palisandru to koszt 20,30 czy raczej 70 tyś zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 30.09.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 glowac: na podłodze gres polerowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 30.09.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 nowe fotki po zakończeniu prac nad malowaniem szablonów, ufff dziś dodatkowo córka powiedziała mi, że ona tez chce takie http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/_ptgtmp_6N2K79_2m.jpg http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/_ptgtmp_8B2H81_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 01.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 szablony sa boskie, że nie wspomnę o wykonaniu gdzie mozna kupić takie szablony? i jeszcze pytanko odnosnie podłóg..... czy w całym domu masz ta samą podlogę? chodzi mi oczywiście o merbau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 01.10.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 tak, tak!!! Ja też chce takie szablony, napisz gdzie można kupić takie szablony. W mojej sypialni też takie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.10.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 widziałam już wiele szablonów na wielu ścianach, ale ten jest przepiękny! gratuluję i podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 01.10.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Pięknie wyszło. Córka ma rację, tez bym chciała na jej miejscu W końcu masz już wprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 01.10.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Powiem krótko "jestem w szoku" - ładny projekt, dobra realizacja, świetny pomysł na wnętrza i piękny efekt - gratuluję. Ja również zastanawiam się nad parkietem merbau (chyba jednak Barlinek) do salonu połączonego z kuchnią gdzi ebędzie jasny gres polerowany - teraz widzę, że daj to wspaniały efekt i nie ma się nad czym zastanawiać ) Gratuluję jeszcze raz i trzymam kciuki za dalsze realizacje - będę tu zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 01.10.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Pięknie, naprawdę cudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 01.10.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 no, no - widzę, że prace trwają... pięknie... zwłaszcza kuchnia robi na mnie wrażenie... przypuszczam, że wkrótce przeprowadzka - zobaczysz jak to wreszcie jest we własnym domku - my pomimo, iż przeprowadziliśmy się prawie dwa miesiące temu i żyjemy jeszcze w dużym stopniu "na walizkach" odczuliśmy ogromną różnicę... z niecierpliwością czekam na zdjęcia z dalszych postępów prac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts