kirkris 08.10.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 hej podłogi są super, też takie będę miała , powiedz gdzie kupowaliście parkiet poczytaj dziennik (bo firmy nie polecam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 08.10.2007 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 nie daje mi jedna rzecz spokoju... nie martwisz się, że przy piecu pochlapią Ci się ściany?? Nie bardzo rozumiem o jakim piecu mówisz Jesli o kotłowni to jest gazowy naścienny a ściany malowane - tylko czym ma się tam pochlapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 hej podłogi są super, też takie będę miała , powiedz gdzie kupowaliście parkiet poczytaj dziennik (bo firmy nie polecam) znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 09.10.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 KIRKRIS - domek naprawdę przepiękny,już od dawna tu zaglądam,ojej ale mi się podoba .Dużą ozdobą domu są okna i te bonie,a w środku wszystko mi się podoba zwłaszcza podłoga i piękne kwiaty z szablonu w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 10.10.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Koniecznie muszę się dołączyć do tych wszystkich ochów i achów jakie tu padają, bo nie mam innego wyjścia. Wszystko przepiękne, baaardzo mi się podoba, zrobione ze smakiem widac Państwo Inwestorzy mają gust. Schody przecudne, niestety ja mam betonowe wiec u mnie już takich nie będzie, a poza tym u Was są pięknie wyeksponowane - u nas będą schowane. Podłoga prześliczna! O łazience nie wspomnę, musze popodglądac od Was może u siebie coś skopiuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 nie daje mi jedna rzecz spokoju... nie martwisz się, że przy piecu pochlapią Ci się ściany?? Nie bardzo rozumiem o jakim piecu mówisz Jesli o kotłowni to jest gazowy naścienny a ściany malowane - tylko czym ma się tam pochlapać? przepraszam, że nie napisałam dokładnie chodziło mi o kuchnię http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/_ptgtmp_9X3FNT.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 10.10.2007 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 KIRKRIS - domek naprawdę przepiękny,już od dawna tu zaglądam,ojej ale mi się podoba .Dużą ozdobą domu są okna i te bonie,a w środku wszystko mi się podoba zwłaszcza podłoga i piękne kwiaty z szablonu w sypialni dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 10.10.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Koniecznie muszę się dołączyć do tych wszystkich ochów i achów jakie tu padają, bo nie mam innego wyjścia. Wszystko przepiękne, baaardzo mi się podoba, zrobione ze smakiem widac Państwo Inwestorzy mają gust. Schody przecudne, niestety ja mam betonowe wiec u mnie już takich nie będzie, a poza tym u Was są pięknie wyeksponowane - u nas będą schowane. Podłoga prześliczna! O łazience nie wspomnę, musze popodglądac od Was może u siebie coś skopiuję aż się zawstydziłem cieszę się że się tylu osobom podoba nasza praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 10.10.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 nie daje mi jedna rzecz spokoju... nie martwisz się, że przy piecu pochlapią Ci się ściany?? Nie bardzo rozumiem o jakim piecu mówisz Jesli o kotłowni to jest gazowy naścienny a ściany malowane - tylko czym ma się tam pochlapać? przepraszam, że nie napisałam dokładnie chodziło mi o kuchnię aaa już jasne co do ściany w kuchni planujemy szkło lacobel gr 4 mm na ściany za kuchnią oraz za zlewem (chociaż co do tego ostatniego jeszcze się zastanawiamy ) Wtedy powinno być bezpiecznie (nawet jak się zachlapie to łatwo zmyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.10.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 dzięki za odpowiedź zastanawiało mnie to, bo sama nie wiedziałam, co zrobić u siebie. Też chciałam szkło bezpieczne, ale jak sie rozeznałam po okolicy (i nie tylko), to nikt tego nie chce się podjąć. Nasi szklarze są chyba sto lat za murzynami . I stanęło jednak ostatecznie na płytkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.10.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 szkło lacobel gr 4 mm na ściany za kuchnią co to jest za szkło? U nas proponują satynowe 6 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 a co to jest satynowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 12.10.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ja znów w sprawie kuchni jeżeli to nie jest wielka tajemnica to proszę o cenę takich mebelków (na p.w oczywiście). Przyszłam dziś z wyceną (już nie wiem którą z kolei ) i jestem załamana kosztami. Jeśli nie podasz kwoty nie pogniewam się...rozumiem aha, jaki masz blat tzn z czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 14.10.2007 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 szkło lacobel gr 4 mm na ściany za kuchnią co to jest za szkło? U nas proponują satynowe 6 mm. lacobel to szkło lakierowane na wybrany kolor od spodniej strony w kuchni nie montowałbym satynowego gdyż tego się nie doczyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 14.10.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 kirkris no to jak obejrzałem ten Twój domek to padłem. Jestem dzisiaj tu po raz drugi, wczoraj byłem po raz pierwszy, ale tylko oglądałem bo pisać mi się nie chciało jak to zobaczyłem. Pytania mam 2: 1. Co to za kafelki w tej waszej łazience? - producent/cena/dystrybutor - wyglądają super. 2. A pytanie nr 2 to od mojej 2 połowy - napisz jeżeli możesz jak najwięcej informacji na temat tej kuchni - w jakim studiu Ci projektowano, kto wykonywał, no i fajnie byłoby wiedzieć ile coś takiego kosztuje - bo jeżeli chodzi o wariant estetyczny - to na pewno najładniejsza kuchnia na tym forum (jak dla nas oczywiście) i jakby się dało więcej fotek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 14.10.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Czy moge prosic o wskazówki dotyczace szablonu? Pieknie wygladaja te kwiatki na scianie. Gdzie byl kupiony ten szablon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 15.10.2007 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 ja znów w sprawie kuchni jeżeli to nie jest wielka tajemnica to proszę o cenę takich mebelków (na p.w oczywiście). Przyszłam dziś z wyceną (już nie wiem którą z kolei ) i jestem załamana kosztami. Jeśli nie podasz kwoty nie pogniewam się...rozumiem aha, jaki masz blat tzn z czego ? Blat jest standardowy, z płyty tylko o podwójnej grubości A co do cen to moje jak na wyceny warszawskie nie były wysokie, ale patrząc na różnice między cenami w Warszawie a resztą Polski to na pewno nie będą super atrakcyjne pozdr KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 15.10.2007 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 kirkris no to jak obejrzałem ten Twój domek to padłem. Jestem dzisiaj tu po raz drugi, wczoraj byłem po raz pierwszy, ale tylko oglądałem bo pisać mi się nie chciało jak to zobaczyłem. Pytania mam 2: 1. Co to za kafelki w tej waszej łazience? - producent/cena/dystrybutor - wyglądają super. 2. A pytanie nr 2 to od mojej 2 połowy - napisz jeżeli możesz jak najwięcej informacji na temat tej kuchni - w jakim studiu Ci projektowano, kto wykonywał, no i fajnie byłoby wiedzieć ile coś takiego kosztuje - bo jeżeli chodzi o wariant estetyczny - to na pewno najładniejsza kuchnia na tym forum (jak dla nas oczywiście) i jakby się dało więcej fotek. Pozdrawiam Witaj, cieszę się że się podoba O kafelkach było już parę razy w tym wątku (rozumiem, że mówimy o łazience górnej - biało-czarno-lustrzanej ): - firma Zirconio, wymiary 20x40 cm, cena ok 80 PLN/m2 (ale już jakiś czas temu). Sprzedaje je firma Euro-Ceramika mająca sklep w Wawie w TTW Opex w Al. Jerozolimskich Co do kuchni, to koncepcyjnie projekt jest nasz, rysunki wykonawcze i wykonawstwo mebli firma Chobot koło Warszawy. Kształt łukowej ściany zaprojektował pierwotnie architekt, który na początku budowy rozrysował przestrzenie. Co do kosztów to jak pisałem powyżej, jak na Warszawę nie są wysokie A jeśli chodzi o fotki to muszę skombinować jakiś aparat cyfrowy z szerokokątnym obiektywem i popstrykać fotki Cieszy mnie (a moją żonę jeszcze bardziej) Twoja opinia pozdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 15.10.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 No to poszukałem troszkę odnośnie Twojej kuchni i Twoich, a w zasadzie Waszych płytek do łazienki. 1. Twoja kuchnię można spotkac nawet w portfolio firmy. Link poniżej. http://www.chobotdesign.eu/portfolio 2. Płytki też znalazłem na stronie producenta Zirconio - Nazywają się dokładnie Print Black i są z serii Polaris. http://www.zirconio.es/en/zirconio.htm Generalnym przedstawicielem na Polsckę firmy Zirconio jawi się firma z linku poniżej: http://www.domus.pl/?data=domus-category&do=read&id=1060033562175&range=0001 Może komuś się przyda, może komuś też tak się spodobały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 15.10.2007 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 CoolaTT: To znalazłeś więcej niż ja Ja nie mogłem znaleźć tych płytek na stronie producenta Co do fotek na stronie Chobotu, to były robione w ostatni piątek Płytki użyte u nas to Polaris Blanco i Print Blanco. Mają jednakową cenę z m2 i nie wymagały zastosowania drogich zazwyczaj dekorów Są jednak trudne do kładzenia (nie są idealnie proste, twarde i szkliwione więc cięcie jest dość skomplikowane - warto zamówić więcej na zapas ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts