kirkris 18.10.2007 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam a propo mam nadzieje że nie miałeś klopotów z oknami -okazuje sie że zamówiłam w tej samej firmie -Pan poznał Twój dom jak mu pokazałam zdjecia Twoich okien To budujesz gdzieś w tym rejonie? Generalnie nie ma większych kłopotów, przypilnuj tylko sposobu wykończenia - bo dają niezbyt piekny silikon przy szybie oraz na łączeniu drewna pozdr KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 18.10.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Gratuluję ślicznego domu Czy możesz zamieścić więcej zdjęć dolnej łazienki?? Mamy podobne wymiary i zastanawiamy się, jak zmieścić w niej kabinę, dwie umywalki, kibelek i bidet, żeby za bardzo jej nie "zagracić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 19.10.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 D inna strona Warszawy- okolice Pruszkowa - ale w najbliższym nam punkcie na Prymasa w Warszawie obsługa była tragiczna - pani zbywał nas jak tylko mogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 19.10.2007 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Gratuluję ślicznego domu Czy możesz zamieścić więcej zdjęć dolnej łazienki?? Mamy podobne wymiary i zastanawiamy się, jak zmieścić w niej kabinę, dwie umywalki, kibelek i bidet, żeby za bardzo jej nie "zagracić" Postaram się coś kliknąć i w przyszłym tygodniu wstawić Ale bidetu to w tej łazience już bym nie zmieścił Kabina jest 90, ze ściętym rogiem aby oszczędzić miejsce, miska raczej niewielka (aby drzwi od kabiny się o nią nie obijały). Mamy sporą umywalkę (80 cm), ale generalnie to już miejsca na kolejne elementy białego montażu to nie widzę. Z drugiej strony lubimy przestrzeń więc może da się coś jeszcze bardziej pościskać :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 19.10.2007 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 D inna strona Warszawy- okolice Pruszkowa - ale w najbliższym nam punkcie na Prymasa w Warszawie obsługa była tragiczna - pani zbywał nas jak tylko mogła. Sprawdź tylko terminy dostawy i dodaj jeszcze 30% bo zawsze są obsuwy. Poza tym przy odbiorze policz wszystkie klamki, osłonki itp. Może się zdarzyć, że nie wszystkie dojadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 19.10.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Długo by się zachwycać nad twoim domkiem, należy do naszych ulubionych, a przy okazji powrotu do tematu twoich okien, pamiętasz może oznaczenie koloru swoich okien czy to M1 czy M4? Pozdrawiam i gratuluję! Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 19.10.2007 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 niestety nie wiem, nazwa koloru/drewna? okien to mahoń- meranti tak jest wpisane na umowie KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muchy 19.10.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Tak sie składa, ze jestem w budowie identycznego domku! z archipelagu! Jestem na etapie zalania stropu i mam w związku z tym pytanko o ile cm podniesione jest poddasze? Czy o jeden pustak Bardzo prosiłbym równiez o dodanie fotek z pokojów na górze. Ps. śliczny domek, pozdrawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.10.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 PIEKNIE PIEKNIE PIEKNIE nic wiecej nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 20.10.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Gratuluję ślicznego domu Czy możesz zamieścić więcej zdjęć dolnej łazienki?? Mamy podobne wymiary i zastanawiamy się, jak zmieścić w niej kabinę, dwie umywalki, kibelek i bidet, żeby za bardzo jej nie "zagracić" Postaram się coś kliknąć i w przyszłym tygodniu wstawić Ale bidetu to w tej łazience już bym nie zmieścił Kabina jest 90, ze ściętym rogiem aby oszczędzić miejsce, miska raczej niewielka (aby drzwi od kabiny się o nią nie obijały). Mamy sporą umywalkę (80 cm), ale generalnie to już miejsca na kolejne elementy białego montażu to nie widzę. Z drugiej strony lubimy przestrzeń więc może da się coś jeszcze bardziej pościskać :D:D Dzieki za odpowiedz z tego, zo wczesniej pisales to Wasza lazienka ma wymiary 210/235, natomiast nasza 183/400 i jest bardzo nieustawna. Tez w projekcie mamy kabine w rogu na scienie z oknem i kibelek pod oknem, tak jak u Was, ale zastanawiamy sie, czy nie zrobic go na przeciwko blatu z umywalkami i wtedy obok bidet tylko czy nie bedzie za waskie przejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 21.10.2007 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Tak sie składa, ze jestem w budowie identycznego domku! z archipelagu! Jestem na etapie zalania stropu i mam w związku z tym pytanko o ile cm podniesione jest poddasze? Czy o jeden pustak Bardzo prosiłbym równiez o dodanie fotek z pokojów na górze. Ps. śliczny domek, pozdrawiam ) poddasze praktycznie nie było podnoszone - róznica jest ok 5 cm fotki ze wszytskich pokojów są pokazane (bez garderób) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 21.10.2007 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 PIEKNIE PIEKNIE PIEKNIE nic wiecej nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 21.10.2007 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 przez weekend z pomocą przyjaciół montowalismy meble do pokoju córki brakuje jeszcze dywaników ale wstawie fotki zrobione komórką na zachęte http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/_ptgtmp_SKMAIO_m.jpg http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/Zdjecie048_male.jpg http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/_ptgtmp_SAZD4O_1_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 22.10.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 piekne mebelkinapisz prosze, gdzie takie meble mozna kupićpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 22.10.2007 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 piekne mebelki napisz prosze, gdzie takie meble mozna kupić pozdrawiam IKEA tylko trochę poszukania w necie i ciut pracy własnej pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 22.10.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 piekne mebelki napisz prosze, gdzie takie meble mozna kupić pozdrawiam IKEA tylko trochę poszukania w necie i ciut pracy własnej pozdr no to juz wszystko jasne nawet wiem co to za modele mebli tylko z ta praca wlasna moze byc trudniej - mam "dwie lewe rece" nie bylo problemow z pokryciem farbka lozka MALM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 22.10.2007 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 piekne mebelki napisz prosze, gdzie takie meble mozna kupić pozdrawiam IKEA tylko trochę poszukania w necie i ciut pracy własnej pozdr no to juz wszystko jasne nawet wiem co to za modele mebli tylko z ta praca wlasna moze byc trudniej - mam "dwie lewe rece" nie bylo problemow z pokryciem farbka lozka MALM? kupiłem białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.10.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 dołączam się do zachwytów pokój L cudny!! pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 jak zwykle.. rzucicie fotkę i... normalnie z nóg powala piękny pokój, jak dla księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.10.2007 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 piekne mebelki napisz prosze, gdzie takie meble mozna kupić pozdrawiam IKEA tylko trochę poszukania w necie i ciut pracy własnej pozdr no to juz wszystko jasne nawet wiem co to za modele mebli tylko z ta praca wlasna moze byc trudniej - mam "dwie lewe rece" nie bylo problemow z pokryciem farbka lozka MALM? kupiłem białe ale fasoli chyba chodziło o te kolorowe malunki (chyba ze to są naklejki) na mebelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts