izat 23.10.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 myślę, że te malunki to z szablonów bardzo fajnie to wszystko współgra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 23.10.2007 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 No cóż, chyba mnie przeceniacie - takie malunki wymagałyby ode mnie wielkiej wprawy i cierpliwości Są wielokolorowe, z napisami i różnymi wzorami Są to więc naklejki, takie wielkokrotnego użytku, które można odkleić i przenieść na inne miejsce jeśli się nie podoba Generalnie należy jednak uważać bo farba z karton gipsu potrafi się odklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 23.10.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 chodziło mi o kolor mebli, bo na zdjęciach nie wygladaja na białe tylko na lekko kremowe, ale to pewnie kwestia swiatła jesli chodzi o te "malunki" - to b. podoba mi sie pomysl z naklejkami - to chyba potrafiłabym zrobić mam wiec pytanie - gdzie takie naklejki mozna dostać, ewentualnie - jaka firma je produkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 23.10.2007 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 chodziło mi o kolor mebli, bo na zdjęciach nie wygladaja na białe tylko na lekko kremowe, ale to pewnie kwestia swiatła jesli chodzi o te "malunki" - to b. podoba mi sie pomysl z naklejkami - to chyba potrafiłabym zrobić mam wiec pytanie - gdzie takie naklejki mozna dostać, ewentualnie - jaka firma je produkuje ja znalazłem tutaj, ale w necie jest ich bardzo dużo http://www.beautifulhome.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 23.10.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 pokoik córeczki jak z bajki, no cuuudny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magerka 24.10.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Marysia II to mój ideał . Ze względu na waska działke musiałam przerobić troche ale klimat pozostał ten sam Masz super gust pewnie jak będe wykańczac to troche podpatrze u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 25.10.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Kirkris, pokoik przeuroczy! PS. reszta nie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta K 25.10.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Domek prześliczny. Też zastanawialiśmy się z mężem nad tym projektem. Wybrałam Alabaster, ale jeszcze nie jest zakupiony, więc kto wie... Powiedz proszę, czy do budowy swojej pięknej Marysi brałeś jedną ekipę, która robiła wszystko od A do Z, czy może systemem gospodarczym? Ile wyniosła Cię budowa domu bez wyposażenia? Nie wiem na co mogę sobie pozwolić, a już jestem w trakcie załatwiania pozwoleń i chcę na wiosnę zaczynać. Gratuluję pięknego domu i zazdroszczę, przede mną dopiero wszystko. Już jestem przerażona. Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 26.10.2007 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 agiis, Jasia i magerka: dziękuję, oczywiścia zapraszam do korzystania Aneta K: co do przebiegu budowy i paru rzeczy z nią związanych to zapraszam do dziennika (link w podpisie) Generalnie miałem 1 ekipę z przerwą (która kosztowała mnie duuużo zdrowia i pieniędzy ). Tobie tez polecam takie rozwiązanie o ile znajdziesz dobrą ekipę. Co do kosztów to moja budowa trwa już sporo więc w żaden sposób nie są porównywalne z tymi które trzeba ponieść teraz (nawet w robociźnie). Alabaster to chyba inna pracownia bo w Archipelagu go nie ma Jeśli to ten, który znalazłem to całkiem fajny tylko łukowa klatka schodowa będzie kosztować, zaś łazienka górna 7,2 m (i to ze skosami) jest dość mała Życzę powodzenia w przedsięwzięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 26.10.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Normalnie sie rozmarzyłam, jak zobaczyłam ten pokoik. Cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 26.10.2007 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Normalnie sie rozmarzyłam, jak zobaczyłam ten pokoik. Cudo. jeszcze nie skończony ale teraz będzie łatwiej bo planujemy przeprowadzkę - JUTRO !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 jutro?? Ojej, ale Ci dobrze . To melduj potem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 26.10.2007 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 na razie niestety bez wygód - brak mebli, brak łóżka (ale jest materac ) brak tv, brak dojścia do domu ( po ułozonych deskach) - generalnie prowizorka ale będziemy kończyć powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 macie tak pięknie w domu, że tych braków nikt nie zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.10.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 O rane, jakbym taki pokoj miala jako dziecko.., to nie chcialabym nigdy dorosnac - urosnac czy jak mu tam.... Jak to dobrze, ze czasy sie zmienily i teraz dzieci w takich pokojach dorastaja. Bajka po prostu. Co tu zerkam, to zawsze cos ladnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbied1 28.10.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Bardzo piekny domek, warto czerpać inspiracje, kuchnia boska- o takiej marzę bardzo ładny szablon- nie mam jeszcze pomysłu na własną sypialnię, ale wasza się zapowiada całkiem nieźle - JESZCZE RAZ GRATULUJE POMYSŁÓW NA WNĘTRZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.10.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 PO PROSTU PIĘKNIE Mąż zabronił mi już tu zaglądac bo go zasypuję teraz dziesięcioma pomysłami na minutę po obejrzeniu Twego domku Dobrze, że dopiero mam stan surowy to jeszcze mogę sporo pomysłów wcieli w życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.10.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 oooo! przeprowadzka?! PO-WO-DZE-NIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FKA 29.10.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witam serdecznie, Gratulacje wasz domek jest piękny, śledzę wasze poczynania od samego początku jestem pełna podziwu czekam na kolejne zdjęcia, penie zgapię co nieco z twoich pomysłów przy budowie naszego gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 30.10.2007 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 macie tak pięknie w domu, że tych braków nikt nie zauważy dzięki, tylko że ja widzę O rane, jakbym taki pokoj miala jako dziecko.., to nie chcialabym nigdy dorosnac - urosnac czy jak mu tam.... Jak to dobrze, ze czasy sie zmienily i teraz dzieci w takich pokojach dorastaja. Bajka po prostu. Co tu zerkam, to zawsze cos ladnego w sumie racja - ja mieszkałem z bratem w 10m zagraconym pokoju Właśnie wykombinowaliśmy jak połozyć wykładzinę aby fajnie wyglądała Zobaczymy jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts