Sloneczko 10.11.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Nie bardzo kumam, czy pytasz o tą łazienkę którą pokazujersz, czy o tą drugą? Jesli o drugą to gdzie tam są okna - bo na tej na obrazku widzę tylko jedno okno? Łazienki są w lustrzanym odbiciu i w każdej jest po jednym oknie Sprawa grzejników (do obu łazienek) już rozwiązana. Będą na ścianach obok drzwi. Pozostaje sprawa wybrania mocy grzejnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.11.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Kris, pięknie poprostu pięknie, wszystko mi sie u Was podoba. Gratuluję dobrego, gustu, smaku i konsekwencji. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 23.11.2007 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 KasiaR: dziękuję Ja też zaglądam do Waszej galerii Niestety ostatnio, w nowym domu, bez netu, ciężko jesty uczestniczyć w Forum Chociaż na razie nie ma wielkich zmian, poza wstawieniem szyby na ścianę w kuchni, szyb na półki we wnękach i zrobieniem oświetlenia w części jadalnianej Pracuję obecnie nad zebraniem dokumentów do odbioru domu Jak przywiozą zamówione meble tro wtedy postaram się urządzić sesję i wstawić parę fotek pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woligator 29.11.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam wszystkich ja w tym roku rozpoczołem budowe domu Marysia II ma ktoś jakieś fotki z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 29.11.2007 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witaj, w wątku w którym własnie jesteś jest sporo fotek z budowy , tylko dotyczą Marysi I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woligator 29.11.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Macie pojecie gdzie moge znalesc coś na temat Marysi II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 29.11.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Macie pojecie gdzie moge znalesc coś na temat Marysi II[/quote W wyszukiwarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordian 29.11.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam.Mam pytanie odnośnie okien i bramy garażowej. Jakich są firm i co to za kolor. Zwłaszcza bramy garażowej. Mam podobny kolor dachówki i nie moge dobrać właściwego koloru bramy. No i żeby całość sie zgrywała z oknami. Pozdrawiam Kordian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 30.11.2007 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witam. Mam pytanie odnośnie okien i bramy garażowej. Jakich są firm i co to za kolor. Zwłaszcza bramy garażowej. Mam podobny kolor dachówki i nie moge dobrać właściwego koloru bramy. No i żeby całość sie zgrywała z oknami. Pozdrawiam Kordian Okna Urzędowski, mahoń/meranti (numeru koloru wg palety Urzędowskiego nie pamiętam) Brama garażowa - Wiśniowski, kolor dobierany z palety RAL pod dachówkę (a dokładnie pod blachę do obróbek - ten sam numer RAL ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwcia 30.11.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 kirkis, czy zamawiałeś już drzwi wewnętrzne i może czy będzie to Urzędowski i proszę podaj mi jakie wymiary miała dziura na Twoje piękne schody, bo niestety obawiam się że w moim domku zrobili za małą i będą niewygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 30.11.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 o ile pamietam to szerokość to 106 cm, zaś długość coś ponad 300 ale czy to 325 czy 375 to teraz nie pamiętam Drzwi wewnętrznych jeszcze nie kupowaliśmy ale nie sądzę aby to był Urzędowski pozdr KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 30.11.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Drzwi wewnętrznych jeszcze nie kupowaliśmy ale nie sądzę aby to był Urzędowski KK a dlaczego nie Urzedowski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 30.11.2007 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 doświadczenia z opóźnieniami w dostawie a poza tym stosunkowo wysoka cenaMam drzwi zewnętrzne Urzędowskiego bo pasowały do okien i na tym starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PICZAKI 03.12.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 WITAM.My budujemy Marysię III z antresolę.Rózni się od II kątem nachylenia dachu zmian z 30 na 45 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PICZAKI 03.12.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 MAM PYTANKO DO Krisa jestem zachwycona waszym domem wpisałam nawet do ulubionych chciałam zapytac o cene okien,bo doczytac nie mogę mam wycene drewno meranti okucia roto cena 30 000 dobra jest to cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 03.12.2007 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Zależy jakie okna, tzn. czy masz okucia antywłamaniowe, jakie szyby itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woligator 04.12.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Mam pytanie czy w Marysii II podnosił ktoś poddasze o 2 pustaki wyżej niz jest w projekcie bo nie wiem czy to wizualnie nie zepsuje konstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelumpolelum 05.12.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Witam. Bardzo podoba mi się twoja kuchnia. Ja również zamawiam w chobocie , tylko myślałam o frontach hebanowych dopóki nie zobaczyłam twoich palisandrów. Mam pytanie ,czy ten kolor to rzeczywiście taki ciepły brązowy jak wyszedł na zdjęciu. Jeżeli kuchnia jest otwarta to jaki kolor mebli planujesz do jadalni, salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 05.12.2007 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Mam pytanie czy w Marysii II podnosił ktoś poddasze o 2 pustaki wyżej niz jest w projekcie bo nie wiem czy to wizualnie nie zepsuje konstrukcji Według mnie to podniesienia poddasza niestety zepsuje charakter domu. Zwróc uwagę na fakt, że lukarny mają okna, Jak podniesiesz dach o 2 pustaki to parapet wyjdzie ci o 20-30 cm wyżej niż w projekcie Poza tym, dla okien balkonowych to zapłacisz więcej za wyższe okna balkonowe, chyba że zrobisz wg projektu. Tylko wtedy nad oknem będziesz mieć kawał pustej ściany - i znów wtopa Jak chcesz mieć wysoko, to trzeba było kupić inny projekt, albo kazać zrobić indywidualny. Powtórzę to co zawsze, zmieniając projekt w taki sposób, tracisz to co w nim Ci się podobało wizualnie. Nowy dom będzie tylko lekko podobny do tego z projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.12.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1471_kartka-sw.25_2.jpgWiary co góry przenosi, nadziei, która nie gaśnie, miłości w każdej ilości - od Bożej Dzieciny życzy Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts