kirkris 29.01.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 kurcze zadnych zdjec nie widze na dwoch roznych komputerach staralam sie watek otworzyc a jestem ogromnie zainteresowana obejrzeniem wszyscy widza oprocz mnie? prosze o pomoc umieram z ciekawosci z gory dziekuje hmmm... tez nie widze... ale kiedys widziałam juz myslalam ze to u mnie cos nie tak Obecnie nie ma fotek - są zdjęte z serwera gdzie były udostępnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 29.01.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dzięki za odpowiedź Z czego budowaliście bo znalazłam tylko info że technologia dwuwarstwowa zamiast Ytonga- a że zdjecia sie nie ładują nie jestem w stanie zobaczyć. Czy odsunięcie ścian wewnętrznych od ścian kolankowych w wyraźny sposób zmniejszyło powierzchnie pokoi? Pytam bo będziemy dzielić tą najwiekszą sypialnię (tę z balkonem) na dwie mniejsze i nie wiem czy przy takim zabiegu nie zrobią się z pokoi małe klitki. No i czekam na kolejne fotki bo aż miło się je ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 30.01.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Kirkris, proszę sprawdź co sie dzieje z twoimi zdjeciami, bo nie wyswietla nawet tych pierdzych: moze soc nie tak z albumem, z jtorego sa pobierane foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 30.01.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Dzięki za odpowiedź Z czego budowaliście bo znalazłam tylko info że technologia dwuwarstwowa zamiast Ytonga- a że zdjecia sie nie ładują nie jestem w stanie zobaczyć. Czy odsunięcie ścian wewnętrznych od ścian kolankowych w wyraźny sposób zmniejszyło powierzchnie pokoi? Pytam bo będziemy dzielić tą najwiekszą sypialnię (tę z balkonem) na dwie mniejsze i nie wiem czy przy takim zabiegu nie zrobią się z pokoi małe klitki. No i czekam na kolejne fotki bo aż miło się je ogląda BK24 + 15 cm styropian Generalnie trochę pomniejszyło ale i tak była to przestrzeń nie do wykorzystania (nisko). U mnie z sypialni wydzieliłem garderobę wzdłuż ściany łazienki Fotek na razie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 30.01.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Kirkris, proszę sprawdź co sie dzieje z twoimi zdjeciami, bo nie wyswietla nawet tych pierdzych: moze soc nie tak z albumem, z jtorego sa pobierane foty? już pisałem: fotki są na razie zdjęte z serwera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.02.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Kirkis ponudzę ci jeszcze Dlaczego wybrałeś dębowe schody a nie merbau? wiem, że cena jest fajniejsza i już prawie skłaniamy się dębowych , tylko wykonawca stwierdził, że jak coś się zetrze z dębowych bejcowanych to wyjdzie prawdziwy kolor dębu na wierzch , jak myślisz? poradź coś i powiedz dlaczego ten a nie inny wykonawca? może być na priva z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 04.02.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 niestety tak może być ale cena jest duuuużo niższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 04.02.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 kirkris proszę powiedz mi jakie wymiary na Twoja zabudowa RTV? Czy robiłeś ją pod wymiar konktretnego sprzętu czy tak na oko Jak wygląda sprawa rozprowadzenia kabli i gniazdek RTV? Ile ich masz i jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grochale 25.02.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Kirkris, proszę sprawdź co sie dzieje z twoimi zdjeciami, bo nie wyswietla nawet tych pierdzych: moze soc nie tak z albumem, z jtorego sa pobierane foty? już pisałem: fotki są na razie zdjęte z serwera Witam. dawno nie zaglądałam na waszą stronkę i ze smutkiem ogromnym stwierdzam że nie ma zdjęć. Czy tak zostanie już na zawsze? Właśnie ruszyliśmy z dalszą budową po zimowej przerwie i bardzo chciałam podejrzeć niektóre wasze rozwiązania, a tu nic. Zapewne tak jak i większość zaineresowanych , bardzo proszę o udostępnienie zdjęć. Oczywiście o ile istnieje taka możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 25.02.2008 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 kirkris proszę powiedz mi jakie wymiary na Twoja zabudowa RTV? Czy robiłeś ją pod wymiar konktretnego sprzętu czy tak na oko Jak wygląda sprawa rozprowadzenia kabli i gniazdek RTV? Ile ich masz i jakie? Witam, dawno nie pisałem Wymiary są efektem kilku wieczorów spędzonych nad projektem i przejścia po paru sklepach. Wielkości otworów są dostosowane (z zapasem) do większości TV oraz zestawów głośnikowych, niemniej jednak są efektem poszukiwania rozwiązania harmonijnego w wyglądzie. Na suficie, nad oknem po lewej stronie jest obudowany kanał DGP który w dość istotny sposób zwiększa "ciężar" tej strony. Dlatego też całość otworów jest przesunięta w prawo od środka ścianki. Proporcje otworów i odległości również uzależnione od optycznej harmonii całości. Dlatego też nie ma sensu podawanie poszczególnych wymiarów gdyż te trzeba zaprojektować każdorazowo samodzielnie aby uzyskać oczekiwany efekt Gniazdka: antena RTV jest jedno za TV, zaś obok jest kanał do dolnej półki którym można puścic przewody. Całość schowa się za telewizorem. Gniazdka elektryczne za TV i na dole. Peszle na przewody głośnikowe we wszystkich wnękach głośnikowych oraz na dole nad półką pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 25.02.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Kirkris, proszę sprawdź co sie dzieje z twoimi zdjeciami, bo nie wyswietla nawet tych pierdzych: moze soc nie tak z albumem, z jtorego sa pobierane foty? już pisałem: fotki są na razie zdjęte z serwera Witam. dawno nie zaglądałam na waszą stronkę i ze smutkiem ogromnym stwierdzam że nie ma zdjęć. Czy tak zostanie już na zawsze? Właśnie ruszyliśmy z dalszą budową po zimowej przerwie i bardzo chciałam podejrzeć niektóre wasze rozwiązania, a tu nic. Zapewne tak jak i większość zaineresowanych , bardzo proszę o udostępnienie zdjęć. Oczywiście o ile istnieje taka możliwość. Witam, pewnego dnia zobaczyliśmy wraz z żoną swoje rozwiązania skopiowane w sklepach/ firmach zajmujących się wnętrzami. Nie chcemy być darmowym źródłem pomysłów dla tych którzy z tego zarabiają duże pieniądze. Dlatego też podjęliśmy wspólnie decyzję o usunięciu zdjęć z portalu. Jak widać zresztą jest on bardzo popularny w branży :D:D pozdrawiam kirkris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 25.02.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 to bardzo nieetyczne krasc pomysly i zdjecia! szczegolnie gdy dotyczy to firm zajmujacych sie wnetrzami, wystarczylo zapytac... w przypadku moich znajomych, przy zamawianiu ceramiki do lazienki producent poprzez sklep zaproponowal im dodatkowy rabat za mozliwosc sfotografowania lazienki do katalogu po jej ukonczeniu - i to bylo ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.02.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 to bardzo nieetyczne krasc pomysly i zdjecia! szczegolnie gdy dotyczy to firm zajmujacych sie wnetrzami, wystarczylo zapytac... "Nieetyczne"? Przecież to jest karalne i to wysokimi odszkodowaniami: http://www.uplook.net/prawo-autorskie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 25.02.2008 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 to bardzo nieetyczne krasc pomysly i zdjecia! szczegolnie gdy dotyczy to firm zajmujacych sie wnetrzami, wystarczylo zapytac... "Nieetyczne"? Przecież to jest karalne i to wysokimi odszkodowaniami: http://www.uplook.net/prawo-autorskie/ I tak nic nie udowodnisz Przecież każdy może powiedzieć, że on sam wymyślił płytki ułozone w taki sam sposób, a że płytki są takie same to przecież zbieg okoliczności :D:D Dotyczy to nie tylko łazienki Przynajmniej Chobot z kuchnią (też przez nas wymyślaną) poprosił o zgodę na zrobienie i zamieszczenie zdjęć. Z tego co słyszałem to mają na taką samą sporo zamówień od czasu wstawienia fotek na ich stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 25.02.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 to bardzo nieetyczne krasc pomysly i zdjecia! szczegolnie gdy dotyczy to firm zajmujacych sie wnetrzami, wystarczylo zapytac... "Nieetyczne"? Przecież to jest karalne i to wysokimi odszkodowaniami: http://www.uplook.net/prawo-autorskie/ faktycznie, malo dosadnie sie wyrazilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.02.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Nooo to już wiadomo skąd wziąć kaskę po budowie. kirkris weź się za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.02.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Właśnie miałam to dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 26.02.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 parę postów powyżej napisałem co myslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.02.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ja bym nie odpuściła nie próbując. I dla Ciebie i dla adwokata to jest potencjalnie niezły grosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMEK 999 26.02.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 HEJ ! Jest nadzieja że zobaczymy jeszcze zdjęcia .??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts