andy_n 26.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Dołączam się do pytania.Szczególnie zależy mi na zdjęciach z elewacji zewnętrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 12.03.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 no to wtopa z tymi zdjęciami.... szczerze mówiąc to po prostu chamstwo podejrzewam że jakby kazdy z forumowiczow, ktory sie ogłasza dobrze sie rozejrzal, to pewno znajdzie wiele ze swoich rozwiązan w gazetach, stronach internetowych itp... tak to juz jest, co nie zabronione prawami autorskimi to dozwolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 12.03.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 w kazdym razie szkoda, bo jak kiedys pisalam macie sliczny domek i stanowiliscie dla niejednego oka mily relax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaN. 12.03.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 To prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 13.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Kirkis a czy mógłbyś mi podesłać tylko fotografię sposobu, w jaki rozwiązałeś gazony przy wejściu (chodzi o uszczelnienie, jaka folia, co na styku z domem) - jeżeli można, bardzo chciałabym podejrzeć. Obiecuję że nie będę publikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 13.03.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 eh to przykre co mówisz Ale jest to tylko dowód na to jak fajnie urzadziliscie Wasz dom. A tak poza tym- jak się mieszka? Czy jest juz cos co bys zmienił gdyby się dało? My coraz bliżej Marysi- ale jeszcze pare kroków. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 16.03.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Dołączam się do pytania. Szczególnie zależy mi na zdjęciach z elewacji zewnętrznej a co cię interesuje, najwyżej na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 16.03.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 no to wtopa z tymi zdjęciami.... szczerze mówiąc to po prostu chamstwo podejrzewam że jakby kazdy z forumowiczow, ktory sie ogłasza dobrze sie rozejrzal, to pewno znajdzie wiele ze swoich rozwiązan w gazetach, stronach internetowych itp... tak to juz jest, co nie zabronione prawami autorskimi to dozwolone niestety, ale tak już jest pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 16.03.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 w kazdym razie szkoda, bo jak kiedys pisalam macie sliczny domek i stanowiliscie dla niejednego oka mily relax To prawda dzięki, miło to czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 16.03.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Kirkis a czy mógłbyś mi podesłać tylko fotografię sposobu, w jaki rozwiązałeś gazony przy wejściu (chodzi o uszczelnienie, jaka folia, co na styku z domem) - jeżeli można, bardzo chciałabym podejrzeć. Obiecuję że nie będę publikować Są oddzielane folią budowalną czarną, natomiast fotek nie mam pokazujących szczegóły. Jak chcesz się coś dowiedzieć to pytaj Wyślę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 17.03.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Super, to pytam Ocieplenie fundamentów: styropian; na to siatka + klej itp. (normalnie), a na to, jak rozumiem, folia kubełkowa. Czy tą folią wyłożyć wszystkie wewnętrzne strony gazonu? Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof54 18.03.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witaj kirkris. Co się stało z Twoimi fotkami? Jestem niepocieszony, właśnie chciałem pokazać Twoje podłogi moim fachowcom, a tu przykra niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 18.03.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Super, to pytam Ocieplenie fundamentów: styropian; na to siatka + klej itp. (normalnie), a na to, jak rozumiem, folia kubełkowa. Czy tą folią wyłożyć wszystkie wewnętrzne strony gazonu? Dzięki wielkie U mnie folia kubełkowa była obcięta przed murowaniem donic, za to między nimi a ścianą jest szczelina dylatacyjna i folia czarna. Krawędź styrpianu elewacji zachodzi na wierzch donicy więc nie dostaje się tam woda. Od wewnątrz cała donica jest grubo smarowana dysperbitem. Innych izolacji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 18.03.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witaj kirkris. Co się stało z Twoimi fotkami? Jestem niepocieszony, właśnie chciałem pokazać Twoje podłogi moim fachowcom, a tu przykra niespodzianka. Już nie ma i raczej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 18.03.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Cześć kirkris,Wysłałem do Ciebie zapytanie na priv.Czy da się coś zrobić w poruszanej tam sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 19.03.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Cześć kirkris, Wysłałem do Ciebie zapytanie na priv. Czy da się coś zrobić w poruszanej tam sprawie? wysłałem odpowiedź, dało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 19.03.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Wielkie dzięki. Jakbym chciał zobaczyć coś więcej mógłbym Cię odwiedzić po sąsiedzku? Oczywiście nie zamierzam Cię niepokoić. Przycupnę sobie tylko za płotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 20.03.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 WESOŁEGO ALLELUJA, smacznego jajka i mokrego dyngusa życzygohna http://www.ekartki.pl/cards_files/3/3422__kartka989.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.03.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Niech Święta Wielkiej Nocy przysiosą odpocznienie i napełnią zapałem do dalszego konstruktywnego działania http://images25.fotosik.pl/179/65dda0c16728b8df.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 21.03.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc232/maja_w/1kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts