kirkris 30.06.2008 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Kirkris, super!!! A napisz mi jeszcze, jaki masz aparat? Bo że talent do fotografowania, widać gołym okiem jak mówi stare powiedzenie: "To nie aparat robi zdjęcia tylko to coś co jest do niego z tyłu przyklejone" A tak na poważnie to sporo zdjęć w starej galerii - teraz nie widocznych było robione telefonem komórkowym Dopiero te fotki teraz widoczne są normalnym aparatem Ogniskowa około 17-20 mm w zalezności od ujęcia (dlatego gdzieniegdzie linie są pogięte przez dystorsję albo perspektywicznie ) Ostatnie zdjęcie wymagało stworzenia panoramy z kilku ujęć (jednak 17mm to za wąsko na cały dom spod furtki) Generalnie dziękuję za słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.06.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 jak mówi stare powiedzenie: "To nie aparat robi zdjęcia tylko to coś co jest do niego z tyłu przyklejone" ...Dopiero te fotki teraz widoczne są normalnym aparatem Nie dość, że dobry fotograf, to jeszcze dyplomata Pytałam o markę i rodzaj, jeśli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 30.06.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 jak mówi stare powiedzenie: "To nie aparat robi zdjęcia tylko to coś co jest do niego z tyłu przyklejone" ...Dopiero te fotki teraz widoczne są normalnym aparatem Nie dość, że dobry fotograf, to jeszcze dyplomata Pytałam o markę i rodzaj, jeśli to nie tajemnica No dobra, Canon 5D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaf555 30.06.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam serdecznie, my też planujemy wybudowac Marysie. Czekamy tylko na uprawomocnienie pozwolenia i startujemy mam nadzieję w lipcu. Bardzo się cieszę, że mogłam zobaczyć Marysię na Twoich fotkach! Jest śliczna! Już nie mogę się doczekać, kiedy my zaczniemy budowe. Szkoda, ze nie widziałam wcześniejszych fotek, ale te ostatnie sa Super! Chyba mało "Maryś" sie buduje, bo na forum znalazłam tylko Twoje opisy. Czy podnosiłeś trochę parter lub poddasze? My jeszcze zastanawiamy się czy to zrobić? Gratuluję ślicznego domku i Pozdrawiam! Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 30.06.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 wow jakie piękne otoczenie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s-works 30.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 czesc mam pytanie odnosnie schodów wewnatrz, jakiej szerkosci macie klatke schodowa i jakiej szerokosci sa schody? My budujemy marysie III i w projekcie mamy 100cm szerokosci klatki schodowej , jak nam chłopaki wszystko zaszalowali to sie zrobiło dosyc ciasno, no ale moze tak powinno byc i w efekcie koncowym bedzie to wyglądało podobnie jak u Was. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 01.07.2008 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witam serdecznie, my też planujemy wybudowac Marysie. Czekamy tylko na uprawomocnienie pozwolenia i startujemy mam nadzieję w lipcu. Bardzo się cieszę, że mogłam zobaczyć Marysię na Twoich fotkach! Jest śliczna! Już nie mogę się doczekać, kiedy my zaczniemy budowe. Szkoda, ze nie widziałam wcześniejszych fotek, ale te ostatnie sa Super! Chyba mało "Maryś" sie buduje, bo na forum znalazłam tylko Twoje opisy. Czy podnosiłeś trochę parter lub poddasze? My jeszcze zastanawiamy się czy to zrobić? Gratuluję ślicznego domku i Pozdrawiam! Magda Witaj na Forum Wbrew pozorom Maryś jest bardzo duzo w budowie (aż za dużo) W samej mojej okolicy jest kilka na wykończeniu stanu surowego Co do podnoszenia to temat już opisałem w komentarzach i w galerii i trochę w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 01.07.2008 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 wow jakie piękne otoczenie domu. Miło mi że Ci się podoba nawet na etapie "poligonu" (jak ten stan nazywam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 01.07.2008 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 czesc mam pytanie odnosnie schodów wewnatrz, jakiej szerkosci macie klatke schodowa i jakiej szerokosci sa schody? My budujemy marysie III i w projekcie mamy 100cm szerokosci klatki schodowej , jak nam chłopaki wszystko zaszalowali to sie zrobiło dosyc ciasno, no ale moze tak powinno byc i w efekcie koncowym bedzie to wyglądało podobnie jak u Was. pzdr Witaj, nasza klatka ma na gotowo (po tynku i KG) 106 cm szerokości a schody o ile pamiętam równo 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaf555 01.07.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witam serdecznie, my też planujemy wybudowac Marysie. Czekamy tylko na uprawomocnienie pozwolenia i startujemy mam nadzieję w lipcu. Bardzo się cieszę, że mogłam zobaczyć Marysię na Twoich fotkach! Jest śliczna! Już nie mogę się doczekać, kiedy my zaczniemy budowe. Szkoda, ze nie widziałam wcześniejszych fotek, ale te ostatnie sa Super! Chyba mało "Maryś" sie buduje, bo na forum znalazłam tylko Twoje opisy. Czy podnosiłeś trochę parter lub poddasze? My jeszcze zastanawiamy się czy to zrobić? Gratuluję ślicznego domku i Pozdrawiam! Magda Witaj na Forum Wbrew pozorom Maryś jest bardzo duzo w budowie (aż za dużo) W samej mojej okolicy jest kilka na wykończeniu stanu surowego Co do podnoszenia to temat już opisałem w komentarzach i w galerii i trochę w dzienniku Ja będę budowac koło Krakowa i jeszcze tu Marysi nie spotkałam , ale pewnie są... Z pewnością przestudiuje wszystki Twoje wypowiedzi, bo sa bardzo ciekawe. Z niecierpliwością czekam na dalsze fotki! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raisak 01.07.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raisak 01.07.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witam!Tak jak wszyscy na forum bardzo żałuję, że nie ma zdjęć z realizacji Waszej Marysi.Z mężem budujemy Marysię II (z kilkoma przeróbkami) w okolicy Ostrowca Św.i bardzo lubiliśmy oglądać śliczne fotki Twojego domku.Nasza Marysia czeka na fachowców od wykończeniówki a ja najbardziej jestem zainteresowana pokoikiem dziecinnym ze względu na mój błogosławiony stan(czekamy na dzidziusia).Jeżeli nie będzie to kłopotliwe bardzo proszę o przesłanie kilku fotek pokoju dziecięcego, który strasznie mi się podobał.Bo z tego co pamiętam meble kupowaliście w Ikea.Z góry bardzo dziękuję za fotki także z zaciekawieniem pooglądam wszelkie zdjęcia z realizacji ślicznej Marysi.Pozdrawiam Katarzyna K.Podaję maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.07.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Pytałam o markę i rodzaj, jeśli to nie tajemnica No dobra, Canon 5D Aaa, EOS Mogłam się tego domyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 02.07.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Pytałam o markę i rodzaj, jeśli to nie tajemnica No dobra, Canon 5D Aaa, EOS Mogłam się tego domyślić a po czym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.07.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 piknie Kirkris a będzie jeszcze pikniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.07.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Pytałam o markę i rodzaj, jeśli to nie tajemnica No dobra, Canon 5D Aaa, EOS Mogłam się tego domyślić a po czym ? Po doskonałej jakości zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 02.07.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 piknie Kirkris a będzie jeszcze pikniej! dzięki, mam nadzieję, że będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 02.07.2008 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Po doskonałej jakości zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.07.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Kirkris, Twoje zdjęcia utwierdziły mnie w przekonaniu, że chcę taką kostkę. Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 03.07.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 pieknie wam wyszła ta kostka! w ogóle otoczenie domu mi sie u was bardzo podoba, projektowaliscie to sobie sami czy wam jakis projektant pomagał? bardzo zgranie to wszystko sie zgrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts