kirkris 17.10.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Kurka, dotychczas mi nie znana zazdrosc......, mnie dopadla.... pozdrawiam pieknych wlascicieli, pieknego domu, z pieknym ogrodem... Nie zazdrość mi - teraz spadają liście Ich ilość jest niewiarygodna - już spędziłem dwa dni na grabieniu i zbieraniu liści z działki a dzisiaj zawiało i znowu gruby dywan na trawnikach. Kolejny weekend z zabawą z liścmi :) Cieszymy się że nasza praca podoba się Pozdrawiamy Cię gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 17.10.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Śledziłam relacje z budowy od początku i powiem tak ( po obejrzeniu ostatnich zdjęc ) jak Twój dom nei pojawi się na forum jakiejś gazety to ja nie wiem ! piękny piękny wszystko co do szczegółu pasujące cudo!! Dzięki, mieliśmy jedną propozycję ale wszystko miało być zbyt szczegółowo pokazywane więc nie podpasowało nam (zwłaszcza po naszych doświadczeniach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 17.10.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ALE KICZ TEN TWOJ DOM Oczywiscie zartuje, domek super ja tylko tak z zazdrosci pisze; sledzilem twoj dziennik jakis czas. Najbardziej wkurzylem sie jak elewacje kopara przejechala . Obecnie po posadzeniu roslin oraz wzejsciu pieknej trawy dom wyglada jeszcze wspanialej. Gratuluje Pozdrawiam CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 17.10.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dom prześliczny, a kostka - super- dopasowana doskonale gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka567 24.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 No właśnie mam pytanie o tę kosteczkę na podjeździe i na ścieżkach i płytki na wejściu- jaka to nazwa i firma? Wyglada super!!! Czy to jest piaskowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka567 26.10.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ale ze mnie gapa!!!!Dopiero dzisiaj zauważyłam, że na poprzedniej stronie jest nazwa Twojej kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 29.10.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dziękuję za miłe słowa niezapominajka567: przepraszam że nie odpisałem wcześniej ale obecnie jestem dość "zalatany" i rzadziej tu zaglądam. Muszę odrabiać czas poświęcony budowie w ostatnich latach Anjazzielonego: My nie podnosiliśmy ścianek kolankowych, chociaż zmniejszyliśmy powierzchnię pokoi odsuwając ścianki działowe od kolankowych o 80-90 cm. Spowodowało to, że ścianka "kolankowa" wewnątrz pomieszczenia ma ok 115 cm wyskokości. Jedynie w lukarnach umiejscowienie ścianek jest przy samej ścianie (minus ocieplenie). Co do męża to jeżeli Wasza sypialnia ma być ta duża to zależy jak postawicie łóżko i po której stronie będzie spał mąż Sypialnia po drugiej stronie (ta w kształcie literki L) ma dość duże skosy w części do spania i jest super dla dziecka. Pokój nad salonem/tarasem ma najmniej skosów i u mnie służy jako biblioteka. Jest na tyle wysoki aby wstawić na ścianach półki na książki. Co do projektu to Marysia II wydaje mi się taka "niedokończona". Odczuwam tam brak harmonii, w przeciwieństwie do Marysi I. Widać to zarówno patrząc na dom z zewnątrz jak i przeglądając rozkład wnętrz. Spełniając Twoją prośbę wstawiam ponownie kilka fotek. Są dostepne na na pierwszej stronie w tym poście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.10.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 [...] Są dostepne na na pierwszej stronie w tym poście. Trudno odszukać. Ale piszę w innej sprawie - dopiero teraz doczytałam kto projektował Twój ogród. Ja projekt zamówiłam u niej rok temu, jeszcze na etapie fundamentów. Z realizacją idzie mi znacznie wolniej - do tej pory posadziłam tylko zaplanowane drzewa i krzewy (tam, gdzie było to możliwe ze względu na trwające ciągle prace budowlane). pozdrawiam, marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.10.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 PRZEPIĘKNIE !!! Wnętrza pamiętam - były fantastyczne - a otoczenie domu - Marzenie ! Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 29.10.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 29.10.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 29.10.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 29.10.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ja też pamiętam wnętrza. Otoczenie domu piękne. Wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 29.10.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Teraz jest jeszcze lepiej bo skończyliśmy oświetlenie ogrodu - mamy teraz 35 punktów świetlnych w 5 obwodach załączanych niezależnie. Po włączeniu świeteł w ogrodzie robi się naprawdę ślicznie Jeżeli uda mi się przyjść wcześniej z pracy (zanim zapadnie czarna noc) to zrobię parę fotek - chociaż już większość drzew straciła liście i nie wyglądają tak pięknie jak 2 tygodnie temu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 29.10.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 My będziemy oświetlać dom i ogród na wiosnę przy kładzeniu kostki. Zaplanowaliśmy oświetlenie domu od dołu. Ja nie mam niestety tak pięknej wielkiej działki (po postawieniu domu zostało jakieś 700 m.kw.) więc z oświetleniem ogrodu nie poszaleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felo79 09.11.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Witaj Kirkris! Jak bedziesz zamieszczał zdjecia oswietleń to wstaw parę fotek schodów zewnętrznych a dokładnie widok na płytę i stopnie bo jestem bardzo ciekawy jak wyglądaja te docinki płytek. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 09.11.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Trochę się wtrącę: czy ktoś ma doświadczenie z tak jasną kostką jak u Kirkrisa? Wygląda pięknie, ale czy nie brudzi się bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 10.11.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Trochę się wtrącę: czy ktoś ma doświadczenie z tak jasną kostką jak u Kirkrisa? Wygląda pięknie, ale czy nie brudzi się bardzo? Brudzi się zwłaszcza od liści - trzeba je szybko zgrabiać bo zostają brązowe ślady. Generalnie deszcze to raczej zmywają ale dopiero po jakimś czasie więc na jesieni nie wygląda to zbyt pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 11.12.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Cieszę sie że udało mi sie zobaczyć wnętrza zanim zdjęcia zostały usunięte a ogród marzenie. Moj ogród wygląda niestety jeszcze jak lej po bombie - kurczę nie mogę sie doczekac kiedy zobaczę u siebie trawę i będzie tak pieknie jak u was. Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 14.12.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Cieszę sie że udało mi sie zobaczyć wnętrza zanim zdjęcia zostały usunięte a ogród marzenie. Moj ogród wygląda niestety jeszcze jak lej po bombie - kurczę nie mogę sie doczekac kiedy zobaczę u siebie trawę i będzie tak pieknie jak u was. Gratulacje!!! ogrod jeszcze w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts