vanka99 15.12.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 WitamZ zewnątrz dom wygląda pieknie. Śliczna kostka świetnie komponuje się z domem. Jak sie nazywa wieksza kostka? Załuje nie nie zdązyłam zobaczyć fotek z wnętrz. Jeśli jest taka mozliwośc to z góry dziekuje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maria2528 15.12.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Witam, jestem kolejną fanką Marysi II i Marysi III, tylko nie mogę się zdecydować która lepsza. Z jednej strony chciałabym mieć antresolę ale z drugiej to obawiam się że w Marysi II nawet po obniżeniu tego stropu w garażu to jednak ten strych będzie za mały na pralnię i suszarnię, a brakuje tego w projekcie jak i spiżarni. Dlatego chyba się zdecyduję na Marysię III. Pozatym chcę zmienić garaż na kolejny pokój i zamiast drzwi garażowych wstawić okna nie wiem czy ten pomysł wypali, ale garaż mi nie jest potrzebny w domu bo i tak obok postawię stajnię wraz z garażem bo mamy wystarczający metrarz do dyspozycji. Bardzo mi się podobają pomysły Kirikrisa chociaż widzę tylko zdjęcia z ogrodu, bo reszta jest zablokowana. Jeżeli to jest możliwe Kirkis prosiłabym o kilka zdjęć twoich wnętrz (szczególnie te łazienki brzmią interesująco). Mój mail : [email protected] Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 16.12.2008 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Witam Z zewnątrz dom wygląda pieknie. Śliczna kostka świetnie komponuje się z domem. Jak sie nazywa wieksza kostka? Załuje nie nie zdązyłam zobaczyć fotek z wnętrz. Jeśli jest taka mozliwośc to z góry dziekuje. Pozdrawiam cytat z dziennika Żona wybrała i pokazała mi kostkę firmy LIBET -model piccola i via castello w kolorze "pastello". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.12.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 czołem co tam u Was? Jak się mieszka? no i jak stroiki świąteczne może coś wkleisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 16.12.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 czołem co tam u Was? Jak się mieszka? no i jak stroiki świąteczne może coś wkleisz Cześć Generalnie mieszka się świetnie - nie ma żadnego porównania do naszego poprzedniego mieszkania Wystrój świąteczny jeszcze przed nami - ciągły brak czasu. Już się boję tych tłumów w sklepach w najbliższy weekend Mamy plan na jakieś ozdoby swiąteczne ale zobaczymy co da się zrobić W domu ciągle nie możemy dokończyć kilku spraw aby zakończyć całkiem budowę: - szafy (wciąż dyskutujemy z żoną jakie mają być), - stół do salonu - nikt nie robi takich jakie chcemy więc musimy znaleźć stolarza który zrobi stół i krzesła wg naszego projektu - oświetlenie w salonie (dopiero do wybrania po wykonaniu stołu) - wystrój okien na górze (nie zadbałem aby ścianka KG w miejscu pod karnisze miała podwójną lub potrójną grubość i teraz jest kłopot) Dodatkowo do skończenia jest jeszcze całość elementów małej architektury ogrodu (altana, domek gospodarczy, pergola, drewutnia itp) Z tym jednak się chyba wstrzymamy ze względu na kryzys (nie bardzo chcemy inwestować w tym czasie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszwi10 21.12.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 witam was wszystkich mam pytanko ja juz mam Marysie w stanie surowym , czy ma ktos fotki jak wyglada domek wykonczony w srodku ? jak tak to prosze o fotki [email protected] dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.12.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu iść na spacer gdzieś do lasu? Może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski? Może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju? Ważne, aby w te święta, Był ktoś, kto o nas pamięta. http://digilander.libero.it/blogdinatale/babbi%20natale%20collescion/e8624592.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.12.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Korzystając z okazji Świąt Bożego Narodzenia,pragnę złożyć najserdeczniejsze i szczere życzeniaszczęścia, wiary, nadziei i pomyślnościoraz każdego dnia Nowego Rokuwiele uśmiechu i radości!http://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.12.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://images47.fotosik.pl/42/b70d2bc3a69554bdmed.jpg Świąt białych, pachnących choinką, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze. Świąt dających radość, odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten co właśnie mija... Ania z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usiaczek 22.12.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Witaj Nie będę oryginalna jeśli napiszę ,że chodzi mi o zdjęcia Twojej Marysi. Niestety nie było dane mi ich zobaczyć, oprócz ostatnich, które są widoczne. Moja prośba dotyczy przede wszystkim zdjęć schodów, które w tym projekcie są jak dla mnie słabą stroną, dlatego chciałabym je zobaczyć. Przerażają mnie ich wymiary (za wąskie), na zdjęciach innych użytkowników w miejscu gdzie maja być schody jest bardzo mało miejsca. Dodatkowo jeśli to możliwe interesują mnie zdjęcia okien w sypialniach. Ściślej mówiąc chodzi mi to czy jest możliwe zainstalowanie karniszy na firany bo jakoś tego nie widzę, o roletach zewnętrznych też nie ma mowy, a szkoda. Ale nie można mieć wszystkiego, mam na myśli półokrągłe okna, które są ozdobą całego domu. Poza tym dom jest rewelacyjny, jeśli nie przerażą mnie ewentualne zdjęcia które mółbyśmi przesłać to wybór padnie właśnie na Marysię. Z góry dziękuję za pomoc. Korzystając z okazji życzę Wesołych Świąt. Podaje maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea69 23.12.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://img136.imageshack.us/img136/1094/dsc1648uz5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maria2528 30.12.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Witaj Kirkris, jestem z Warszawy i mam pytanie do ciebie czy mógłbyś mi zdradzić gdzie stoi twoja Marysia? Słyszałam że gdzieś w okolicach Warszawy, a baaaaaaaaaaaaaaardzo mi zależy na tym żeby zobaczyć ją chociaż z zewnątrz, bo nie mogę podjąć ostatniego kroku żeby kupić ten projekt. Chciałabym najpierw z mężem stwierdzić jak duża jest Marysia w rzeczywistości. Obejrzeliśmy już tysiące projektów ale ciągle wracamy do Marysi, chociaż jedyną wadą dla nas w Marysi jest garaż bo mamy prawie 2 h ziemi i chcieliśmy postawić garaż obok. Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.12.2008 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Dla Ciebie i dla Twojej Rodziny... http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/mkfd1232103524q.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W Nowym Roku życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usiaczek 05.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witaj Kirkris Chciałam się przypomnieć o fotki schodów, z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam, Piękna elewacja.Czy mogę prosić o namiary na kolorki i producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 21.01.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 MonikaC, kirkris kiedyś napisał, że jego elewacja to tynk akrylowo-silikonowy WEBER Terranova 130D (beżowy) i WEBER Terranowa 100A (biały) baranek 1,5 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.01.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 MonikaC, kirkris kiedyś napisał, że jego elewacja to tynk akrylowo-silikonowy WEBER Terranova 130D (beżowy) i WEBER Terranowa 100A (biały) baranek 1,5 mm. Dzięki - nie miałam niestety okazji przeczytać całego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 21.01.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dzięki, ale miałem uważnych Czytelników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 21.01.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Uważni - nieważni, he, he! Niektórzy sobie co nieco zapisali w swoich notatkach, bo elewacja taka piękna, że godna odgapienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts