maaja222 28.05.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Bardzo ładny domek... Projekt mnie tak nie urzekł jak wasza realizacja, super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dream 28.05.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Ja niezmiennie podziwiam Waszą "Manię", a teraz to już prawie zazdroszczę - na mojej działce ten domek się nie sprawdzi, bo mam wjazd od południa.Nie zmienia to faktu, że jest piękny sam w sobie, a i realizacja do pozazdroszczenia. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 28.05.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Jak robiłeś bonie z tynku. Są dosyć grube. Czy w tym miejscu dokładałeś warstwy tynku pacą, czy miałeś jakieś ramki na kształt boni. Podaj sposób, proszę, czy można na istniejące ocieplenie zagruntowane bez tynku dołożyć jeszcze warstwy ocieplenia na kształt bonii.? prosze o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 28.05.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 maaja222 i dream: dziękuję za miłe słowa parę rzeczy bym teraz poprawił ale ogólnie też jesteśmy zadowoleni [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 28.05.2007 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Jak robiłeś bonie z tynku. Są dosyć grube. Czy w tym miejscu dokładałeś warstwy tynku pacą, czy miałeś jakieś ramki na kształt boni. Podaj sposób, proszę, czy można na istniejące ocieplenie zagruntowane bez tynku dołożyć jeszcze warstwy ocieplenia na kształt bonii.? prosze o odpowiedź. Jak pisałem: nasze bonie są ze styropianu FS20 gr 2cm. Obrobione naroznikami alu, siatką i klejem. Dopero na koniec tynk jak na całym domu Jak nie masz jeszcze tynku to możesz coś takiego zrobić bardzo łatwo. Poza tym możesz kupić gotowe bonie z twardego tworzywa - mniej obrabiania Link do takich boni jest powyżej pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 29.05.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Nie widze tego linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 29.05.2007 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Przepraszam Cię jest ale w komentarzach do mojej Marysi link w mojej stopce K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SŁOŃCE 02.06.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Witam serdecznie,Kirkris, Twój dom jest po prostu prześliczny. My z mężem jesteśmy właśnie w trakcie wybierania projektu, a Marysia jest naszym faworytem. Jednak zanim podejmiemy ostateczną decyzje co do projektu, chcielibyśmy zobaczyć dom na żywo. Czy istnieje możliwość zobaczenia Twojego domu ? Jeśeli tak to bardzo prosimy o kontakt mailowy: [email protected]. Jeśli nie to oczywiście rozumemy i życzymy jak najszybszego ukończenia zmagań z budową. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.orzech 05.06.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam!Mam taki sam kominek jak Wy i musze stwierdzic, ze strasznie brudzi sie szyba...czy Wy tez macie takie doswiadczenia? Jesli tak, to jak sobie z tym radzicie? PozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.06.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Podziwiam Wasze dokonania z Marysią Dom prezentuje się bardzo dobrze w kolorystyce, którą wybraliście, naprawdę - robi wrażenie! Z ciekawością będę Was śledzić pozdrawiam z Poznania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 06.06.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 kirkris bardzo ladny domek.czekam na wiecej zdjec z postepu prac-zapowiada sie naprawde fajnie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamaria 06.06.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam Na prawdę niesamowity domek, zachwycający na zewnątrz, powalający w środku (mimo,że jeszcze nie wykończony). Cudna działeczka! Wnętrza już mają niezwykły klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Bardzo podobaja mi sie drzwi zewnetrze. Czy moge wiedziec, kto to cudo zrobil? Dom zapowiada sie naprawde milo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 06.06.2007 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam serdecznie, Kirkris, Twój dom jest po prostu prześliczny. My z mężem jesteśmy właśnie w trakcie wybierania projektu, a Marysia jest naszym faworytem. Jednak zanim podejmiemy ostateczną decyzje co do projektu, chcielibyśmy zobaczyć dom na żywo. Czy istnieje możliwość zobaczenia Twojego domu ? Jeśeli tak to bardzo prosimy o kontakt mailowy: [email protected]. Jeśli nie to oczywiście rozumemy i życzymy jak najszybszego ukończenia zmagań z budową. Pozdrawiamy Dziękuję i życzę powodzenia. W przypadku pytań o projekt służę poradą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 06.06.2007 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam! Mam taki sam kominek jak Wy i musze stwierdzic, ze strasznie brudzi sie szyba...czy Wy tez macie takie doswiadczenia? Jesli tak, to jak sobie z tym radzicie? Pozdrawiam Monika Dopiero raz paliłem i to raczej nie najlepszym drewnem Nie wiem jak będzie gdy drewno będzie suche ale teraz szyba się zabrudziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 06.06.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam Na prawdę niesamowity domek, zachwycający na zewnątrz, powalający w środku (mimo,że jeszcze nie wykończony). Cudna działeczka! Wnętrza już mają niezwykły klimat kirkris bardzo ladny domek.czekam na wiecej zdjec z postepu prac-zapowiada sie naprawde fajnie.pozdrawiam Dziękuję za miłe słowa. Jak tylko będę miał nowe fotki to zaraz zamieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 06.06.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Bardzo podobaja mi sie drzwi zewnetrze. Czy moge wiedziec, kto to cudo zrobil? Dom zapowiada sie naprawde milo. Pozdrawiam Drzwi są Urzędowskiego - ogólnie OK tylko terminy nieakceptowalne - u nas opóźnienie ok 1 miesiąca w stosunku do pierwotnych 4 miesięcy z umowy Teraz podobno jest jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 15.06.2007 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 doniczki zrobione - oto jedna z nich Udało się nam dobrze dobrać kolor tynku mozaikowego pod tynk na elewacji - i to z innej firmy http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/Zdjecie005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 17.06.2007 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 posiedziałem dziś i zrobiłem rysunek kominka kamień to trawertyn żywicowany - ale zależnie od tego jak będzie wyglądał w naturze może jeszcze uleć zmianie http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/kominek4_travertinoclassico_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts