ka79sia 06.07.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 habibi77: merbau na dole, jatoba na górze , dzięki za radę co do drewna motyczka: zakładam że zrobię to sam - szablon już kupiony więc będę próbował Waldemaro2007: to są bonie Cieszę się że się Wam podoba super ten twój domek,co do malowania szblonów to dokładnie je przyklej do ściany,ja malowałam wczoraj i na początku zaczęło się wylewać poza (jak malowałam wałeczkiem)póżniej malowałam małym pędzelkiem i wyszło fajnie,ale więcej roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 06.07.2007 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 czym je kleiłaś do ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldemaro2007 07.07.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Dzieki za odp. bonie - a jak to kosztuje??? jakies niewiadomo jakie pieniadze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 07.07.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 nowe zdjęcia - prace pędzą http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/Zdjecie047_filtered_m.jpg http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/pano_kuchnia_filtered.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 07.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Super Kiedy u nas tak będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 08.07.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 ...piękny domek...ale ta opinia, czytając posty nie jest dla ciebie pewnie nowa... Mam pytanie odnośnie ściany , gdzie, jak myślę będzie wisiał tv...Czy wykonana jest z karton-gipsu ? Wokół wnęki planujesz oświetlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 08.07.2007 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 ...piękny domek...ale ta opinia, czytając posty nie jest dla ciebie pewnie nowa... Mam pytanie odnośnie ściany , gdzie, jak myślę będzie wisiał tv...Czy wykonana jest z karton-gipsu ? Wokół wnęki planujesz oświetlenie? dzięki, co do wnęki tak, będzie oświetlenie. Zastanawiam się nad dwoma rozwiązaniami: wąska świetlówka po obu stronach lub tasma diodowa. Temat do rozważenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol74 09.07.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Hello!Mam pytanie dotyczace okien . Czy masz zamontowane rolety? Jeżeli tak to jak je się zakłada na oknach z łukiem. My budujemy KARMINĘ z Archipelagu i tam też są okna z łukiem dlatego takie moje pytanie Pozdrawiam Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 09.07.2007 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 niestey nie wiem jak sie zakłada bo ich nie mam pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.07.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 no, no ale piknie, zaczynam zazdraszczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 09.07.2007 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 teraz już nowa fotka z dzisiejszego układania: http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/_ptgtmp_RJYLNC_1_filtered_m.jpg niestety okazało się, że gresy mimo, że z jednego zamówienia, różnią się połyskiem http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/Zdjecie057_filtered.jpg Teraz już nic z tym nie zrobię, ale jestem strasznie wściekły na firmę Euro Ceramika z TTW w Alejach Jerozolimskich. Po dwóch miesiącach czekania przysłali taki szajs Mam jeszcze nadzieję że jak zmyję wszytskie płytki to ta róznica się zmniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Piękny domek gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldemaro2007 10.07.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 karol74 tak sie sklada ze jestem z branzy zajmujacej sie m.in roletami zew. jak to wyglada w motazu ???a tak ze trzeba zostawic troche wiecej miejsca nad lukiem zeby mozna wsadzic tam kasete ok 15-20 cm, wszystko idzie zrobic...owszem jest to jakies "udziwnienie" ze tak napsize...ale pogadaj z murazem swoim..... A jesli tego nie zrobiles...to zapomnij ze tam wsadzis rolete.....pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Suza 12.07.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Wyszło super, prosimy o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 12.07.2007 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Czekam na podłogi, nie wcześniej niż na początku przyszłego tygodnia. Prawdopodobnie fotki będą bliżej końca tygodnia Teraz za to kończę łazienkę na górze, montuję oświetlenia zewnętrzne i .... tabliczkę z numerem domu Zostało jeszcze skończyć ogrodzenie i zrobić daszek nad śmietnikiem. I to będzie już chyba koniec prac budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Suza 12.07.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Pięknie się Wam udało ciekawi mnie wygląd łazienki na górze i dodatkowego pokoju na dole, bo chyba nie zamieszczałeś zdjęć z tych pomieszczeń. Życzę udanej parapetówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 12.07.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Gratuluję pięknogo domku bardzo podoba mnie się salon i pomysł z podłoga - czekam z niecierliwością na efekt końcowy ... biały gres to jest to co mnie tez się strasznie podoba pomnysł z malowidłem na scianie w sypialni dla mnie bomba - może bym go zrobił z większym rozmachem... żeby nie zniknoł za meblami/ łóxkiem (ale to dla mnie) z przyjemnością będę śledził dalsze losy... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 12.07.2007 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Suza: pokój gościnny na dole był na drugiej stronie, ale wstawię dla Ciebie jeszcze raz starą fotkę http://i19.photobucket.com/albums/b185/kirkris/goscinny.jpg Z łazienką czekam na całość prac aby pokazać już gotową damianr: Moja żona chciała większe ale ja trochę się boję że wyjdą zbyt "cięzkie". To jednak musi być delikatny wzór. Poza tym koszt tego dużego szablonu jest już całkiem sportowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Bardzo ładny i przyjemny domek.Będe do Was zaglądać! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Suza 12.07.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 zmylił mnie ten grill - myślałam, że to zdjęcie kuchni z innego ujęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts