Chef Paul 02.11.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 ... z okazji Świętego Huberta, w dniu Naszego Patrona, wszystkim myśliwym i leśnikom (mam nadzieję, iż takowi na tym Forum się znajdują) ... ... Darz Bór http://chefpaul.w.interia.pl/forest/JK_hubertus1.jpg życzyChef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.11.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Mój synek nie myśliwy (jeszcze ), ale Hubert. W jego imieniu dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.11.2005 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 ... mam nadzieję, że zdąży dorosnąć, zanim "cywilizacja" wybije całą zwierzynę, czego Tobie i wszystkim życzę pozdrawiam niezmiernie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.11.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Też mam taką nadzieję. Św. Huberta hucznie i niezwykle przyjemnie obchodziłam należąc do Studenckiego Klubu Jeździeckiego. Broni nie było, bo pogoń za lisem jest zawsze bezkrwawa , a mięsko pieczone nad ogniskiem pochodziło od zaprzyjaźnionego gospodarza, mieszkającego w pobliżu leśniczówki. Dobre to były czasy...ech Dzięki za pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts