krzysztofh 03.11.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Mam do sprzedania oryginalną część do drzwi otwieranych Ravaka - model GSD2 - 90. http://www.ravak.pl/?page=glassline3 Ten model składa się z dwóch części.Części stałej i ruchomych drzwi.Po wypłytkowaniu wnęki i opłytkowaniu brodzika okazało się, że kupiony zestaw jest o 1,5cm za szeroki i musiałem kupić na zamówienie nowy element stały węższy o 1,5cm.W związku z tym mam do sprzedania ten oryginalny. Nie sądzę aby mógł się przydać komuś sam jako taki, ale zdaża się że się coś tłucze (choć hartowane) lub uszkodzi w inny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 17.11.2005 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts