Niteczka 03.11.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Chodzi mi o to, ze musimy podlaczyc zmywarke, kran i lodowke do jednego wyjscia. W Castoramie widzielismy takie "rozgalezniki" na 2 - czyli, ze mozna z jednej rury miec 2 podlaczenia a mi potrzebne 3... Ktos sie orientuje, czy sa takie cuda na rynku albo jak taka operacje rozdzielenia przeprowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 03.11.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Ja wykorzystałem ten trójnik do ktorego dołączyłem kolejny trójnik mając trzy wyjścia- tyle ile chciałem. Niestety niewidziałem czwórników ani żadnych takich rozdzielaczy w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niteczka 03.11.2005 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 No tak w ostatecznosci chyba zrobimy... tylko, czy to nie odstaje za bardzo od scianki? Chociaz i tak bedzie ukryte w szafce od zlewozmywaka... No nic, jesli mozesz, to napisz tak mniej-wiecej na ile odstaje od sciany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 03.11.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Ja na odstawanie nie patrzałem bo mam wszystko zakryte!!Możesz jeszcze zrobić tak:jeżeli masz zwykłą rurę przejść na miedzinke i zrobić to miedzinką będzie to mniejsze ładniejsze. Jeżeli masz tyle wyjść dobrze było by zamontować jeszcze jakiś zawór zamykający który będzie pod ręką!! nigdy nic nie wiadomo a z praktyki wiem że wężyki do podłączeń lubią po kilku latach strzelać._______________________________|- trujnik 1rura głównaz zaworem, przejściówka -|- trujnik 2_______________________________|- trujnik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts