yupiter 03.11.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Proszę o informacje, ile płaciliście za montaż płyt gipsowo kartonowych na tzw. "plackach", czyli mocowane zaprawą na ścianie murowanej.Może też jakiś wykonawca się odezwie, ile zwykle bierze za taką robotę.PozdrowieniaYP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlody 1978 03.11.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 jestem w stanie to zrobic po 25zl na gotowo za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yupiter 03.11.2005 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Witam. Wydaje mi się, że ceny są nieco niższe. Nie wiem, czy to dużo, czy mało, bo ja mam ofertę na 15,0 PLN za gk na ściany na plackach zaprawy i 23,0 PLN za sufit ale bez ocieplenia, bo nie ma potrzeby, gdyż ocieplenie dachu jest jeszcze wyżej. Tak więc 25,0 PLN za sciany z Twojej propozycji to sporo wiecej. Chciałbym wiedzieć, czy ceny z mojej oferty są dobre, czy z kosmosu. Po Twojej ofercie stwierdzam narazie, że nie jest tak źle.A co powiedzą inni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlody 1978 03.11.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 za 15zl to nawet nie chcialo by mi sie tej roboty ogladac nawet jesli by bylo 1000metrow kw.-sory.ja mam takie ceny i na klijentow nie narzekam.ale mysle ze powinienes sie zastanowic z ta oferta za 15zl,bo po co pozniej zalowac.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.11.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 za 15zl to nawet nie chcialo by mi sie tej roboty ogladac nawet jesli by bylo 1000metrow kw.-sory.ja mam takie ceny i na klijentow nie narzekam.ale mysle ze powinienes sie zastanowic z ta oferta za 15zl,bo po co pozniej zalowac. pozdrawiam Mlody, ty to potrafisz czlowieka w dobry humor wprowadzic Piszesz, ze bierzesz 25zl/m i nie masz problemu z klientami, to po co zalozyles watek mam problem z klijentem ??? P.S. I moze przestan pisac KLIJENT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukawski 04.04.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Sufit podwieszany z K.G prosty (montaż, szpachlowanie, szlifowanie) 35zł/m2Montaż płyt gipsowych na klej (montaż, szpachlowanie, szlifowanie) 18,00 zł / m2 Uwaga : Podane ceny podlegają indywidualnym negocjacjom.I bezpłatnej wycenie http://www.ekbud.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scs 05.04.2006 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 15 zl na plackach,sufity podwieszane j/w 35 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts