dominikams 04.11.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Przeglądałam oferty niektórych firm produkujacych okna PCV w nadziei, ze bedą mieć takie same parapety. Ale zdziwiłam się mocno, bo kolorystyka okien jest dużo bogatsza, a parapetów - kilka kolorów . Gdzie szukać? (wszędzie jest złoty dąb, ale mi chodzi o ciemniejszy, może być lekko czerwonawy kolor). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 04.11.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Dobry dekarz zrobi Ci parapety z tej blachy co masz na obróbkach przy dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 08.11.2005 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ale mi chodzi o paratety wewnętrzne. W okleinie drewnopodobnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 08.11.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Najbliższy sapermarkiet, w dziale gdzie docinają płyty mają też parapety lub firma "Jachon" lub "Jacon" na przedłużeniu Górczewskiej po prawej stronie jakieś 1,5km za Lazurową. Tam mają wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts