Redakcja 04.11.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Jerzy Skarżyński, wielokrotny maratończyk, guru biegaczy amatorów jest patronem tego działu. Możesz go zapytać o sprawy sportowe. Napisz pod adres: [email protected] Więcej o bieganiu dowiesz się na stronie http://skarzynski.pl A najważniejsze: Zacznij z nami biegać! Zawsze warto... od dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.11.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 jedno słowoBIE...GÓW...KI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.11.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Xeniu, po wielu latach przypiąłem ponownie biegówki. Początki były, hm, TRUDNE Biegaliśmy razem z koleżanką małżonką. Niestety wypadek uniemożliwił jej nie tylko bieganie na nartach, ale i chodzenie w większym wymiarze. A samemu się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 07.11.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 o kurcze, to bardzo przykre, biegówki naprawdę dają dużo radochy w zimie. No i człowiek się spoci uokrutnie.Dodam, że w lecie uwielbiam pływać, pewnie jak większość.Żeby zaś się nie zastać chodzę na wygibasy 2x w tygodniu. Ale powiem w sekrecie, że najchętniej to chciałabym mieć taką pracę, żebym mogła do niej iść i wracać codziennie z 5km...niestety obecnie mam dużo dużo więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 12.11.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Teraz uprawiam wożenie ziemi i pospółki taczkami.Oczywiście plus załadunek i wysypanie.W pasie mam już 10cm mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.11.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Kilka razy dziennie wchodzenie na 4 piętro, żałuję, że nie jest to dyscyplina olimpijska . Po wybudowaniu domu, będę musiała zmienić upodobania. Zimą mając działkę narożną...odśnieżanie 54 metrów chodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 15.03.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A ršbanie drewna? W dużych ilociach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 27.04.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 dwa slowa TENIS STOLOWY pozrd. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 27.04.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A może petanque - gra ktoś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zukow2 14.02.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Nikt nie biega? To ja zacznę : biegam wg.planów p. Skarżyńskiego.Do tej pory "nabiegałem" 3.04.47 w maratonie.Teraz trenuję poniżej 3godzin na wiosnę.Może dam radę Ponadto buduję domek energooszczędny w rejonie Przemyśla.Też dam radę pozdrawiam p.Jerzego i wszystkich biegaczy budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Runner72 13.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Pozdrawiam biegających i budujących. Od jakiegoś czasu mało biegam a więcej buduję. Muszę przyznać, iż jedno i drugi pochłania. Może uda mi się pobiec jeszcze jesienią 09 jakiś maraton Narazie tylko truchtam 6-7 km dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.03.2009 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nikt nie biega? To ja zacznę : biegam wg.planów p. Skarżyńskiego.Do tej pory "nabiegałem" 3.04.47 w maratonie.Teraz trenuję poniżej 3godzin na wiosnę.Może dam radę Ponadto buduję domek energooszczędny w rejonie Przemyśla.Też dam radę pozdrawiam p.Jerzego i wszystkich biegaczy budujących Jesteśmy pod wrażeniem wyniku. Pozdrawiamy Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulina N. 26.03.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Nikt nie biega? To ja zacznę : biegam wg.planów p. Skarżyńskiego.Do tej pory "nabiegałem" 3.04.47 w maratonie.Teraz trenuję poniżej 3godzin na wiosnę.Może dam radę Ponadto buduję domek energooszczędny w rejonie Przemyśla.Też dam radę pozdrawiam p.Jerzego i wszystkich biegaczy budujących Biegam 4-5 razy w tygodniu po godzinie. Najważniejsze to zaopatrzyć się w dobre buty i muzykę...i w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmchiki 27.12.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Witam serdecznie wszystkich miłośników biegania i jednocześnie budujących domy. Można powiedzieć że są to podobne rzeczy bo w bieganiu mówi się o budowaniu formy. Ja niestety na razie przerwałem budowę mojej formy z powodu wyjazdu za granicę za pracą. Bardzo teraz żałuje że nie próbowałem dalej biegać, bo wyniki były przyzwoite: maraton w 2h 37 minut półmaraton 1h 13minut 10 km 32 minuty 23 sekundy 5 km 15miut i 1 sekunda Może kiedy zacznę konkretnie budować mój domek to postanowię odbudować formę. Tymczasem zachęcam wszystkich do biegania i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 13.12.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 coś zamarł wątek biegowy teraz mam przerwe budowlaną ale generalnie staram sie biegać--- super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adasi 02.09.2016 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 jaaa biegam od 3-4 lat, staram się 3 razy w tygodniu, po 10-15km w zależności od czasu. Już jeden maraton zaliczony. Na jesień może uda mi się pokonać drugi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts