mafla 04.11.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witam, padł mi ostatnio mój "ulubiony" system czyli windows xp, stąd moje pytanie - gdzie znajduje się plik (i jakie ma rozszerzenie) zawierający elementy z książki odbiorczej (wiadomości) Ms outlooka??? Plik z książką adresową znalazłam a tego nijak nie mogę zlokalizować. Aha, nowy system został zainstalowany na innej partycji, tak że tamten pozostał nieruszony, znaczy popsuto-nieruszony. pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 04.11.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 poszukaj pliku o rozszerzeniu *.pst, np "outlook.pst" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 04.11.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 C:\Documents and Settings\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\{"jakieś tam cyferki i literki, nie iwem jakie są u Ciebie"}\Microsoft\Outlook Express bynajmniej u mnie tak jest.I sądzę, że Twoje pliki są na tym zepsutym dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 04.11.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 C:\Documents and Settings\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\{"jakieś tam cyferki i literki, nie iwem jakie są u Ciebie"}\Microsoft\Outlook Express Outlook Express to inny program niz MS Outlook choc taka lokalizacja pliku .pst tez jest mozliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mafla 05.11.2005 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Dziękuję za podpowiedzi Znalazłam obha pliki, i z outlooka, i expressa, ale dziadostwo nie daje się skopiować, ani nic.... Wyskakuje jakiś błąd, więc chyba mogę zapomnieć o starej poczcie... Ale przynajmniej na przyszłość będę wiedziała gdzie tego szukać pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts