Staszek16 25.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam .Mam stan zamknięty,przygotowany do malowania .Ważna uwaga i przestroga na zdjęciach Muratora dach wygląda całkiem ładnie jednak w rzeczywistości jak stodoła .Nie mam wybudowanego garażu więc też ma to wpływ na wygląd ,jednak dom zdecydowanie jest za wąski o 1 m ,dach też ma za duzy kąt pochylenia o 10 stopni i dlatego przypomina stodołe .Z garazu zrezygnowaliśmy ,mam w planach zrobic wiate z balkonem zamiast garażu jednak zostaniemy przy orginalnym dachu od garażu.Okna na poddaszu zamienilismy na balkonowe z mysla o balkonach .Ogólnie srodek mieszkania jest dośc jasny ,w salonie przstawiłem kominek przy ścianie od kuchni uzyskałem więcej przestrzeni.Jednak poddasze nie dzieliłem na pomieszczenia i uzyskałem drugi bardzo przestrzenny salon z dwoma balkonami, będzie bardzo rekraacyjnie i z tego jestem najbardziej zadowolony .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommm 06.05.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam. Cieszy mnie to co pisze Staszek, bo właśnie dlatego,że wygląda jak stodoła mam zamiar wybrać ten projekt. Wygląd i proporcje to jego największa zaleta i na 99% go wybiorę. Poszerzenie go i zmniejszenie kąta dachu było by koszmarne (moje zdanie). Zrezygnuję z garażu (z garażem ten dom jest świetny na dużą działkę) na moje 13 ar się mieści ale nie wyglądałby dobrze. Ale do realizacji jeszcze długa droga, dopiero robimy z sąsiadami i gminą projekt dociągnięcia mediów (będzie taniej i lepiej) ale dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts