mdzalewscy 05.11.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 otwieram moją skrzynkę, a tam mam jak zwykle sporo prośb o pomoc w doborze sprzętu AGD , niestety muszę wszystkich przeprosić, ale nie jestem już w temacie od miesiąca, przeprowadziłem się do Wa-wy i pracuje na całkowicie innym stanowisku, jestem managerem w firmie mającej sklepy więc możemy co najwyżej o kiełbaskac, finansach, kadrach, podyskutować . Ostatnio to nawet nie mam czasu klikać na forum. Pozdrawiam wszystkich, trzymajcie się mocno, Przepraszam za brak odpowiedzi na wasze posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 05.11.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Tak mi się właśnie wydawało, odczułem to na własnej skórze Chyba się wpuściłem w maliny co do wyboru. No ale przynajmniej Tobie się pewnie polepszyło A tytuł Najlepszego Doradcy i tak Ci sie należy za wszystko, co zdziałałeś dla społeczności Forumowej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 05.11.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Szkoda... Mam nadzieję że przez miesiąc nie było jekiejś rewolucji technologicznej w AGD . Wstępnie wybrałem firmy, które polecałeś w swoich postach w ostatnich miesiącach. Dzięki za wszelkie cenne uwagi i rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 05.11.2005 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 jeszcze raz przepraszam wszystkim, którym nie zdążyłem pomóc. No ale przynajmniej Tobie się pewnie polepszyło A tytuł Najlepszego Doradcy i tak Ci sie należy za wszystko, co zdziałałeś dla społeczności Forumowej. Pozdrawiam. dziękuje,..miło mi to czytać w pewnym sensie chyba mam farta, bo niby nie jestem jakiś wyjątkowo inteligętny, ale udało mi się ewoluować od "sprzątacza" na budowie (pierwsza praca) po dzisiejszego managera (kierownik wyższego szczebla) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 10.11.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Wiem,że nie jesteś już w temacie,ale chyba możesz mi zdradzić jaki model masz płyty gazowej i piekarnika.Bo wiem że zakupiłeś firmy arston ale nigdzie nie znalazłam oznaczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts