Polny 23.01.2002 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2002 Kominek będzie zamontowany w salonie. Aby się w nim dobrze paliło będzie potrzebował powietrza które zapewne będzie czerpał z pomieszczenia. Ja tak sobie pomyślałem (nie wiem czy dobrze) że przecież można doprowadzić do niego powietrze z zewnątrz jakimś przewodem i wylot zamontować prze palenisku. Czy to dobry pomysł? Czy nie będzie np. dodatkowo ochładzał pomieszczenia? Czy nie będzie to przeszkadzało w momencie zamontowania wkładu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 23.01.2002 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2002 Polny, poszukaj w starszych wypowiedziach. To o co pytasz było poruszane wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek M. 25.01.2002 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2002 To już było Polny i to niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts