metea 05.11.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Ja wiem że to nie pora na budowanie ale ja zaczęłam. Fundamenty powstały w pażdzierniku a 2 listopada ruszyły mury. Czy znajdzie sie jeszcze ktoś kto teraz zaczął i ma zamiar kontynuować budowanie zimą..? Jesli tak to wpisujcie sie bo razniej mi będzie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 06.11.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Na razie to jest jesień. Zima zaczyna się coś około 21 grudnia. Wiec masz jeszcze dużo czasu. W ciągu miesiąca przy odpowiedniej pogodzie - trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 06.11.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Metea, mnie to już chyba wpisałaś do swojego "klubu", tylko żebyś nie zapeszyła pogody, bo ..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 06.11.2005 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Gochasz jak miło ze sie odezwałaś rozumiem że nadal budujesz i znalazłas nastepna ekipę. Napisz jakie postepy prac u Ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 06.11.2005 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 A pogoda to będzie piekna... mrozy i sniegi nadejdą jak zadaszymy nasze domki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 08.11.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Gochasz jak miło ze sie odezwałaś rozumiem że nadal budujesz i znalazłas nastepna ekipę. Napisz jakie postepy prac u Ciebie Pozdrawiam U mnie w normie, dziś nie stawili się "panowie" do pracy, nie przyjechał zamówiony materiał i znów nie mam ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Krawczyk 08.11.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam serdecznie! Jestem ze Szczecina, budowę zaczełam troche wcześniej niż ty, ale mam to szczęście że najwięcej prac przypada mi na okres zimowy. Zeszłej zimy postawiłam ściany i zadaszyłam, udało się zdążyć przed pierwszymi śniegami. Tej jesieni ociepliłam dom i właśnie czekam na okna z obawą przed mrozami. No i cała wykończeniówka będzie wykonywana zimą. Podpisałam właśnie umowe na tynki, będą robić w styczniu. No ale trzeba być dorej myśli wszystko będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 08.11.2005 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Gochasz coś masz pecha do fachowców! Moi powiedzieli że jak pogoda dopisze to skończa pod koniec listopada, wtedy mogę Ci ich oddac jesli będziesz oczywiscie chciała i nie znajdziesz innej ekipy.Jak dobrze pójdzie to w sobote zalewamy strop a w poniedziałek zaczynamy poddasze.... Życze Ci jednak żebyś znalazła jak najszybciej nowa ekipe i żeby roboty ruszyły... Iwona Krawczyk U Ciebie to już z górki...domek stoi i to ocieplony i spokojnie można sobie wykańczać przez zime, mrozy Ci nie straszne:)My chcemy zadaszyć w grudniu od razu rzucic tynki i założyc okna a od stycznia w srodku wykańczać. Nie wiem czy to nam sie uda.... jesteśmy uzaleznieni tylko od pogody.A mówią że zima będzie mrożna i sucha...OBY NIE!!!!!! Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Krawczyk 08.11.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ja też mam nadzieję, że przepowiednie dotyczące pogody nie sprawdzą się. Przecież nasi speci od meteo często się mylą może i tym razem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.11.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Dołączam do grupy. Moja ekipa przywiozła barak i zaczęła kopać 14 paźdzernika. Pomiesiącu, czyli 18 listopada mam odbiór etapu: wybudowanie ścian nośnych parteru. Poszedłbym dalej ze stropem, ale w przyszłym tygodniu maja być mrozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 17.11.2005 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Kze My na przyszły tydzien będziemy walczyc ze stropem...B20 z dodatkowym plastyfikatorem i cała na przód:) dom musi stanąc w tym roku..a podobno od poniedziałku ma byc polepszenie pogody, przynajmniej mam taką nadzieje:) Pozdrawiam zimowych inwestorów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Kze My na przyszły tydzien będziemy walczyc ze stropem...B20 z dodatkowym plastyfikatorem i cała na przód:) dom musi stanąc w tym roku..a podobno od poniedziałku ma byc polepszenie pogody, przynajmniej mam taką nadzieje:) Pozdrawiam zimowych inwestorów:) W tym tygodniu ma być raczej zimowo... Ale od soboty ma być cieplej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts