Willie 05.11.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Hej Sąsiedzi Białołęccy Domek wygląda superowo, niecierpliwie czekam na Całą Opowieść...im dłuższa tym Lepsza pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 06.11.2005 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Willie dzięki - ten dziennik to twoja zasługa - zaczytałęm się w Twoje opowieści i pozazdrościłem lekkości pióra, no i mam coś do czego będę móg wrócić i się posmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 06.11.2005 01:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 łau Tempo masz rzeczywiście Niezłe! i nieźle się nalataliście......... ale nadal się Nie Świecicie, mam nadzieję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 06.11.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 narazie nie świecimy ale się dowiaduj tempo podobno niezłe ale nam i tak się dłuży już byśmy chcieli urządzać wewnątrz tzn już mamy prawie wszystko teraz trzeba to zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 06.11.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Super się zaczyna!!!Dziennik już mnie wciągnął!!! .Bardzo ładna z Was para!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 06.11.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Super się zaczyna!!!Dziennik już mnie wciągnął!!! .Bardzo ładna z Was para!!!!!!!!!!!! Dziękuje(my) cieszy mnie, że ktoś obcy to wogóle czyta i zrozumie i czy można przez to przebrnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 07.11.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 OOOOO Boże Mój mąż założył DZIENNIK , a ja o tym nic nie wiem. Ładna niespodzianka Mężu. To juz wiem co robiłeś w sobote do 2.30 w nocy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 07.11.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 To mąz tak pocichaczu,nic żonce nie powiedział?????!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 07.11.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 To mąz tak pocichaczu,nic żonce nie powiedział?????!!!!! no po cichaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 07.11.2005 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Na pewno klawiatura owinięta poduszką była coby nie obudzić......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 07.11.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Na pewno klawiatura owinięta poduszką była coby nie obudzić......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.11.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Większy kredyt to szybciej postawiony dom. Wiem, że dłużej będziesz spłacał, ale juz powinieneś mieć spokój z robotnikami.Niemniej nie można zadłużać się ponad miarę! Rata kredytowa nie może być za duża.Ja mam kredyt w PKO BP. A Ty gdzie? I gdzie chcesz przenieść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.11.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 OOOOO Boże Mój mąż założył DZIENNIK , a ja o tym nic nie wiem. Ładna niespodzianka Mężu. To juz wiem co robiłeś w sobote do 2.30 w nocy?????? Kasia! To widzę, że dobra komunikacja jest w Was w rodzinie.. A może po prostu Damian chciał Ci zrobić niespodziankę i .. pokazać już gotowy wypełniony dziennik..? Trzeba zawsze zakładać dobre intencje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 09.11.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 KZE - nic innego nie sugeruj to oczywiście tylko dobre intencje.... Kredyt - my mamy w BPH ale nasza brokerka ma dla nas korzystniejsze oferty z Millenium i Deutsche Bank , my jeśli już mysleliśmy o DB (ma przyjazniejsze warunki umowy ale wyższe koszty na przejściu ale nie ma różnicy kusrowej jak w Millenium) - sprawa chyba się rozwiązała bo dzisiej zasięgnołem rady znajomego analityka i przy uwzględnieniu wartości pieniądza w czsie sprawa jest oczywista ... prawdopodobnie pozostaniemy przy BPH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 KZE - nic innego nie sugeruj to oczywiście tylko dobre intencje.... Kredyt - my mamy w BPH ale nasza brokerka ma dla nas korzystniejsze oferty z Millenium i Deutsche Bank , my jeśli już mysleliśmy o DB (ma przyjazniejsze warunki umowy ale wyższe koszty na przejściu ale nie ma różnicy kusrowej jak w Millenium) - sprawa chyba się rozwiązała bo dzisiej zasięgnołem rady znajomego analityka i przy uwzględnieniu wartości pieniądza w czsie sprawa jest oczywista ... prawdopodobnie pozostaniemy przy BPH. Odpuść sobie Milleniem. DB jest OK. Możesz sprawdzić, jeszcze Nordea. Mam namiary na jednego z dobrych doradców. Uważaj zawsze na ukryte koszty kredytu. Poza tym jesli bank oferuje kredyt o oprocentowaniu mniejszym niż 1% + libor to musi to sobie gdzie indziej oddbić. Koszt obsługi kredytu to ok.1% (no chyba, że bierzesz np. 1mln pln to wtedy może być 0,5%.. ). A wystarczy, że CHF podskoczy o 10gr i masz wzrost rat o więcej niż 0.5%. Tak więc kredyty nawet o oprocentowaniu 2.5% są OK byleby były spłacane były po dobrym kursie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Widzę, że ekipę miałeś niezłą... A jaki casting przeprowadzała... Internetem!! na mój gust wśród internautów to chyba mało jest murarzy... Oj widzę, że niezłe przejscia były.... Tylko współczuć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 10.11.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Widzę, że ekipę miałeś niezłą... A jaki casting przeprowadzała... Internetem!! na mój gust wśród internautów to chyba mało jest murarzy... Oj widzę, że niezłe przejscia były.... Tylko współczuć... Gust masz dobry ale zaskoczyłbym Cie, bo mam w domu cały gruby segregator odpowiedzi na ogłoszenia Kasi i drugie tyle informacji od forumowiczów i odpowiedzi na inne ogłoszenia wcześniejsze - w sumie naprawdę tysiące ale spotykalismy się może z 20 osób - i tak żeśmy źle wybrali to znaczy w sumie nie było żle aż do finału - na bierząco, nie przejmowałem się i byłem dobrej myśla a teraz to wszystko mi się sumuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Widzę, że ekipę miałeś niezłą... A jaki casting przeprowadzała... Internetem!! na mój gust wśród internautów to chyba mało jest murarzy... Oj widzę, że niezłe przejscia były.... Tylko współczuć... Gust masz dobry ale zaskoczyłbym Cie, bo mam w domu cały gruby segregator odpowiedzi na ogłoszenia Kasi i drugie tyle informacji od forumowiczów i odpowiedzi na inne ogłoszenia wcześniejsze - w sumie naprawdę tysiące ale spotykalismy się może z 20 osób - i tak żeśmy źle wybrali to znaczy w sumie nie było żle aż do finału - na bierząco, nie przejmowałem się i byłem dobrej myśla a teraz to wszystko mi się sumuje I co nasi forumowicze z Muratora złych ludzi Ci posyłali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 10.11.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Wiesz, ekipy się zmieniają, a w tz międzyczasie pojawiały się jakieś niekorzytsne notki o niedopilnowaniu przez wykonawcę ekipy ... Poza tym każdy ma swoje kryteria wyboru - my byliśmy mocno zdominowani cenę i dlatego przekrój był spory - trzeba było znaleźć dobrą ekipę na całość, konkretną która ma czas akurat teraz i się zobowiąże do wszyskiego i do tego za atrakcyjną cenę - w sumie p. Rober też z netu i też był polecany przez poprzednich inwestorów (którzy potem przyjeżdżali i mnie przepraszali i przestrzegali przed jego robotą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.11.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Wiesz, ekipy się zmieniają, a w tz międzyczasie pojawiały się jakieś niekorzytsne notki o niedopilnowaniu przez wykonawcę ekipy ... Poza tym każdy ma swoje kryteria wyboru - my byliśmy mocno zdominowani cenę i dlatego przekrój był spory - trzeba było znaleźć dobrą ekipę na całość, konkretną która ma czas akurat teraz i się zobowiąże do wszyskiego i do tego za atrakcyjną cenę - w sumie p. Rober też z netu i też był polecany przez poprzednich inwestorów (którzy potem przyjeżdżali i mnie przepraszali i przestrzegali przed jego robotą ) No to rzeczywiście trafili Ci się forumowicze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts