Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kasi+Damiana (R)

Willie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 338
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

kasia

własnie mi stycznik w mogzu zaskoczył czemu Ty masz naokoło salonu plytki a w srodku drewno - rewelacyjny pomysł na zrobienie podłogówki przy duzych przeszkleniach, po oknach sie i tak generalnie nie chodzi, a mozna upchac tam duzo pętelek i to jest to samo co grzejnik kanałowy poniekąd 800 razy droższy.

chyba to od Ciebie zgapie.

jadalnią milutka, fajne czerwone krzesła podobywuja mi się

kasia

własnie mi stycznik w mogzu zaskoczył czemu Ty masz naokoło salonu plytki a w srodku drewno - rewelacyjny pomysł na zrobienie podłogówki przy duzych przeszkleniach, po oknach sie i tak generalnie nie chodzi, a mozna upchac tam duzo pętelek i to jest to samo co grzejnik kanałowy poniekąd 800 razy droższy.

chyba to od Ciebie zgapie.

jadalnią milutka, fajne czerwone krzesła podobywuja mi się

Dzięki Xena :wink:

Tak dokładnie tam mamy podłogówke (gęsto) wszesdzie tam gdzie jest gres w naszym domku jest podłogówka. :wink:

Pozdrawiam,

KasiaR

Kasiu, fajna dekoracja świąteczna! No i te ozdoby choinkowe - są super, skąd ty je wzięłaś? :D

A tak odbiegając od wystroju - czy macie zrobione ocieplenie poddasza? Bo w dzienniku jakoś nie mogę sie dopatrzeć informacji na ten temat... :roll:

Docieplenie jest - ale to długa historia- wysłałam na priva :wink:

• 2 weeks później...