editta 02.03.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 co tam u was słychać??? jakies nowości, zmiany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 14.03.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 co tam u was słychać??? jakies nowości, zmiany??? trochę się dzieje ale jeszcze nie pokończone... przygotowuję się do zamknięcia dolnego etapu inwestycji i mam takie pomysł żeby w końcu umiescić zdjęcia z "czystymi oknami" ale to pewnie jeszcze trochę potrfa - dzięki że pytasz pierszą i zasadniczą nowością będzie mam nadzieje ukończony kominek - ale najpierw musze go skończyć... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.04.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://img487.imageshack.us/img487/5781/kartka1en6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 07.04.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://www.ekartki.pl/cards_files/3/3454_zajaczek3.gif Wesołych Świąt dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.04.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Kasia, Damian - spokojnych i radosnych Świąt! http://www.deepestfeelings.com/holidays/easter/kids/th_kid3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 10.04.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dziękujemy za świąteczne życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 13.04.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 ja również dziękuję za życzenia pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.05.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Kasiu, zazdroszczę zaczątków ogrodu, teraz, jak już działka zagospodarowana (nawet jeśli trawy jeszcze nie ma), to juz zupełnie inaczej wygląda. Jak jeszcze wyrośnie trawa, to będzie ślicznie. Czekam na foty i Damianowi gratuluję zdolności ogrodniczych (i zapału ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 14.05.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Kasiu, zazdroszczę zaczątków ogrodu, teraz, jak już działka zagospodarowana (nawet jeśli trawy jeszcze nie ma), to juz zupełnie inaczej wygląda. Jak jeszcze wyrośnie trawa, to będzie ślicznie. Czekam na foty i Damianowi gratuluję zdolności ogrodniczych (i zapału ) Dominikams - dziękuję ale zdolności to wyjdą jak się roślinki poprzyjmują... trawka już wschodzi - narazie kempkami ale myślę że będzie równo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 02.06.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Jak ladne to przyciaga.I ze mna tez tak jest.Szukam mozliwosci ukrycia podciagu,ktory z koniecznosci wyszedl w salonie i myslę,ze moge skorzystac z Twojej pomocy.Mysle,ze doskonala makownica bedzie Twoj pomysl na " zyrandol" sufitowy.Gdzie mozna kupic i jakie wymiary ma Twój.Prosze o wskazowki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 08.06.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Jak ladne to przyciaga.I ze mna tez tak jest.Szukam mozliwosci ukrycia podciagu,ktory z koniecznosci wyszedl w salonie i myslę,ze moge skorzystac z Twojej pomocy.Mysle,ze doskonala makownica bedzie Twoj pomysl na " zyrandol" sufitowy.Gdzie mozna kupic i jakie wymiary ma Twój. Prosze o wskazowki. Pozdrawiam Speek, dziękuję za zainteresowanie nasze oswietlenie w salonie to wypadkowa pomysłów i projektów oraz poczęsci konieczność - jak efektywnie oswietlić taką powieszchnię bez nadmiernego nagrzewania siędzących pod żyrandolem ale i dania nam możliwości przyjemnego operowania swiatłem... nasze oświetlenie to produkcja"własna" ma wymiary 1,5x1,5m. i daje zarówno bardzo fajne stłumione swiatło nastojowe jak i może efektywnie oświetlić urzywaną część salony w jany ale nie nachalny sposób... - udał nam się w Twoim przypadku pewnie lepiej może się sprawdzić podwieszany karton-gips - być może z niego można by było zrobić coś ciekawego w kształcie może jakieś stopniowanie (nadanie strukury na suficie z oświetleniem na róznych płaszczyznach) bo umieszczenie zbyt szerokiej drewnianej skrzynki (jeszcze ciemnej) pod sufitem strasznie zmniejsza i przytałącza pomieszczenie więc musisz się zastanowić ... powiem tylko że wykonanie podobnego oświetlenie jak nasze nie jest strasznie skomplikowane tylko trzeba chętnego stolarza/majstra i niegrymaśnego elektryka (części opraw są znaczącym kosztem), pomysł i gotowe. powodzenia DamianR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 14.06.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 mnie tez zafascynowało oswietlenie....Zreszta pisałam juz na privat. W jaki sposob mozna go wykonac??Mamy idealny uklad saolonu i kuchni obok..wiec jedynie takie rozwiazanie u nas sie spelni.Mozecie mi dokladnie wytlumaczyc, jak sie to robi???? Moze na privat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 19.06.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 mnie tez zafascynowało oswietlenie....Zreszta pisałam juz na privat. W jaki sposob mozna go wykonac??Mamy idealny uklad saolonu i kuchni obok..wiec jedynie takie rozwiazanie u nas sie spelni.Mozecie mi dokladnie wytlumaczyc, jak sie to robi???? Moze na privat. pisałam juz na priva, oświetlenie było robione na zamówienie, projekt, stolarz + elektryk. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.06.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 wiesz Kasiu co najabrdziej podoba mi się w Twoim domu?konsekwencjawszystko ze soba współgra:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 19.06.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 wiesz Kasiu co najabrdziej podoba mi się w Twoim domu? konsekwencja wszystko ze soba współgra:> Dzięki Xena- staramy się aby nic nie było, tak "od czapy" ale to bywa różnie Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Jarek 20.06.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Witajcie Wasz domek jest naprawde bardzo ładnie i gustownie urządzony. Często do Was zaglądam żeby popatrzeć na Wasz piękny salon i właściwie to musze sie przyznać ( mam nadzieję że nie będziecie mieć mi to za złe) chciałabym "odgapić" od Was podłogę w salonie I w zwiazku z tym mam pytanie : czy pod deskami w salonie macie równiez ogrzewanie podłogowe? i jak sie sprawdza? a jeżeli nie macie to czy nie jest zimno w salonie ? Dziękuje za odpowieź Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.06.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Dzięki, ciesze się ,że sie Wam podoba. Możecie odgapiać "podłogówka" jest tam gdzie jest gres. Pod drewnem nie ma. Mamy jeszcze grzejnik w salonie i drugi w jadalni. (sa tez w innych pomieszczeniach) Nie jest zimno (ale to pojęcie wzaględen, nie wiem jakie temp. lubicie, ja jestem niepłolubna i jest o.k.) Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 11.07.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 na początku napiszę, że domek urządziliście po prostu cudnie... dokładnie "w moim stylu" mam pytanie - gdzie kupowaliście, w jakiej cenie i jaka to firma - krzesła do jadalni - mi też się marzą czerwone przy ciemnej podłodze jaka to farba ta czerwona? bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 11.07.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 na początku napiszę, że domek urządziliście po prostu cudnie... dokładnie "w moim stylu" mam pytanie - gdzie kupowaliście, w jakiej cenie i jaka to firma - krzesła do jadalni - mi też się marzą czerwone przy ciemnej podłodze jaka to farba ta czerwona? bardzo mi się podoba Dziękuję za miłe słowa, odpowiedzi na Twoje pytania wysłałam na priva. pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 25.07.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ojejuś jakie świetne drzwi do garderoby błagam powiedz ile kosztowały i jaki jest ich wymiar i czy są otwierane czy przesuwane? No i gdzie zamawiane. Przepraszam jeśli była ta informacja w dzienniku ale nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts