Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kasi+Damiana (R)

Willie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 338
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a dziękujemy ale niestety nie idzie najlepiej :oops: :evil:

tracę cierpliwość i chyba już zajmę się świętami ...może uda mi sie nabrać sił do walki...

A co tam u Ciebie KZE ?

U mnie?

9.12.2005 wylałem strop. 8) Na szczęście nie padało, ale było ciut poniżej zera.. W sobotę jak sprawdziłem zabezpieczenia i całość jest przykryta folią budowlaną i przyłożyłem (tzn. robotnicy) deskami i cegłami. W sumie co innego mogę zrobić by zabezpieczyć przed zimą? najbardziej obawiam się by woda nie dostała sie do środka ścian i nie zaczeła rozsadzać. Pth co prawda niezbyt nasiąka, ale ma otwory we środku i boje się o dostanie się wody do srodka... :(

a dziękujemy ale niestety nie idzie najlepiej :oops: :evil:

tracę cierpliwość i chyba już zajmę się świętami ...może uda mi sie nabrać sił do walki...

A co tam u Ciebie KZE ?

To może zrób przerwę zimową w pracach budowlanych i na wiosnę z nową energią powróćcie do budowania?

KZE - nawet nie podawaj takich pomysłów - my żadnej przerwy nie przywidujemy :evil: - ma być robota zrobiona jak najszybciej i już

pojawiło się światełko w tunelu - dzisiej widziałem jak przywozili słupy pod prąd... 8) dotego dzisiej kolejny sukces :lol: POS zamontowana w trimiga - wykonawca tez bardzo zadowolony, bardzo rozpływał się na temat naszego piaseczku - bedzie super działało :lol: Nowa ekipa kładzie siatke bo jest podoga ok - widać postęp i to mnie nakręca do dalszego działąnia - wracają siły i motywacja :lol:

Gratuluje stropu i miłego odpoczynku :D

KZE - nawet nie podawaj takich pomysłów - my żadnej przerwy nie przywidujemy :evil: - ma być robota zrobiona jak najszybciej i już

pojawiło się światełko w tunelu - dzisiej widziałem jak przywozili słupy pod prąd... 8) dotego dzisiej kolejny sukces :lol: POS zamontowana w trimiga - wykonawca tez bardzo zadowolony, bardzo rozpływał się na temat naszego piaseczku - bedzie super działało :lol: Nowa ekipa kładzie siatke bo jest podoga ok - widać postęp i to mnie nakręca do dalszego działąnia - wracają siły i motywacja :lol:

Gratuluje stropu i miłego odpoczynku :D

Dzieki.

No to skoro zaskoczyło z robotą to rzeczywiście nie ma co przerywać. 8)

Gratuluję POS.

• 2 weeks później...

Widzę, że budowa posuwa się do przodu! Pogratulować! 8)

Na tym zdjęciu gdzie widać śnieg na dachu to wygląda jakby domek był w górach. :lol:

Cieszę sie, ze udaje się Wam kontynuować budowę w zimę. Ja mam przerwę zimowa... Mam nadzieje, że teraz nie macie już kłopotów z ekipami.

A prąd to już chyba macie lub zaraz będziecie mieli...

Widzę, że budowa posuwa się do przodu! Pogratulować! 8)

Na tym zdjęciu gdzie widać śnieg na dachu to wygląda jakby domek był w górach. :lol:

Cieszę sie, ze udaje się Wam kontynuować budowę w zimę. Ja mam przerwę zimowa... Mam nadzieje, że teraz nie macie już kłopotów z ekipami.

A prąd to już chyba macie lub zaraz będziecie mieli...

KZE - wierz mi że miałem inne plany na budowę zima ale cóż , na szczęście jakoś sie udaje to pogodzić.

Z ekipą - niezapeszać ale jakoś sie starają i nawet im to idzie - mamy juz sporo ogrodzenia :lol:

Z pradem to samo - szkoda gadać kolejne soboty miały być brzemienne a tu nic - teraz mówią że do końca roku napewno ale jakoś brakuje mi optymizmu... - jednak może sie uda - zobaczymy czy świąteczne życzenia się spełnią... 8)

A kiedy będą zdjęcia tego ogrodzenia?

KZE a juz sa zdjęcia na albumie photosait...

http://domekkdr.photosite.com/~photos/tn/75_348.ts1135804369947.jpg

http://domekkdr.photosite.com/~photos/tn/74_348.ts1135804343325.jpg

KZE a co to jest liderum rekordum :oops: chyba nalezą ci się gratulacje 8)

Ładny murek.. No, no, no... 8)

A czemu na taki płat zdecydowaliscie sie? Z reguły robi sie ogrodzenie z jakimiś przeswitami... :roll:

Dzięki za gratulacje. Zmienili mi. Ma to coś wspólnego z watkiem RW. :)

A kiedy będą zdjęcia tego ogrodzenia?

KZE a juz sa zdjęcia na albumie photosait...

http://domekkdr.photosite.com/~photos/tn/75_348.ts1135804369947.jpg

http://domekkdr.photosite.com/~photos/tn/74_348.ts1135804343325.jpg

KZE a co to jest liderum rekordum :oops: chyba nalezą ci się gratulacje 8)

Ładny murek.. No, no, no... 8)

A czemu na taki płat zdecydowaliscie sie? Z reguły robi sie ogrodzenie z jakimiś przeswitami... :roll:

Dzięki za gratulacje. Zmienili mi. Ma to coś wspólnego z watkiem RW. :)

KZE, przeswity będą: bedzie furtka i brama wjazdowa z metalu z elementami ozdobnymi. No i miedzy tym murem beda cienozielone deski. Tak bedzie wygladało ogropdzenie z dwóch stron. Z dwóch innych bedzie siatka.

Pozdrawiam

KasiaR :wink: