damianr 17.01.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Czytając Wasze opisy zaczynam się obawiac swojej wykończeniówki. Będe musiał "zapłodnić" Żoncię tematem wykończeniówki, bo do tego momentu na pewno już będę tak wykończony... Tak więc współczuje tych kafelków, sedesów i wanien oraz gratuluje sukcesów na polu elektryki! DamianR a może małe szkolonko mi zrobisz jak podłaczyć 3 kable do 2 otworów? Kze no przecież mówiłeś że juz z żoncia nad tym wykończeniem pracujecie i zima jest pod znakiem podróży, zwiedzania i wyborów... - nie będzie źle szkolenie nie ma sprawy - brakujacą dziurke ignorujemy, podobnie robimy z dodatkowym kablem, należy tylko zwrócić uwage żeby zignorować kabel obojętny (to ten co nie świeci pod fajnym śrubokrentem) no i po szkoleniu powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 17.01.2006 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 damian r- ja tez mam wolfa- kondensat tgk 24kw plus zasobnik200l- lezy sobie i czeka, wyglada fajnie, tylko te wymiary - lezy sobie na podlodze na 160 cm- k.... MUSIALem kotlownie przerabiac- zamurowywac drzwi i wykuwac jes od wc. jakiego masz wolfa i co jak tam sie sprawuje? kkk no ale my dopiero chcemy mieć... znaczy narazie go wybraliśmy i jeszcze niezamówilismy pewnie gdzieś w marcu ... - mam nadzieje że bedzie sprawowoał sie dobrze- wybrałem go na podstawie parametrów i referencji człowieka który go sprzedaje - umiał sie że wszystkiego obronić i potrafi wytłumaczyc głupoty które wciskaja niektórzy handlowcy... - tak naprawde to kupuje faceta a nie piec bo potrafi mnie orzekonac do swojej opini i nauczył mnie jak samemu subiektywaie dokonac oceny - inni handlowcy po tym moim szkoleniu nie potrafili zajac stanowiska albo przyzanwali mi racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 23.01.2006 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Oczywiście że to jest GRUBA KOZA na tle TRZEWIKA BUDOWLANEGO bardzo słuszne zdjęcie na te mrozy! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 23.01.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Oczywiście że to jest GRUBA KOZA na tle TRZEWIKA BUDOWLANEGO bardzo słuszne zdjęcie na te mrozy! pozdrawiam Willie gratuluje Trzewik trafiony na 10!!! , koza - to lekka przesada nazwac tę beczkę kozą - czyżby u Ciebie stosowano podobne rozwiązanie masz u mnie grzańca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.01.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Super wersja kozy!!! Bardzo mi się podoba zrobienie z beczki kozy... Będe musiał potrenować w praktyce rozpoznawanie, który kabel jest masą... U mnie na łaczce też już jest prąd. Rafal9 już zaświecił historyczną pierwszą żarówkę w domu... Posiadanie posiadanie prądu jest bardzo fajne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 25.01.2006 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Oczywiście że to jest GRUBA KOZA na tle TRZEWIKA BUDOWLANEGO bardzo słuszne zdjęcie na te mrozy! pozdrawiam Willie gratuluje Trzewik trafiony na 10!!! , koza - to lekka przesada nazwac tę beczkę kozą - czyżby u Ciebie stosowano podobne rozwiązanie masz u mnie grzańca pozdrawiam u mnie zwykłe Chude Kózki były . Jak były. Teraz to nawet ich nie ma dzięki za grzańca! jak się w końcu umówimy na Forumową Niedzielę to nie Omieszkam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 26.01.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Powiem Wam teraz Panowie (i Panie które to czytają), jak już chałupa stoi i już mamy cywilizację na działce że prąd to podstawa - nigdy więcej działki bez prądu (przynajmniej narazie) Kze z kabelkami sobie poradzisz masz w sumie tylko 3 możliwości ( bo kolejnosć nie ma znaczenia) - za którymś razem zaiskrzy - i to będzie ten właściwy - te pozostałem kombinacje sa niegroźne [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.01.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Skoro mówisz, ze złe podłaczenie niczym nie skutkuje to bedę próbował podłaczać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 30.01.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Skoro mówisz, ze złe podłaczenie niczym nie skutkuje to bedę próbował podłaczać.. Ale ostrożności nigdy za wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 03.02.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Bardzo ładny domek , naprwadę mi się podoba . Z tego co przeczytałem robiliście projekt indywidualny . Czy możecie , jesli to nie tajemnica , pokazać jakie macie romieszcznie pokoi na projekcie ? A i jąką maci powierznię uzytkowa ?pozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 03.02.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Bardzo ładny domek , naprwadę mi się podoba . Z tego co przeczytałem robiliście projekt indywidualny . Czy możecie , jesli to nie tajemnica , pokazać jakie macie romieszcznie pokoi na projekcie ? A i jąką maci powierznię uzytkowa ? pozdrawiam Jacek Dzięki Jacek - nie ze złej woli ale nie mamy rzutów w formie elektronicznej - ale może się postaram i w przyszłym tygodniu cos zamieścimy to dam znać a z powierzchnią to tak płynnie - wolimy niewiedzieć orientacyjnie z ostatniego pomiaru - 148 parter + 38 garaż + poddasze (po podłodze 145) - troche zadużo i dlatego nieliczymy żeby się niedenerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.02.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Widzę, że okap wybrany... Tynki rozumiem, że już zrobione (albo kończa się) to pewnie niedługo glazurnik wejdszie... A drogi ten Twój glazurnik? Ponoc dobrzy glazurnicy są drodzy i przede wszystkim mają pozajmowane terminy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 13.02.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 tynki dopiero się robią - jeszcze potrfa troszkę, potem hydraulik i wylewki a dopiero potem glazurnik okap to nie jedyna rzecz którą już żocia zamówiła - piekarnik i mikrofala też już czekają a na dniach zamawiamy płytę i logówkę może zmywarkę - teraz widze że ma to sens bo niebawem będziemy zamawiać meble kuchenne a na to też trzeba poczekać pare tygodni ... - mnie tracimy czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.02.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Nie ma co się spieszyć... Bo potem okazuje sie, że tynkarze zarzucą sufit, a Ty chcesz zmienić miejsce punktu świetlnego... Ot życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.02.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 tynki dopiero się robią - jeszcze potrfa troszkę, potem hydraulik i wylewki a dopiero potem glazurnik okap to nie jedyna rzecz którą już żocia zamówiła - piekarnik i mikrofala też już czekają a na dniach zamawiamy płytę i logówkę może zmywarkę - teraz widze że ma to sens bo niebawem będziemy zamawiać meble kuchenne a na to też trzeba poczekać pare tygodni ... - mnie tracimy czasu Aktualizacja - tynki juz się zrobiły, pozostała tylko kosmetyka ale sie cieszymy!!! Teraz czekamy na hydraulika ale to juz mężu organizuje, a dokładniej teć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.02.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Super tynki wyglądają!! Tylko DamianR, czemu podszywasz sie pod Żoncie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.02.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Super tynki wyglądają!! Tylko DamianR, czemu podszywasz sie pod Żoncie? Niechcšcy podszył się , siedziałam w necie i nie wylogowałam sie no i mšż sie dorwał do komputera i zaczał co pisać , ale sie niezalogował na siebie. No i się podszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.02.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Super tynki wyglądają!! Tylko DamianR, czemu podszywasz sie pod Żoncie? Niechcšcy podszył się , siedziałam w necie i nie wylogowałam sie no i mšż sie dorwał do komputera i zaczał co pisać , ale sie niezalogował na siebie. No i się podszył Nie można zostawiac niezablokowanego komputera.... Tak to jest jak człowiek zapomni wylogować sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 21.02.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Super tynki wyglądają!! Tylko DamianR, czemu podszywasz sie pod Żoncie? Niechcšcy podszył się , siedziałam w necie i nie wylogowałam sie no i mšż sie dorwał do komputera i zaczał co pisać , ale sie niezalogował na siebie. No i się podszył Nie można zostawiac niezablokowanego komputera.... Tak to jest jak człowiek zapomni wylogować sie... KZE i tak wszystko w rodzinie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Jak mozna prosic, to ja prosze o kontakt (na priv.) do pana Andrzeja od mebli kuchennych... Dziekuje bardzo, bo może, akurat sie przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts