kasiaR 17.05.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Kasiu jak fajnie, ze juz macie tyle zrobione. Ciesze sie i czekam na zdjecia! Dziekuję Zeljka, jak tylko sišde w domku do komputera to wkleję zdjęcia serdecznie pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Dla dużej grupy osób z grup T-B Wasz dom może być wzorcowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 17.05.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 A konto to chyba każdemu inwestorowi chudniw w takim tempie (podczas budowania), że lepiej za bardzo nie obserwować jego stanu, bo.. nawet etopiryna nie pomoże... etopiryna to na ból głowy - tu raczej trzeba mówić o reanimacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 17.05.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Dla dużej grupy osób z grup T-B Wasz dom może być wzorcowy... dzieki KZE ja myslę,że Twój dziennik jest na tyle dokładny i etapy budowy sa tak dokładnie udokumentowane i opisane,że Twój dziennik budowy i Towja budowa powinny być poradnikiem dla poczatkujšcych inwestorów pt" "Zanim rozpoczniesz budowę" Dodatkowow w tym poradniuku może nawet na pierwszej stronie powinno sie dopisać , .."przed sprawdzeniem własnego stanu konta w banku , najpierw zapoznaj swojš druga połowę z instrukcja udzielania pierwszej pomocy" pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 A konto to chyba każdemu inwestorowi chudniw w takim tempie (podczas budowania), że lepiej za bardzo nie obserwować jego stanu, bo.. nawet etopiryna nie pomoże... etopiryna to na ból głowy - tu raczej trzeba mówić o reanimacji Ja myslałem, że jak widzicie stan konta to z rozpaczy głowa Was boli.. Ale skoro potrzeba aż reanimacji to rzeczywiście musi być kiepsko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 17.05.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 A konto to chyba każdemu inwestorowi chudniw w takim tempie (podczas budowania), że lepiej za bardzo nie obserwować jego stanu, bo.. nawet etopiryna nie pomoże... etopiryna to na ból głowy - tu raczej trzeba mówić o reanimacji Ja myslałem, że jak widzicie stan konta to z rozpaczy głowa Was boli.. Ale skoro potrzeba aż reanimacji to rzeczywiście musi być kiepsko.. KZE, nie no , nie jest aż tak le. Prace cały czas do przodu , to znaczy - dajemy radę. Chciałam podkrelić, że głowa to mnie boli jak cos nie idzie na budowie. A na stan konta to podobno sie inaczej reaguje- a nie bólem głowy. A z tš reanimacja to w przenoni Pogadamy jak bedziesz na etapie wykończeniówki, wtedy zapytam sie Ciebie czy Cie boli głowa , czy cos więcej P.S. a tak apropos" problemów na budowie, to słyszałam,że co u Ciebie "się działo"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 A konto to chyba każdemu inwestorowi chudniw w takim tempie (podczas budowania), że lepiej za bardzo nie obserwować jego stanu, bo.. nawet etopiryna nie pomoże... etopiryna to na ból głowy - tu raczej trzeba mówić o reanimacji Ja myslałem, że jak widzicie stan konta to z rozpaczy głowa Was boli.. Ale skoro potrzeba aż reanimacji to rzeczywiście musi być kiepsko.. KZE, nie no , nie jest aż tak le. Prace cały czas do przodu , to znaczy - dajemy radę. Chciałam podkrelić, że głowa to mnie boli jak cos nie idzie na budowie. A na stan konta to podobno sie inaczej reaguje- a nie bólem głowy. A z tš reanimacja to w przenoni Pogadamy jak bedziesz na etapie wykończeniówki, wtedy zapytam sie Ciebie czy Cie boli głowa , czy cos więcej P.S. a tak apropos" problemów na budowie, to słyszałam,że co u Ciebie "się działo"?? Co się u mnie działo?? Nic nie wiem? Skończyli więźbę i rozpoczęli budowe dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.05.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Nowe zdjecia kiedy beda? Ja tu kolejke juz widzialam.., czekaja na zdjecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 21.05.2006 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Nowe zdjecia kiedy beda? Ja tu kolejke juz widzialam.., czekaja na zdjecia... będą , będą - budujemy napięcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 21.05.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Nowe zdjecia kiedy beda? Ja tu kolejke juz widzialam.., czekaja na zdjecia... będą , będą - budujemy napięcie ... no niewytrzymałem - kilka zdjęć załączyłem w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.05.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Wow, ale fajnie. a ten kolor elewacji moim zdaniem bardzo ladnie pasuje do tego dachu. Okna beda biale, garaz tez.., to wszystko ladnie ze soba gra... Ladna ta ciemna podloga, co to jest? A lazienka jakas cudnista bedzie.., oj, czekam na wiecej zdjec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Wow, ale fajnie. a ten kolor elewacji moim zdaniem bardzo ladnie pasuje do tego dachu. Okna beda biale, garaz tez.., to wszystko ladnie ze soba gra... Ladna ta ciemna podloga, co to jest? A lazienka jakas cudnista bedzie.., oj, czekam na wiecej zdjec... dziękujemy. Ta ciemna podłoga to wenge ( panele drewniane z firmy BalticWood) http://www.drefamet.pl/balticfloor/wenge01-sml.jpg Postaramy sie jeszcze dodac kilka zdjęć Pozdrawiamy i dziekujemy KasiaR & DamianR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Bardzo ladna podloga. Czekam na dalsze zdjecia, bo jak sadze szykuje nam sie nastepny piekny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.05.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Bardzo ladna podloga. Czekam na dalsze zdjecia, bo jak sadze szykuje nam sie nastepny piekny dom. jeszcze raz dziekujemy, postaram się wklejać zdjęcia jak tylko to bedzie możliwe. Obecnie zostały pozaklejane wszystkie podłogi (tak dla ochrony przed rysowaniem i uszkodzeniami). Wiec niewiele widać. Ale pod koniec tygodnia , bedzie juz kuchnia (meble ) to dodam zdjęcia. Serdecznie pozdrawiam , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Kasiu, na prawdę nie ma co mieć wątpliwości w związku z elewacja, jest bardzo ładny dom. To zdjęcie z daleka, no właśnie jest tak jak ma być. My to wszystko tworzy całość. A w środku, to zdjęcie podłogi w salonie mnie z nóg zwaliło. Jak to pięknie i elegancko wygląda, to połączenie wenge i tego gresu. Ja czekam jeszcze na zdjęcia waszej kuchni, bo tez się zastanawiamy czy nie zamawiać...Napisz proszę, gdzie ten pan urzęduje, bo ja mam tylko telefon, a jeszcze nie dzwoniliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.05.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Kasiu, na prawdę nie ma co mieć wątpliwości w związku z elewacja, jest bardzo ładny dom. To zdjęcie z daleka, no właśnie jest tak jak ma być. My to wszystko tworzy całość. A w środku, to zdjęcie podłogi w salonie mnie z nóg zwaliło. Jak to pięknie i elegancko wygląda, to połączenie wenge i tego gresu. Ja czekam jeszcze na zdjęcia waszej kuchni, bo tez się zastanawiamy czy nie zamawiać...Napisz proszę, gdzie ten pan urzęduje, bo ja mam tylko telefon, a jeszcze nie dzwoniliśmy. Zeljka, Pan mieszka pod Warszawš (chyba 80km). Ale ostatnio ma tyle pracy ,że do domu nie może wrócić Nie ma jeszcze biura w Wawie, tylko powierzchnie gdzie robi te meble. Najlepiej umówic sie gdzie na spotkanie - ja tak zrobiłam umówlismy sie pogadalimy, nastepnie przygotował nam oferte cenowš. Troche negocjajcji , a nastepnie pojechałam ogladać kuchnie wykonane przez niego. Wygladały naprawde ładnie, solidnie, estetycznie. Najbardziej chodziło mi o dokładnoć wykonania, bo forma i projekt to rzecz gustu . Nam bedzie robić meble kuchenne, szafke do łaznienki i meble do sypialni. Zobaczymy jak wyjdzie . Polecałam go juz na Forum, wiem ,że 2 osoby juz sie na niego zdecydowłay, a jedna z nich juz ma gotowa kuchnię! Jak tylko bede miała gotowa kuchnie to dodam zdjęcia.Lub jak masz ochote to zapraszamy za 2-3 tygodnie na oględziny. Pozdrawiam, serdecznie KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Kasiu, jestes kochana! Na pewno skorzystam. Dziekuje serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 22.05.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Kasiu, dzisiaj czytałam Twój dziennik. Bardzo wpadła mi w oko Wasza podłoga, sliczna. Bardzo fajne połaczenie paneli z płytkami. W ogóle domek super reprezentuje się. Będę częściej zaglądać Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.05.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Kasiu, dzisiaj czytałam Twój dziennik. Bardzo wpadła mi w oko Wasza podłoga, sliczna. Bardzo fajne połaczenie paneli z płytkami. W ogóle domek super reprezentuje się. Będę częściej zaglądać Pozdrowionka dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Że też dopiero teraz odkryłam wasz dziennik . Domek widziałam wcześniej w budowie na zdjęciach , a teraz proszę jak wypiękniał i jaką piękną parą wy jesteście . Ciekawa jestem wykończenowki bo zapowiada się super. Czy ten kolor tynkow dobieraliście tak jak doradzałam Kasi na priva, bo z tego co czytam to nie jesteście zadowoleni z wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts