Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kasi+Damiana (R)

Willie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 338
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dla dużej grupy osób z grup T-B Wasz dom może być wzorcowy... :wink:

dzieki KZE :oops:

ja myslę,że Twój dziennik jest na tyle dokładny i etapy budowy sa tak dokładnie udokumentowane i opisane,że Twój dziennik budowy i Towja budowa powinny być poradnikiem dla poczatkujšcych inwestorów

pt" "Zanim rozpoczniesz budowę" :lol: :lol: :lol:

Dodatkowow w tym poradniuku może nawet na pierwszej stronie powinno sie dopisać , .."przed sprawdzeniem własnego stanu konta w banku , najpierw zapoznaj swojš druga połowę z instrukcja udzielania pierwszej pomocy" :lol: :lol: :lol: :wink:

pozdrawiam,

KasiaR :wink:

A konto to chyba każdemu inwestorowi chudniw w takim tempie (podczas budowania), że lepiej za bardzo nie obserwować jego stanu, bo.. nawet etopiryna nie pomoże... :lol:

etopiryna to na ból głowy - tu raczej trzeba mówić o reanimacji :wink: :lol: :lol:

Ja myslałem, że jak widzicie stan konta to z rozpaczy głowa Was boli.. Ale skoro potrzeba aż reanimacji to rzeczywiście musi być kiepsko..

A konto to chyba każdemu inwestorowi chudniw w takim tempie (podczas budowania), że lepiej za bardzo nie obserwować jego stanu, bo.. nawet etopiryna nie pomoże... :lol:

etopiryna to na ból głowy - tu raczej trzeba mówić o reanimacji :wink: :lol: :lol:

Ja myslałem, że jak widzicie stan konta to z rozpaczy głowa Was boli.. Ale skoro potrzeba aż reanimacji to rzeczywiście musi być kiepsko..

:lol: :lol: KZE, nie no , nie jest aż tak Ÿle. Prace cały czas do przodu , to znaczy - dajemy radę. Chciałam podkreœlić, że głowa to mnie boli jak cos nie idzie na budowie. A na stan konta to podobno sie inaczej reaguje- a nie bólem głowy. A z tš reanimacja to w przenoœni :wink: :wink: :lol:

Pogadamy jak bedziesz na etapie wykończeniówki, wtedy zapytam sie Ciebie czy Cie boli głowa , czy cos więcej :lol: :lol:

P.S. a tak apropos" problemów na budowie, to słyszałam,że coœ u Ciebie "się działo"??

:lol: :lol: KZE, nie no , nie jest aż tak Ÿle. Prace cały czas do przodu , to znaczy - dajemy radę. Chciałam podkreœlić, że głowa to mnie boli jak cos nie idzie na budowie. A na stan konta to podobno sie inaczej reaguje- a nie bólem głowy. A z tš reanimacja to w przenoœni :wink: :wink: :lol:

Pogadamy jak bedziesz na etapie wykończeniówki, wtedy zapytam sie Ciebie czy Cie boli głowa , czy cos więcej :lol: :lol:

P.S. a tak apropos" problemów na budowie, to słyszałam,że coœ u Ciebie "się działo"??

Co się u mnie działo?? Nic nie wiem? :o

Skończyli więźbę i rozpoczęli budowe dachu...

Wow, ale fajnie. a ten kolor elewacji moim zdaniem bardzo ladnie pasuje do tego dachu. Okna beda biale, garaz tez.., to wszystko ladnie ze soba gra...

Ladna ta ciemna podloga, co to jest? A lazienka jakas cudnista bedzie.., oj, czekam na wiecej zdjec... :D

Wow, ale fajnie. a ten kolor elewacji moim zdaniem bardzo ladnie pasuje do tego dachu. Okna beda biale, garaz tez.., to wszystko ladnie ze soba gra...

Ladna ta ciemna podloga, co to jest? A lazienka jakas cudnista bedzie.., oj, czekam na wiecej zdjec... :D

:oops: dziękujemy.

Ta ciemna podłoga to wenge ( panele drewniane z firmy BalticWood)

http://www.drefamet.pl/balticfloor/wenge01-sml.jpg

Postaramy sie jeszcze dodac kilka zdjęć :wink:

Pozdrawiamy i dziekujemy :wink:

KasiaR & DamianR

Bardzo ladna podloga. Czekam na dalsze zdjecia, bo jak sadze szykuje nam sie nastepny piekny dom. :p :wink:

:oops: jeszcze raz dziekujemy, postaram się wklejać zdjęcia jak tylko to bedzie możliwe. Obecnie zostały pozaklejane wszystkie podłogi :( (tak dla ochrony przed rysowaniem i uszkodzeniami). Wiec niewiele widać.

Ale pod koniec tygodnia , bedzie juz kuchnia (meble ) to dodam zdjęcia. :wink:

Serdecznie pozdrawiam :wink: :D ,

Kasiu, na prawdę nie ma co mieć wątpliwości w związku z elewacja, jest bardzo ładny dom. To zdjęcie z daleka, no właśnie jest tak jak ma być. My to wszystko tworzy całość. A w środku, to zdjęcie podłogi w salonie mnie z nóg zwaliło. Jak to pięknie i elegancko wygląda, to połączenie wenge i tego gresu. Ja czekam jeszcze na zdjęcia waszej kuchni, bo tez się zastanawiamy czy nie zamawiać...Napisz proszę, gdzie ten pan urzęduje, bo ja mam tylko telefon, a jeszcze nie dzwoniliśmy. :oops:

Kasiu, na prawdę nie ma co mieć wątpliwości w związku z elewacja, jest bardzo ładny dom. To zdjęcie z daleka, no właśnie jest tak jak ma być. My to wszystko tworzy całość. A w środku, to zdjęcie podłogi w salonie mnie z nóg zwaliło. Jak to pięknie i elegancko wygląda, to połączenie wenge i tego gresu. Ja czekam jeszcze na zdjęcia waszej kuchni, bo tez się zastanawiamy czy nie zamawiać...Napisz proszę, gdzie ten pan urzęduje, bo ja mam tylko telefon, a jeszcze nie dzwoniliśmy. :oops:

Zeljka, Pan mieszka pod Warszawš (chyba 80km). Ale ostatnio ma tyle pracy ,że do domu nie może wrócić :wink: Nie ma jeszcze biura w Wawie, tylko powierzchnie gdzie robi te meble. Najlepiej umówic sie gdzieœ na spotkanie - ja tak zrobiłam umówlismy sie pogadaliœmy, nastepnie przygotował nam oferte cenowš. Troche negocjajcji , a nastepnie pojechałam ogladać kuchnie wykonane przez niego. Wygladały naprawde ładnie, solidnie, estetycznie. Najbardziej chodziło mi o dokładnoœć wykonania, bo forma i projekt to rzecz gustu :wink: .

Nam bedzie robić meble kuchenne, szafke do łaznienki i meble do sypialni.

Zobaczymy jak wyjdzie :wink: .

Polecałam go juz na Forum, wiem ,że 2 osoby juz sie na niego zdecydowłay, a jedna z nich juz ma gotowa kuchnię!

Jak tylko bede miała gotowa kuchnie to dodam zdjęcia.Lub jak masz ochote to zapraszamy za 2-3 tygodnie na oględziny.

Pozdrawiam, serdecznie

Że też dopiero teraz odkryłam wasz dziennik . Domek widziałam wcześniej w budowie na zdjęciach , a teraz proszę jak wypiękniał i jaką piękną parą wy jesteście :D. Ciekawa jestem wykończenowki bo zapowiada się super.

Czy ten kolor tynkow dobieraliście tak jak doradzałam Kasi na priva, bo z tego co czytam to nie jesteście zadowoleni z wyboru.