kasiaR 26.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Że też dopiero teraz odkryłam wasz dziennik . Domek widziałam wcześniej w budowie na zdjęciach , a teraz proszę jak wypiękniał i jaką piękną parą wy jesteście . Ciekawa jestem wykończenowki bo zapowiada się super. Czy ten kolor tynkow dobieraliście tak jak doradzałam Kasi na priva, bo z tego co czytam to nie jesteście zadowoleni z wyboru. Verunia, tynk wybieralimy z wzornika kolorów, wybralimy bardzo jasny zółty, a wyszedł jaskrawy . I tak po kilku dniach jest juz troche lepiej, ale jak zobaczyła na drugi dzien , po tynkowaniu to się załamałam . Ale teraz jest juz troche lepiej. Ta wykonczeniówka dookoła okien miała być z tynku mozaikowego w kolorze ciemnej zieleni - jak dach. Ale ze względu na jaskrawy kolor (żółty)zdecydowalismy się zmnieć na tynk biały. Troche sie rozjani no i okna sie powiekszš bo też sš białe. Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Biel rzeczywiście trochę złagodzi ten kolor. Podoba mi się to , że okna, drzwi, brama, rynny i bonnie są konsekwentnie biale. Ta biel dodaje domu więcej lekkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 29.05.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 no dość dawno nie czytałem waszego dziennika { PONOWNIE } ale dziś odkryłem u was PRZEPIĘKNĄ podłogę no i nie mogłem się powstrzymać by czegoś nie nabazgroloć trzymamy kciuki no i oczywiście chcielibyśmy się wprosić na wizji reszta na PRV.... A CO DO KOLORÓW TO POLECAM CIEPŁE KOLORKI: http://img238.imageshack.us/my.php?image=kolory26uf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.06.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Kochani, ale u was pięknie, aż mi dech zaparło! To myślę, że już czas się wprosić Ale tak jak pisałam na forum grupy, dopiero za 2 tyg. bedę wolniejsza, bo teraz urwanie Nie-Powiem-Czego sesja z mnóstwem zaliczeń, mąż wyjechał, mama ma jakieś swoje sprawy i nie może mnie wesprzeć, a córki chore no i trzeba jeszcze budowę organizować, bo w przyszły poniedziałek mają przyjechać chłopaki O Boże, i na co mi to było? Ale widzę, ze wy przecie do przodu, nie bacząc na przeciwności losu. Tak trzymać!!! Pozdrawiam, D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 13.06.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Śliczna kuchnia. Super, że u Was tak szybko prace biegną. Lada dzień wprowadzicie się.Bardzo ciekawie ściany pomalowane ( te paseczki), ładnie zgrane z podłogą. Właśnie, co to za podłoga ( wiadomo, że w każdym świetle inaczej wygląda, cóż to za kolor owej podłogi, bo bardzo ciepła i miła dla oka)? trzymam kciuki za wykończeniówkę Waszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 13.06.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Śliczna kuchnia. Super, że u Was tak szybko prace biegną. Lada dzień wprowadzicie się. Bardzo ciekawie ściany pomalowane ( te paseczki), ładnie zgrane z podłogą. Właśnie, co to za podłoga ( wiadomo, że w każdym świetle inaczej wygląda, cóż to za kolor owej podłogi, bo bardzo ciepła i miła dla oka)? trzymam kciuki za wykończeniówkę Waszą. Dziękujemy Podłoga - to panele drewniane "orzech wolin"- producent to BalticWood (Baltic Floor). http://www.balticfloor.pl/galeria2.htm Przeprowadzka już za kilka dni. Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.06.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kasiu gratuluje pieknego domku i przeprowadzki.... Kuchnia bardzo ladna, malowidla tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 13.06.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kasiu gratuluje pieknego domku i przeprowadzki.... Kuchnia bardzo ladna, malowidla tez... Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Chwilę byłem zajęty, a tu takie zmiany... najbardziej podobała mi sie ta ściana w paski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 14.06.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Chwilę byłem zajęty, a tu takie zmiany... najbardziej podobała mi sie ta ściana w paski... oj dzieje sie dzieje, juz za kilka dni przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.06.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 I po przeprowadzce . Macie ślicznego ścierściaczka, fajnie jest się przytulić do takiej mięciutkiej kulki, tylko co na to mąż ? A od strony technicznej - jaką szerokość mają fugi na Waszym jasnym gresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.06.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 I po przeprowadzce . Macie ślicznego ścierściaczka, fajnie jest się przytulić do takiej mięciutkiej kulki, tylko co na to mąż ? A od strony technicznej - jaką szerokość mają fugi na Waszym jasnym gresie? Kicia do męża też się przytula do mnie też oczywicie. A fuga w gresie ma 1 mm. Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.06.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 To dobrze, bo mąż mógłby być zazdrosny . Fuga ma 1mm? O, to malutko. A jakie duże te płytki? Mam nadzieję, że nic nie pęka. Podobają mi się takie bardzo, więc pytam, by później nic nie zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.06.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 To dobrze, bo mąż mógłby być zazdrosny . Fuga ma 1mm? O, to malutko. A jakie duże te płytki? Mam nadzieję, że nic nie pęka. Podobają mi się takie bardzo, więc pytam, by później nic nie zepsuć. Jak narazie wszystko o.k. Nic nie pęka. Ja chciałam bezfugowo, ale te płytki się do tego nienadawały. Jest zastosowana specjalna fuga bardziej elastyczna do gresu i do ogrzewania podłogowego. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 20.06.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Kaisa, Damian - wspaniałe wieści!!! Gratulacje!!! (dopiero przeczytałam ) Co do pudeł i niemożności znalezienia czegokolwiek - wiem, jak to jest - jak pakujesz, myślisz, że wszystko zapamiętasz, co gdzie jest, potem oczywiście nawet bladego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 20.06.2006 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 GRATULUJĘ!!! pięknie - Pierwsi z Grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.06.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Willie, Dominikams dziekujęmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 21.06.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No ale teraz to już przegieliście Czy nikt was nie uprzedził, że publikowanie tak pięknych zdjęć może się skończyć (dla was) tragicznie? Bo: 1. Ludzie walący drzwiami i oknami (zwłaszcza, że okien niemało) żeby podziwiać w naturze te cuda 2. Piractwo - myślicie, że będziemy przestrzegać praw autorskich? Niedługo gdzie pójdziecie, tam będzie tak samo jak u was w domku! No ale moje ostrzeżenia już po fakcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.06.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No ale teraz to już przegieliście Czy nikt was nie uprzedził, że publikowanie tak pięknych zdjęć może się skończyć (dla was) tragicznie? Bo: 1. Ludzie walący drzwiami i oknami (zwłaszcza, że okien niemało) żeby podziwiać w naturze te cuda 2. Piractwo - myślicie, że będziemy przestrzegać praw autorskich? Niedługo gdzie pójdziecie, tam będzie tak samo jak u was w domku! No ale moje ostrzeżenia już po fakcie!! Dominikams , dziekujemy za miłe słowa Cieszymy się,że się podoba. Jeszcze jest bałagan i duzo do zrobienia. Cały czas czekamy na drzwi wewnętrzne. Kominek tez nie jest jeszcze zrobiony. Garderoba tylko w połowie no i torby wszędzie Hall jeszcze nie jest pomalowany bo Damian wymyslił stiuk z połyskiem na ciany. Bedziemy robić etapami. Niestety wszystkiego na raz nie uda nam sie zrobić Ale jest już dużo zrobione, tym sie pocieszamy no i Wasze miłe słowa dodaja nam otuchy dziekuje i pozdrawiam , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.06.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no kochaniutka....wyraźnie przegięłaś z tymi wnętrzami, aż mi spadła klawiatura i zgubiłam spację!zeznawaj konkretnie - materialy na sciany w duzym pokoju. po kolei;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts