kasiaR 21.06.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 no kochaniutka....wyraźnie przegięłaś z tymi wnętrzami, aż mi spadła klawiatura i zgubiłam spację! zeznawaj konkretnie - materialy na sciany w duzym pokoju. po kolei;) Dziekujemy Juz sie tłumaczę,Nie wiem czy tylko dobrze zrozumiałam pytanie No to tak: 1. Biała ciana - akrylowa farba Nobiles 2. Czerwona cian: akrylowa farba Dulux 3. Kwiatki czarno-białe - tapeta firmy Rasch - kolekcja Ricamo 2006. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Pięknie urządziliście salon. Meble dobrane do kolorów ścian i ta podłoga. Co do okien - czy Ty Kasiu po prostu przypadkiem nie myłaś ich gdy świeciło na nie słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.06.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Śliczna kuchnia. Super, że u Was tak szybko prace biegną. Lada dzień wprowadzicie się. Bardzo ciekawie ściany pomalowane ( te paseczki), ładnie zgrane z podłogą. Właśnie, co to za podłoga ( wiadomo, że w każdym świetle inaczej wygląda, cóż to za kolor owej podłogi, bo bardzo ciepła i miła dla oka)? trzymam kciuki za wykończeniówkę Waszą. Dziekujęmy . My juz jestemy po przeprowadzce Podłoga w tym pokoju w paseczki do panele drewniane firmy BalticWood (Balticfloor) kolor Orzech, lakier półmat. strona : http://www.balticfloor.pl/ Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.06.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Pięknie urządziliście salon. Meble dobrane do kolorów ścian i ta podłoga. Co do okien - czy Ty Kasiu po prostu przypadkiem nie myłaś ich gdy świeciło na nie słońce? Dziekujemy, dokłšdnie tak zdjęcia były robione w trakcie mycia (domywania i szorowania ) okien Stšd te smugi i zamazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.06.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witaj Kasiu i Damianie Gratuluję zamieszkania we własnym gniazdku i życzę samych przyjemnych chwil w nim :) Bardzo się cieszę, ze tak sprawnie Wam to wszystko poszło:) A mebelki, ściany i reszta są niesamowite, cieszą oko:) Kolorowo macie na maxa i bardzo radośnie Brytyjczyk też cudny, sami o takim myśleliśmy Jak zrobione są te wzorki na ścianach, te motywy kwiatowe?? Z szablonów?? Pozdrawiam Was serdecznie Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.06.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witaj Kasiu i Damianie Gratuluję zamieszkania we własnym gniazdku i życzę samych przyjemnych chwil w nim :) Bardzo się cieszę, ze tak sprawnie Wam to wszystko poszło:) A mebelki, ściany i reszta są niesamowite, cieszą oko:) Kolorowo macie na maxa i bardzo radośnie Brytyjczyk też cudny, sami o takim myśleliśmy Jak zrobione są te wzorki na ścianach, te motywy kwiatowe?? Z szablonów?? Pozdrawiam Was serdecznie Iza Dziekujemy bardzo. A te wzorki w salonie i sypialni to tapeta. W łazience wzorek malowałam sama odręcznie Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DecemberKa 23.06.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam,z ogromnym zainteresowaniem przeczytałam wasz dziennik budowy. Wasze doświadczenia są bardzo pouczające. Gratuluję pięknego domku! ...i te cudne wnętrza...My swoją budowę planujemy rozpocząć przyszłą wiosną i w tematach budowlanych jeszcze raczkujemy więc tym chętniej wczytuję się w doświadczonych forumowiczów. Mam nadzieję, że nadal będziecie dzielili się wnioskami, które bywa że przychodzą jeszcze z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 29.06.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 tak się zastanawiam czemu wcześniej do was nie trafiłam? teraz wyskoczę jak filip z konopii; czy te zdjęcia ślubne to naprawdę wasze? uroczo wyglądacie, no i szkoda, że takie malutkie. a domek świetny, wnętrza śliczne. bardzo ładnie i ciekawie. nic więcej nie będę pisać tylko wracam na początkek waszego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 01.07.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Witam!!! Bez zbednych wstępów: Cudny salon! Piękny, gratuluję pomysłowości i dobrego gustu. Jakiś czas temu wpadł mi w ręce katalog tapet (wcześniej nawet o tapetach nie myslałam: za bardzo kojarza mi sie z moim pokojem w domu rodziinym i takim papierowym cholerstwem odrywającym sie od ścian ), no i ... zachwyciłam sie nowoczesnymi wzorami. Niektóre sa rewelacyjne(szczególnie do pokojów dziecinnych - po prostu obłęd). Wybrać coś z tego, to dopiero wyzwanie Jestem ciekawa jak to będzie sprawdzać sie w praktyce (sa zmywalne?) Macie może linka do strony z tymi tapetami??? Bardzo mi się tez podoba rozwiazanie na ścianach w sypialni (choć osobiście nie lubię fioletu ). Nic tylko podziwiać...i kopiować Macie też super łazienkę (ze szczególnym zwróceniem uwagi na umywalkę ) Generalnie - udowadniacie, ze ciemne kolory nie musza sprawiac, ze wnętrza są smutne, ponure i przytłaczające. Jeszcze raz - brawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.07.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Witam, z ogromnym zainteresowaniem przeczytałam wasz dziennik budowy. Wasze doświadczenia są bardzo pouczające. Gratuluję pięknego domku! ...i te cudne wnętrza... My swoją budowę planujemy rozpocząć przyszłą wiosną i w tematach budowlanych jeszcze raczkujemy więc tym chętniej wczytuję się w doświadczonych forumowiczów. Mam nadzieję, że nadal będziecie dzielili się wnioskami, które bywa że przychodzą jeszcze z czasem. Dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.07.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 tak się zastanawiam czemu wcześniej do was nie trafiłam? teraz wyskoczę jak filip z konopii; czy te zdjęcia ślubne to naprawdę wasze? uroczo wyglądacie, no i szkoda, że takie malutkie. a domek świetny, wnętrza śliczne. bardzo ładnie i ciekawie. nic więcej nie będę pisać tylko wracam na początkek waszego dziennika. Witam, Tak te zdjęcia lubne sš naprawde nasze, mamy ich ponad 200 sztuk (różnychnp. na plazy, na zamku, na starym miecie, na koniu itp ) Sesja zdjęciowa zajęła cały dzien - ale całe szczęcie była 3 dni po lubie. Dziekujemy za miłe słowa. Pozdrawiam, KasiaR P.S. Spacjalnie dla Ciebie kilka zdjęć z pleneru http://bi.gazeta.pl/im/5/2262/z2262915G.jpg http://bi.gazeta.pl/im/4/2263/z2263084G.jpg http://bi.gazeta.pl/im/8/2262/z2262908G.jpg http://bi.gazeta.pl/im/8/2263/z2263108G.jpg http://bi.gazeta.pl/im/9/2263/z2263109G.jpg http://bi.gazeta.pl/im/6/2263/z2263106G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.07.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Witam!!! Bez zbednych wstępów: Cudny salon! Piękny, gratuluję pomysłowości i dobrego gustu. Jakiś czas temu wpadł mi w ręce katalog tapet (wcześniej nawet o tapetach nie myslałam: za bardzo kojarza mi sie z moim pokojem w domu rodziinym i takim papierowym cholerstwem odrywającym sie od ścian ), no i ... zachwyciłam sie nowoczesnymi wzorami. Niektóre sa rewelacyjne(szczególnie do pokojów dziecinnych - po prostu obłęd). Wybrać coś z tego, to dopiero wyzwanie Jestem ciekawa jak to będzie sprawdzać sie w praktyce (sa zmywalne?) Macie może linka do strony z tymi tapetami??? Bardzo mi się tez podoba rozwiazanie na ścianach w sypialni (choć osobiście nie lubię fioletu ). Nic tylko podziwiać...i kopiować Macie też super łazienkę (ze szczególnym zwróceniem uwagi na umywalkę ) Generalnie - udowadniacie, ze ciemne kolory nie musza sprawiac, ze wnętrza są smutne, ponure i przytłaczające. Jeszcze raz - brawa! Witam , dziekujemy, ciesze sie ,że sie podoba. Tapety sš firmy RASCH - kolekcja Ricamo 2006. A tu link do strony http://www.rasch.de Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.07.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Kasiu, co za piekne zdjecia! Co za piekna para!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.07.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Kasiu, co za piekne zdjecia! Co za piekna para!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.07.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Kasia, Damian!! Chwilę byłem zajety, a tu proszę! Już przeprowadzka... Alez ten czas szybko leci.. Gratulacje, gratulacje, gratulacje!!! Ten czerwony komplet z dużego pokoju jest super! na prawdę fajnie wygląda. A bałagan, toryby itp? Przy przeprowadzce to standard! Ale pamietajcie, że z kazdym dniem bedzie lepiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.07.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Kasia, Damian!! Chwilę byłem zajety, a tu proszę! Już przeprowadzka... Alez ten czas szybko leci.. Gratulacje, gratulacje, gratulacje!!! Ten czerwony komplet z dużego pokoju jest super! na prawdę fajnie wygląda. A bałagan, toryby itp? Przy przeprowadzce to standard! Ale pamietajcie, że z kazdym dniem bedzie lepiej.. Dzięki KZE- no już mieszkamy 2 tygodnie pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.07.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 To jakie wrażenia z tych pierwszych 2 tygodni?Oprócz ustalania miejsca dla wszystkiego i zycia na pudłach... Lepiej na pudłach niż w bloku? A udała się parapetówa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.07.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 To jakie wrażenia z tych pierwszych 2 tygodni? Oprócz ustalania miejsca dla wszystkiego i zycia na pudłach... Lepiej na pudłach niż w bloku? A udała się parapetówa? Pierwsze 3-4 dni - straszne . Ale teraz juz o.k . Prawie rozpakowani bo własnie nam zrobili garderobę. Masz ochote siedzieć w domu to siedzisz , chcesz powylegiwac sie na słoneczku to juz rozkładasz kocyk lub lezaczek Parapetówki jeszcze nie było -brak czasu . Jak już zrobimy to co jest najważniejsze to pewnie pomyslimy Ostanie 4 lata to my mieszkalismy w takim małym bloku-tylko 9 mieszkań. Nowy 3 pietrowy bloczek na Woli - więc było o.k. Mieszkanie w domu - jak we wszystkim sš PLUSY i MINUSY. Dla mnie najwiekszym minusem jest burza dla mieszkajšcych w domu Jeszcze na takim bezludziu jak u nas A reszta to juz prawie same plusy . U nas zamiast sasiadów to dziki zwierzyniec sie kręci: A to lis, a to sarna , ptactwo, bobry w kanele itp- jak na wsi . Ale cieszymy sie baaardzo,że mamy dom. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 03.07.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 specjalnie dla mnie dziękuję, czuję się szczególnie wyróżniona kasiaR zdjęcia jak z najlepszego katalogu. piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 04.07.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 specjalnie dla mnie dziękuję, czuję się szczególnie wyróżniona kasiaR zdjęcia jak z najlepszego katalogu. piękne Editta, dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts