gosiaczek_9 24.11.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ja również czekam z niecierpliwością na jakąś wiadomość na temat płytek POEMY... Mam nadzieję, że nie zapomniała o tym co obiecała... I wydaje mi się, że to nie jest jednak Troja ... U POEMY w łazience płytki były połączone z mozaiką, a przynajmniej patrząc na zdjęcia w internecie Troja nie ma w opcji mozaiki ... No chyba, że udało sie tak idealnie zgrać je z innymi płytkami ... No cóż pozostaje nam czekać na jakieś informacje z samego źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 25.11.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Hej Pamiętałam, pamiętałam. Aż zadzwoniłam do księgowej i poprosiłam, aby poszukała tej faktury i faktycznie są to płytki Troja Beige (33x66, tak podała). Natomiast mi nie przypadł do gustu dekor. Dokupiłam szkalaną mozaikę. Uprzedzam pytania kupiłam ją w OBI. Były dostępne tylko dwa kolory - ten co ja mam i przepięke wriacje niebiesko - lazurowe (mi nie pasowały, ale piękniutkie). Mozaika była, moim zdaniem tania, bo chyba ok 40 zł za metr, ale trzeba było kupić karton (ok 200zł, czyli w kartonie 5 metrów). Szklane mozaiki w większości kosztują tyle za metr, co tu za karton. Mozaika jest "plastyczna" i można "poeksperymentować" (ja nawet obkleiłam kosz na śmieci - ten pod umywalką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek_9 26.11.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dzięki serdeczne:) Naprawdę ślicznie się to wszytko komponuje. Teraz już wiemy gdzie mamy "uderzać na łowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 26.11.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Poema, dzięki, cudne są te płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SEBA WLKP 11.01.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 PROSIMY O WIĘCEJ ZDJĘĆ Z ZEW.I WEW. POEMY2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SEBA WLKP 19.01.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinst 23.01.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Mam pytanko odnosnie zlewozmywaka w kuchni- z jakiej firmy jest zlew i jak sie sprawadza jasny zlew granitowy, łatwy jest w utrzymaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SEBA WLKP 03.02.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dlaczego nikt nie odpowiada na nasze pytania??? czyżby kryzys już dosięgnął również naszych budowniczych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 03.02.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 piekne fotki, prosimy o wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 03.02.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 HejPytania nie są zadawane do konkretnej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japonka 13.02.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witam wszystkich! Ja zaczynam budowę poemy 2 w marcu lub kwietniu i już nie mogę się doczekać. śliczne są te wszystkie wykończenia na zewnątrz i w środku, ale chciałabym zobaczyć jeszcze więcej zdjęć. Np. schody na górę, pokoje na górze. Dodam jeszcze ze ja dorzuciłam do projektu piwnicę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
subcharles 19.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 My też zastanawiamy się na wyborem tego projektu. Mam pytanie do tych, którzy podpiwniczyli lub mają zamiar podpiwniczyć domek - gdzie umieściliście wejście do piwnicy? Karol Nowe Miasto Lubawskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japonka 21.02.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 My też zastanawiamy się na wyborem tego projektu. Mam pytanie do tych, którzy podpiwniczyli lub mają zamiar podpiwniczyć domek - gdzie umieściliście wejście do piwnicy? Karol Nowe Miasto Lubawskie Ja umieściłam wejście do piwnicy z pomieszczenia łączącego garaż w przedpokojem. Całe pomieszczenie zajęły te schody ale jest oki. Zaczynamy budować domek w połowie marca lub na poczatku kwietnia.Zależy od pogody. Budujemy 25 km od Nowego Miasta Lub. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndziaM 07.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witam wszystkich fanów Poemy! Z przyjemnością i całkiem przez przypadek wpadłam na to forum. I bardzo się ucieszyłam widząc mój własny domek na Waszych zdjęciach. Kiedy zaczynaliśmy z mężem bydowę ( jakieś dwa lata temu), nie znalazłam na necie żadnych forów dotyczących tego projektu. A teraz proszę!!! JAKA MIŁA NIESPODZIANKA !!! Jesteśmy teraz na etapie tynków zewnętrznych i tarasu. A wewnątrz z grubszych rzeczy został do zrobienia kominek, kuchnia i łazienka na górze. A! No i jeszcze wybór drzwi wewnętrznych. Budowa domu przypomina szycie na miarę - w jednym i w drugim przypadku nie wiadomo tak do końca, jaki będzie efekt końcowy. Dlatego też bardzo dziękuję wszystkim za te zdjęcia zamieszczone na forum i cenne uwagi. (Damarel piękny masz domek!) Poema jestem zainspirowana Twoją oceną kuchni - szuflada pod zlewem i dozownik na płyn to rewelacyjny pomysł ! U siebie tez zastosuję. Problem mam tylko z otwarciem Twoich zdjęć - na moim PC otwiera się widok na salon a reszta niedostępna Proszę o informacje, jak je otworzyć, bo jestem STRASZNIE CIEKAWA!!!! Zwłaszcza tej chwalonej przez wszystkich łazienki Pozdrawiam Wszystkich sredecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rubia 07.03.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Hej hej, witam milosnikow Poemy.....dawno mnie tu nie bylo, ale czlowiek zalatany jak nie wiem....mimo, ze budujemy to nasze cudenkko na odleglosc. Oto zalaczam najbardziej aktualne zdjecia wygladu naszej Poemki....niedlugo bedzie miala kladziony kolorek i rusza prace wewnatrz, tzn. montaz pieca i podlogi.http://img10.imageshack.us/img10/9910/naszdomek010.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 07.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Problem mam tylko z otwarciem Twoich zdjęć - na moim PC otwiera się widok na salon a reszta niedostępna Proszę o informacje, jak je otworzyć, bo jestem STRASZNIE CIEKAWA!!!! Zwłaszcza tej chwalonej przez wszystkich łazienki Pozdrawiam Wszystkich sredecznie!!! Witaj Fotosik mnie zablokował Miałam za duży transfer zdjęć (ich wielkość) Jak znajdę troszkę czasu to pokombinuję i coś wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 10.03.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ponieważ zostałam zapytana o zdjęcia, pokażę dziś jak wygląda korytarz na górze bez antresoli. W miejscu gdzie jest grzejnik powinna być barierka. U mnie za ścianą jest spora garderoba do której wchodzi się z sypialni. Przy okazji schody. http://picasaweb.google.com/Agnieszka976/Dom02?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rubia 10.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 pieknie poemo, pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nam jeszcze tak daleko do takiego stanu, buuuuuu. Czy mozesz zdradzic ile kosztuje wykonanie schodow i barierek, bo tak jak wspominalam my budujemy sie na odleglosc.Pozdrawiam wszystkich budujacych Poeme....i nie tylko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japonka 11.03.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Wykończenie piękne poemo ale ja jednak nie zrezygnuję w pustki nad jadalnią. Czy mogłabyś pokazać jeszcze kilka zdjęć z pokoi na górze. Ciekawa jestem jak niskie są skosy. Ja w projekcie podnioslam scianke kolankową o jeden pustak. Będę bardzo wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damarel 11.03.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 WitamJaponko, ja nie zrezygnowałam z pustki nad salonem i nie żałuję. Salon jest ładnie doświetlony, przestronny.Również zmieniłam bieg schodów i zrobiłam ażurowe, to również powiększyło salon i nadało mu lekkości.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts