Ewola 01.01.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Czekamy na foto Japonki;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japonka 01.01.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Witajcie wszyscy w nowym roku. Przepraszam, że tak długo nie wstawiałam zdjęć ale najpierw trzeba było ogarnąć się z kartonami, później święta a dziś dopiero znalazłam aparat żeby porobić fotki. Na dzień dzisiejszy wiele nam jeszcze brakuje jak np. firan, części lamp, rolet, szafek w łazienkach i takich tam podobnych ale to wszystko się powoli uzupełni. Ogólnie to mieszka się super. Dziś wstawię zdjęcia parteru a jutro postaram się piętra. Miłego oglądania i czekam na komentarze co o tym sądzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japonka 01.01.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 http://picasaweb.google.com/japonka7/Wykonczenie# cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewola 05.01.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Japonko, czekamy na więcej zdjęc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japonka 07.01.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Wstawiłam juz, są pod tym samym linkiem. Ja czekam na komentarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldi 1 09.01.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Japonko bardzo ładne i orginalne wnętrza-gratuluję gustu i fantazji. Czy moglabys wkleic rownież kilka zdjęć z zewnątrz?pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewola 09.01.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Zgadzam się z przedmówcą, rzeczywiście wnętrze nieszablonowe, czuc że przy jego tworzeniu miałaś konkretny zamysł. Widze, że zmienilaś sposób ułożenia schodów (tez będziemy sie zastanawiac nad taka zmianą). Antresola zabójcza, naprawde super! Kolory w pokojach nie w moim stylu (to nie krytyka ale raczej stwierdzenie). Ogólnie domek fajny, tylko pozazdrościc że juz w nim mieszkacie. Jeśli to nie problem to proszę Cię o podanie kosztow, które zostały poniesione na Waszą Poemkę do chwili obecnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damarel_d 09.01.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 WitamTo bardzo ciekawe, zobaczyć jak wykańczacie po kolei swoje Poemki. Ja chyba najdłużej z Was mieszkam.Choć Twoja Poemka, Japonko, jest w zupełnie innym stylu niż moja, jednak podoba mi się bardzo.Ja też zrobiłam schody jak Ty i uważam, że przez to salon zyskał, jest więcej przestrzeni.Gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japonka 10.01.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Dzięki za komentarze! Aldi na zewnątrz poema nie wygląda zbyt urodziwie. Elewacja jeszcze nie zrobiona. Na dzień dzisiejszy jest styropian zaciągnięty klejem czyli szaro i smutno. Damarel pomysł na schody wzięłam właśnie od Ciebie a koszty domu to na chwile obecna to 400 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldi 1 04.02.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Droga Japonko czekamy na jeszcze wiecejjjjj zdjęć Twojej Poemki:-) Wklejaj wszystko co masz,pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta80 05.02.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Witam wszystkich! ja również mam zamiar budować Poeme2. Właśnie czekamy na pozwolenie na budowe. Niestety jest już trochę za poźno na znalezienie dobrej ekipy i nie wiem czy uda nam się w tym roku rozpocząć budowe. Czy jest ktoś na forum kto budował lub buduje Poeme na dolnym śląsku (wałbrzych lub okolice) i mógłby polecić jakąś dobrą ekipe budowlaną?? Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta80 07.02.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 wyczytałam ze Grzegorz352 jest z moich okolic.Grzegorzu jak jeszcze tu zaglądasz to odezwij sie proszę.Mam jeszcze pytanie do Poemy czy zmieniłaś rozmiar okna w dolnej łazience?wydaje mi się trochę mniejsze i przyznam że bardzo mi się podoba.Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz_352 08.02.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Tak, zaglądam tu jeszcze. W dolnej łazience okno nie zostało zmienione. Powiem szczerze, że nie ma takiej potrzeby. Łazienka jest mała i taki rozmiar okna jak jest w projekcie zupełnie wystarczy. Tym bardziej, że zaraz obok jest takie samo okno w spiżarni więc na zewnątrz trochę nieładnie by to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta80 08.02.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Dziękuje za szybką odpowiedź. Grzegorzu czy można wiedzieć z jakiego miasta pochodzisz?wyczytałam wcześniej ze jesteś z Dolnego Śląska.Czy byłaby możliwość spotkania się? bardzo chciałabym zobaczyć jak wygląda ten dom na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz_352 09.02.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dolny Śląsk - Zgorzelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta80 12.02.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 To jakieś 2 godz drogi ode mnie.Powracając do okna w dolnej łazience to było pytanie do Poemy:yes: .Wydaje mi sie ze ma trochę mniejsze to okno.Spójrz na stronę 5 , tam jest link do zdjęć Poemy z dolnej łazienki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz_352 14.02.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Rzeczywiście widać, że to okno jest mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta80 11.03.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Witam! Kochani czy moglibyście podzielić się ze mną informacją ile kosztowała Was robocizna poemy.Mnie szczerze powiem przeraziły troche ceny w porównaniu do tych które mówiły mi firmy w zeszłym roku.A mianowicie robocizna fundamentów i murów 78.000, a za dach 150zl/m2 i tu w zależności od firmy jest to cena netto lub brutto.Co myślicie o tych cenach czy są to ceny normalne czy wygórowane?? Przypominam że nie pochodze z dużego miasta.Raptem z zapyziałego Wałbrzycha hehehe:-)Grzegorzu my jesteśmy z tego samego województwa mam nadzieję że coś napiszesz na ten temat.Z góry wszystkim dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota22 11.03.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Marto! Ja buduje Poemę i za robociznę (prace ziemne i fundamentowe, mury, dach- więźba z położeniem dachówki) wyjdzie mi około 50 tys. więc 78 wydaje mi się , że to zdecydowanie za dużo chociaz też miałam jedna wycenę podobną do Twojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta80 12.03.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Dziekuje Doroto za odpowiedź.To naprawde tanio płacisz za robocizne.A gdzie się budujesz?Może dasz mi namiary bardziej bedzie mi się opłacać ściągnąć ludzi z innego miasta hehehe:-)Mnie w zeszłym roku mówili ok 60 tyś całość a w tym 78 tylko fundamenty i mury a dach jak pisalam wyżej 150zl/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts