Aldi1 30.11.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Poemko2 zazdroszczę Ci i gratuluję Moze zechciałabys wkleic jakies foteczki...?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aldi1 30.11.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 stan surowy z dachem(kryty dachówką) ,balkonami i tarasami wyniósł nas ok 170tys łącznie z firmą budowlaną(50tys.). Nie wliczam drewna na krokwie, bo mielismy swoje.Budowa rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_gb 02.12.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 stan surowy otwarty przykryty blachodachówką, balkony, tarasy, bez działki (budowa systemem gospodarczym) 105 000,- budowa rok 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_gb 02.12.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ponawiam moją prośbę o przybliżone koszty wykończenia Poemki. Mam stan surowy otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronika19798 03.12.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Grzegorz -Ta kwota mi pasuje. Chociaż chyba dużo ją przekroczymy. Strasznie ten dach jakoś drogo nam wyliczają. Budujemy też grubego porothermu, co mnie przeraża. Ale mąż cały czas przekonuje o słuszności tej decyzji. Poema2 fajnie że urzadzasz juz pokoik. marzę o tym. chociaz ja nie mam smykałki do fajnej aranżacji. Buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbcserwis 03.12.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witam wszystkich nowych budowniczych POEMY !!! W naszej Poemce mieszkamy od września 2011. Pierwsza zima za nami, szykujemy się do drugiej. Mieszka się super!!! Wcześniej pisałem o zmianach, które dokonaliśmy w projekcie, a teraz przesyłam wycinek mojej tabelki kosztowej związanej z budową. Dodam tylko, że budujemy "dla siebie" W związku z takim podejściem do sprawy, na etapie budowy wybieraliśmy przeważnie materiały naszym ( i nie tylko) zdaniem trwalsze, rozwiązania techniczne nowsze/droższe itp... Nie zawsze, ale przeważnie takie podejście się sprawdza...jak dotychczas. Na dzień dzisiejszy nie mamy zrobionego "po naszemu" ogrodu, ogrodzenia, elewacji i podbitki. Wyliczenia w załączniku. Miłej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronika19798 03.12.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 jeny zabiła mnie ta wyliczanka. Ja skrycie liczyła, że 400 tyś wystarczy a tu dużo więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbcserwis 04.12.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 no, wyliczanka trochę zabija, ale tak jak wspominałem wcześniej nie szliśmy "po taniości" Deweloper pewnie ograniczyłby te koszty o 35-40% My tez liczyliśmy, że w 400 tyś. się zmieścimy, ale jakoś tak wyszło... Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów! LBCSERWIS-Robert P.S. Jeśli szukacie prezentów na gwiazdkę, to zapraszam na http://www.eko-kredens.pl ...to nasza internetowa mydlarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poemka2 04.12.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Hej, Oto pierwsze kroki w malowaniu pokoiku mojego synka. Edytowane 4 Grudnia 2012 przez poemka2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronika19798 05.12.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 boski ten gargamel! Moi piszczeliby z radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_gb 13.12.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Witam wszystkich. Mam taka prośbę;czy moglibyście wrzucić zdjęcia wykończonego tarasu (jeżeli takowy już ktoś posiada)? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta80 11.02.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witam wszystkichlbcserwis czy mógłbyś mi powiedzieć czy umywalki które masz w górnej łazience to 60? i jaki rozmiar prysznica się zmieścił?. jeszcze jedno pytanie: czy blat pod umywalki masz zrobiony z kafelek czy z kamienia? przepraszam że tak Cię zasypałam pytaniami ale wkrótce zaczynamy wykańczać naszą poemke i jeden gość od kafelek mówi mi że taki blat z kafelek będzie drogi. lepiej zrobić z kamienia.z góry dzięki za odpowiedźpozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbcserwis 14.02.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 (edytowane) Cześć Marta80! Witam wszystkich Poemiaków Jeśli chodzi o zlewy z górnej łazienki to mają one szerokość około 49cm. Stelaż pod zlewami pokryty jest płytkami 60x30cm. Prysznic ma wymiary 90x120cm. Miłego wykańczania Poemki! Pozdrawiam. Robert-LBCserwis Edytowane 14 Lutego 2013 przez lbcserwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta80 14.02.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dziękuję za odpowiedź. ja zastanawiałam się nad umywalkami 60 ale nie wiem jak to bedzie wyglądać czy nie będą za duże, no ale zobaczymy.Jakoś tak cicho na forum. Nic się nie dzieje. czyżby wszyscy skończyli swoje poemki:)LBC serwis jeszcze raz dzięki za odpowiedźpozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta80 12.04.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witamale cisza na forum czyżby wszyscy już skończyli budować i wykańczać swoje poemki:-)Czy jest ktoś na forum kto jest na etapie wykończenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_gb 15.04.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 No cisza cisza. Nikt się nie chce pochwalić wykończeniem swojej Poemki ?? My jesteśmy na etapie instalacji wod-kan-gaz-c.o. a więc jeszcze do wykończenia daleko ale szukamy inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damarel_d 01.06.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 WitamCzy moglibyście pokazać jak rozplanowaliście meble w kuchni, w której dołożyliście dodatkowe okno.Chyba kilkoro z Was tak zrobiło.Bardzo proszę o zdjęcia, albo chociażby plany i informację, czy drugie okno polepszyło doświetlenie salonu, bo głównie o to mi chodzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damarel_d 03.06.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Witam Ponawiam prośbę! Pilne Czy moglibyście pokazać jak rozplanowaliście meble w kuchni, w której dołożyliście dodatkowe okno. Chyba kilkoro z Was tak zrobiło. Bardzo proszę o zdjęcia, albo chociażby plany i informację, czy drugie okno polepszyło doświetlenie salonu, bo głównie o to mi chodzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poemka2 11.10.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Witam,Czy ktoś tu jeszcze wogóle zagląda???Chciałam zapytać jak macie urządzoną garderobe w poemie 2?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aldi1 13.10.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ja takze prosze o jakies fotki poemy!!!Niestety my nadal "dalej niz blizej" konca:bash:Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts