Dan84 06.11.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Witam. Mam Pytanie. Czy ktoś może mi powiedzieć w jakich cenach wahają się regulatory ciśnienia wody. Codzi mi o jakiś najtańszy regulator beż zbędnych dodatków(z manometrem). I gdzie można takie coś dostać(Trójmiasto). Taki regulator typowo domowy. Ciśnienie z arteri wodociągowej nie przekracza 7bar,ale ja bym chciał taki żeby ciśnienie wejściowe miał do 10bar. Proszę o pomoc. Za pomoc z góry dziękuje. Z Poważaniem Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 06.11.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Z tego copamiętam reduktor ciśnienia to wydatek rzędu 150zł., a manometr dokup i załóż na rurce - za lub przed reduktorem. Manometr to jakieś 20-30zł. Nie jestem z Twojej okolicy, ale powinienneś dostać to w każdej hurtowni hydraulicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 06.11.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Z tego copamiętam reduktor ciśnienia to wydatek rzędu 150zł., a manometr dokup i załóż na rurce - za lub przed reduktorem. Manometr to jakieś 20-30zł. Nie jestem z Twojej okolicy, ale powinienneś dostać to w każdej hurtowni hydraulicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nom 15.11.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Z tego copamiętam reduktor ciśnienia to wydatek rzędu 150zł., a manometr dokup i załóż na rurce - za lub przed reduktorem. Manometr to jakieś 20-30zł. Nie jestem z Twojej okolicy, ale powinienneś dostać to w każdej hurtowni hydraulicznej. Zależy od firmy, ale najtańszy można kupić już za 60zł (regulowany od 1 do 4 barów) z manometrem za 75zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts