ejuniorpl 08.02.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witam ja zacząłem budowę w październiku 2006: http://picasaweb.google.pl/dariusz75/JaskKaNiestety brak dostępnych materiałów spowodował zakończenie budowy i teraz stoję z pracami do marca:(Moje uwagi to doświadczenie z budowy fundamentu:- zrobiłem scianę 2 warstwy (bloczek i styropian). na moich teranach nie ma konieczności budowania grubych murów- teraz walczę o zmiany projektu w obrysie żeby nie robić podcienia od strony kotłowni (jest bez sensu), tym samym zyskam większy pokój gościnny oraz schody ze spoczynkiem. Mam małe dzieci i zabiegane schody są nie do końca wygodne ... reszta uwag jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 24.02.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 czekamy na to "jutro" a przy okazji porządki - trzy linki do jaskółki: Jaskółka z domoweklimaty.pl JASKÓŁKA proszę o opinię Do oceny - Jaskółka z pracowni Domowe Klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts