sebo8877 08.11.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Popieram Aniu targuj się z partaaczem napewno nie zaplaciłbym mu za taką robote umówionej stawki1. Po pierwsze primo - naprawia błedy które popełnił2. po drugie primo za popełnione błedy trza płacic a więć 70% wynagrodzenia - na nastepnej budowie sie przylozy!!!Pozdrawiam sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.11.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Kary karami, ale ewentualne poprawki niech wykona z własnego materiału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 08.11.2005 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Kary karami, ale ewentualne poprawki niech wykona z własnego materiału... Otóż to! Dlaczego ja mam płacić podwójnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanss 28.06.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Stary temat, ale nadal aktualny:DU mnie również jest kilka miejsc na ścianach zewnętrznych z BK, gdzie jest minimalny brak spoiny pionowej na wylot. Mam zapytanie czy będzie dobrze jak naprwię te spoiny z obydwu stron pianą pistoletową - teraz jest nawet taka "ciepła" nowość Energy2020, bo chyba lepsze to niż zmieszany klej ze startymi bloczkami lub zaprawa cementowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 28.06.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Będzie dobrze pianką. Po zewnętrznej możesz tylko klejem piankę zaslonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts