meganka 07.11.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 czy ma jakies uwagi co do funkcjonalnosci pomieszczen?i jak sprawuje sie te duze drzwi w sypialniach?acha-jeszcze jedno-w jakim regionie go stawiacie.Jesli ktos zna przyblizone koszty realizacji stanu surowego zamknietego-prosze sie podzielic:)z gory dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 07.11.2005 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 nikt nie buduje(owal)????( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 07.11.2005 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 halo halo! kto buduje(owal)AMELIN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 08.11.2005 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 witam.Co sadzicie o tym projekcie?i o tym biurze projektowym?Czy ktos moze budowal wg tego projektu i ma jakies uwagi?za wszelkie uwagi bede wdzieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 08.11.2005 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 nikt sie nie wypowie?:(nikt nie buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calibra2 08.11.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Proponuję wkleić link do tej strony to pomoże w ocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 08.11.2005 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 sprobuje,bo nigdy tego nie robilam http://www.dom-projekt.pl/amelin.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calibra2 08.11.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Bardzo ładna i stabilna bryła, dom od strony ogrodu ciekawy ale ja bym zamiast podwójnych kolumn zrobiła jedną bo jest to trochę naciągane na styl starych dworków tylko że reszta jest raczej nowoczesna jakos mi to nie gra ze soba ale to tylko moje zdanie Dach jest kopertowy i cena będzie wyższa niż dwuspadowego. Może zamiast tego zrobić dach dwuspadowy i wykorzystać poddasze ?? zawsze dodatkowe miejsce i koszt wykonania takiego dachu niższy We wnątrz zastanawiam się nad korytarzem czy nie jest aby trochę za wąski ?? Zastanawiałaś sie nad garażem w bryle domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 08.11.2005 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 dziekuje:)co do dachu-muuuuusi :)byc kopertowy,myslalam jedynie nad uproszczeniem go-likwidacja kolumienek od elewacji ogrodowej,zastanawialam sie tez nad zostawieniem tylko drzwi z salonu na ogrod.wiem,wiem-dach kopertowy drozszy:)ale domek ma byc z ytonga wiec sciana szczytowa za darmo tez nie jest.a poddasza nie bede adaptowac.Myslalam jednynie nad czesciowym podpiwniczeniem domu i tam tez bylby garaz.Mecza mnie tylko te duze drzwi w sypialniach czy bedzie to praktyczne.Nie wiem czy dobrze kombinuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa 08.11.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Sprawdź jakiej wysokości są pomieszczenia. Z projektu wynika ,że podłoga na górnej kondygnacji jest na wysokości 2,80. Jak odliczysz strop (24cm?? ) to 2,56m nie jest dużo w salonie 40m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 08.11.2005 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 nikt juz nie ma zadnych uwag?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 08.11.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Brak mi tu jakiegoś pomieszczenia gospodarczego, a wykusz piękny, sama żałuje że nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 08.11.2005 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 gospodarcze bedzie w piwnicy.Dziekuje za uwagi.Szkoda tylko,ze ich tak malo.Nikt nie powiedzial nic na temat drzwi ogrodowych w sypialni-czy tak ktos ma i jak sie takie rozwiazanie spisuje:(bo mnie troche meczy ta sparawa.Acha-czy nikt nie buduje amelina?:(bardzo chetnie zobaczylabym go na zywo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 08.11.2005 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 http://www.dom-projekt.pl/amelin.php czy ktos budowal wg tego projektu?czy ktos ma uwagi na jego temat? wszelkie obserwacje mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 09.11.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 mi się podobaja te drzwi w sypialni, ale ty sam musisz wiedzieć czy bedziesz je wykorzystywać , bo jak to moze lepiej zamienic na okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 21.11.2005 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 http://www.dom-projekt.pl/amelin.php jak w temacie:) mile widziane wszelkie informacje i opinie.Jesli ktos czuje sie na silacha z budujacych-prosze o szacunkowy koszt budowy wg.cen srednich;standard sredni.Z jednym wyjatkiem-sciany z ytonga.Martwi mnie koszt dachu i drzwi ogrodowych,takze funkcjonalnosci tychze drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 21.11.2005 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 http://www.dom-projekt.pl/amelin.php jak w temacie:) czy ktos z doswiadczonych moze oszacowac koszt budowy tego domu -sciany z ytonga,reszta standard sredni ceny srednie.z gory dzieki za wszystkie opinie-takze krytyczne.moze ktos sie wypowie na temat uzytkowania drzwi ogrodowych w sypialniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 21.11.2005 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 help:(nikt mi nie odpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 daj ten temat do działu projekty. Tu się zgubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 21.11.2005 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 jak w temacie- projekt http://www.dom-projekt.pl/amelin.php Prosze o komentarz projektu,zwlaszcza osob ktore budowaly lub buduja wg tego projektu,ale nie tylko takich:) Jesli ktos z doswiadczonych budujacych moze sie pokusic o oszacowanie kosztow budowy takiego domu bede wdzieczna.Z zalozeniem ze sciany sa z Ytonga a reszta standard sredni wg cen srednich. Jesli ktos uzytkuje drzwi ogrodowe w sypailni-prosze o wypowiedz . acha-matrwi mnie dach-moze ktos go skomentuje. bede wdzieczna za wszelkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts