SławekD-żonka 07.11.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Jak w temacie, w gminie mówią, że złożyć zawsze można - i tyle od nich słów pomocy Jeśli ktoś ma, to będę wdzięczna za udostępnienie http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.11.2005 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Nikt nie pisał czegos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 18.11.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Witam Mam pytanko Czy takie dofinasownie mozna dostac na budowe nowej czy modernizacje istniejacej kanalizacji szamba????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.11.2005 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 To chyba wszystko zależy od gminy, równie dobrze u Ciebie może nic nie być dofinansowywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 30.12.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Jak w temacie, w gminie mówią, że złożyć zawsze można - i tyle od nich słów pomocy Jeśli ktoś ma, to będę wdzięczna za udostępnienie Podciągam bo to ważne, chcemy złożyć wniosek o dofinansowanie przez gminę POŚ i jak się uda też kotła kondensacyjnego. Ma ktoś może jakiegoś gotowca takiego wniosku ??? Jakie kwoty ( lub w % ) udało wam się "wyciągnąć od gminy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korba 08.02.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Podciągam temat. Zaczynam budowę za 2 miesiące i będę budował POŚ czy mogę się starać o dofinansowanie i jak to wygląda?? Czy macie jakiś wzór wniosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.02.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Jeśli liczycie na dotacje np. z WFOŚ na indywidualne oczyszczalnie to możecie zapomnieć - niestety ( chyba że gmina bogata i rozrzuca kasę na lewo i prawo ) Fundusz gada tylko z gminą i gdyby np. cała wasza okolica ( nie ma szans na kanalizację ! ) tak z 30 domów złosiła to do gminy, to wtedy gmina może wystąpić o kasę na indywidualne oczyszczalnie ( a i tak musi mieć ze 25% kasy ) Moja koleżanka pracowała w WFOŚ i stąd te informacje. Do innych źródeł finansowania siem nie przyznaję i odmawiam składania zeznań .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hak72 20.02.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam. Moja gmina jest bardzo biedna i do niczego nie dokłada .więc staram się o fundusze unijne dla rolnictwa.ale po pierwsze trzeba być rolnikiem a po drugie sprawy formalne zajęły mi 9 miesięcy jedyne pocieszenie ,że dokładają 50 % a kosztorys mam na 18 tys.Ruszam wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts