PaulaG 07.11.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Witajcie!Moze dla odmiany zaproponuje coś nowego....Też myślałam o układaniu kafli na podłodze w caro...jednak mi przeszło. Oczywiscie nie mowie, ze jest to zle, czy brzydkie. Pozwólcie jednak, ze pokaze Wam coś oryginalnego. Co o tym myslicie? Ja osobiście kupiłam takie kafle i mam zamiar układać w bardzo podobny sposób...Czekam na Wasze opiniestr 3 i 4http://www.acif.it/pdf/acif_cg12_150-159.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 07.11.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Paula, ale ten wątek to do "wnętrz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
accola 07.11.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Witam, mi sie podoba. Te płytki majš duszę. Sposób ułożenia interesujšcy i niekonwencjonalny. Umożliwia wyodrębnienie stref w pomieszczeniu. Podłoga bedzie wyglšdała bardzo elegancko. Gratuluje pomysłu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulaG 08.11.2005 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Piotrek sorki, masz rację.....Już przechodze na Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.11.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Super pomysł. Inaczej niz zawsze. A drogie te płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulaG 08.11.2005 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Jest to firma ACIF. Normalna ich cena to ok.90-110 zł/m2. Można je dostac (choć bardzo rzadko, nam przyznam się udało kupic 70 m) w II gatunku, czasem w III (wtedy cena 50-60 zł). Najgorsze te dekory – jeden kwadracik z kamyczkami kosztuje ponad 100 zł. Ale cóż..podłogę zamierzam zrobić na ładnych parę lub nawet parenaście lat... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts