kretka 07.11.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 3 tygodnie temu odebraliśmy z mężem nowe mieszkanie, ale zamierzamy się wprowadzić dopiero na wiosnę. W związku z tym mam pytanie - jaką minimalną temperaturę musimy utrzymywać zimą w mieszkaniu. Dzięki i pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 07.11.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 jesli blokowe i nowe, to spokojnie możesz zakręcić wszystkie opomiarowane kaloryfery zostawiająg grzanie łazienki na full przy otwartych na mieszkanie drzwiach ja nie grzeję (poza łazienką) i temperaturę mam w okolicach 20 no fakt, że grzejemy sobą i kuchenka często pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.11.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 3 tygodnie temu odebraliśmy z mężem nowe mieszkanie, ale zamierzamy się wprowadzić dopiero na wiosnę. W związku z tym mam pytanie - jaką minimalną temperaturę musimy utrzymywać zimą w mieszkaniu. Dzięki i pzdr. myślę, ze nie mniej niż ok 10 st C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.11.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liza 08.11.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 my niedawno dostalismy (razem z rozliczeniem za ogrzewanie) REGULAMIN GRZEWCZY no i tam byla informacja ze lokator (wlasciciel) nie przebywajacy w mieszkaniu przez dluzszy czas w okresie sezonu grzewczego zobowiazany jest utrzymac w mieszkaniu tempreature min,16 stop. a lokatorzy mieszkanin obok i pod (albo nad) po zgloszeniu ze lokal jest niezamieszkany rzekomo maja miec zastosowane jakies przeliczniki tyle nasz REGULAMIN GRZEWCZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 17.11.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ja mam u siebie CO gazowe i też niektórych zanim się wprowadzili kusiło oszczędzanie na gazie, ale tak jak u Lizy w mieszkaniu musi być minimum 16 stoponi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts