marpot 07.11.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Witam Posadzilem drzewko brzoskwini i tak czytam ze ma byc sroga zima co zastanawia mnie zeby okryc ja. Czym to zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 09.11.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Ja okrywałem włókniną przez kilka kolejnych lat i drzewka nie zmarzły. Pragnę dodatkowo podkreślić, że na mojej działce jest straszny wygwizdów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej49 09.11.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Kup agrowłókninę zimową P-50 do owinięcia , lub "załatw" sobie w sklepie meblowym papier falisty gruby i owiń nim pieńiek lub całe drzewko jak jest to okulant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpot 10.11.2005 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Tez myslalem o tym papierze, ale czasem jest odwilz i deszcz potrafi padac, to tektura nasiaknie i sie rozpadnie. Juz chyba lepiej ta wloknine. Czeki za odpowiedziPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 12.11.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 mnie w sklepie ogrodniczym poinformowano, że oprócz owinięcia należy zrobić mały kopczyk z ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaloku 12.11.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Jest to prawda, okopczykować i owinąć agrowłókniną, więcej o zabezpieczniu roślin przed mrozem i wiatrem http://www.ogrody.cvd.pl/pliki/ochrona.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts