Sonika 04.08.2006 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 http://img103.imageshack.us/img103/6229/2046hz2.jpg Bardzo ładna kuchnia Kubolotku A nie chciałabyś przesunąć zlewu trochę w prawo i mieć więcej blatu przy kuchence? Beże są ciepłe, a szarości zimne . Dużo masz światła w kuchni? Jaka to strona świata? W jakich kolorach będzie parter - salon, hol....? Drzwi są śliczne i bardzo mi się podobają te przesuwane - super pomysł!!! Kominek pewnie jest gotowy - czekamy na zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
whiskey 04.08.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 witam po raz pierwszy w Twoim domku jest absolutnie śliczny i na pewno będzie się Wam super mieszkało. Przyglądam się Twoim płytkom - właśnie sama mam myślenice nad nimi w sumie na aranżacji producenta wydają się być jakby cieplejsze - bardziej intensywne, tymczasem piszesz, że w rzeczywistości są bledsze bardzo bledsze? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 04.08.2006 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Soniko a ja myslalam o przesunieciu zlewu ale do kata bo mnie gnebiło to ze ociekacz bedzie w oknie, ale juz tak zostało, nie chce go bardziej pod okno przesuwac bo myjac bede chlapac po oknie a zreszta prawie na wprost okna jest wejscie do salonu nie cche zeby z sa,\lonu było widac zlewkuchnia ma okna od strony pd, i wsch, i swiatełka bedzie miecn tak jak widac na zdjeciu u gory na suficie podwieszanym, cały parter bedzie w kolorach bezowych z dodatkami borda, i tak myslalam tez o kuchni, pod okapem maja byc tez plytki jakies ciemne(na zdjeciu wyglada to troche inaczej)ona mi proponuje szare prawie czarne a ja mysle o bordowyma kominek ma polozone ploki ale nie jest wymalowany(nie mam pomysłu)a tak wogole to dopiero zaczynaja mi szpachlowac w domu a dopiero pozniej malowanie, dzis zrobili sufit w kuchni i nad kominkiem whiskey witam u mnie:) i zapraszam ponownie, dziekuje zapochwały, a plytki sa troszke bledsze ale i tak super wygladaja, na wczesniejszej stronie pokazalam zdjecie i na moim zdjeciu wygladaja tak samo i najwazniejsze PRZYCHODZI PŁYTKARZ w srode zeby tylko nie zapeszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.08.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Kubolotku, ładny projekt kuchni.Ale niepokoją mnie trochę te szarości. Smutne trochę, moze tylko na wizualizacji taki efekt?Osobiście byłabym za beżem. Chociaż kuchnia mojej koleżanki jest ciepła, koloru olchy i do tego szare ściany, w takim lekko błękitnym odcieniu i takie blaty....wygląda ładnie. Drzwi masz piękne, zwłaszcza te przesuwane przyciągają wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 05.08.2006 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Tola dziekuje ze do mnie zagladłas:) jak napisałam powyzej tez nie bardzo mi pasuja te szarosci, tez myslałam o bezach, zeby było bardziej cieplo, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.08.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Jak zwykle powiem inaczej dla mnie tylko szare meble beda "wisnia" i same w sobie beda juz cieple... kuchnie masz nowoczesna a nie sielsko anielska, to szarosc doda jej elegancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
whiskey 05.08.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 no to trzymam kciuki za płytkarza licze na dokumentacje fotograficzna tego dzieła co do kuchni to chyba dla mnie te szarosci sa zbyt chłodne i ponure - ale to tylko dlatego ze ciutich za duzo - a moze zrezygnujesz wogole z plytek w kuchni na rzecz np. blachy ? lub tafli szkła pomiedzy szafkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.08.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 dzięki kubolotku. Teraz zastanawiam się, czy nie zrobić takich również na przejściu z wiatrołapu do holu. Byłyby w jednym ciągu z tymi do kuchni- na jednej ścianie Twoje wyglądają pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 13.08.2006 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Płytkarz przybył, zaczał układanieszpachlowanie trwaszukam kogos do układania pdłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.08.2006 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Czekam na zdjęcia Kubolotku i już się nie mogę doczekać. Czy już dużo masz ułożone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 14.08.2006 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Soniko, płytkarz dopiero zaczał uładanie w sobote, na poczatek chciałam zeby zaczał od pralni, jakos mu to idzie moze w srode skonczy pralnie, za gorna łazienke nawet nie chce mu sie brac bo tyle roboty-stwierdzil ze zejdzie mu tam z 2 tygodnie:)zamowiłam gres do kuchni, bedzie z opoczna, oszukałam sie chinskiego, (tanszy), nawet znalazłam ale kazali mi czekac do 5 tygodni chyba zwariowali,wiec nie miałam wyjscia jak tylko cos bedzie widac to pokaze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.08.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Kubolotku, pięknie się robi u Ciebie! Bardzo mi sie podobają drzwi - typ będę miała taki sam, jeszcze nie wiem jak z kolorem. No, ale zdjecia ogląda się z przyjemnoscią, naprawdę bardzo ładnie Na marginesie - powiedzcie mi, laikowi, skąd macie wizualizacje wnętrz? To są od projektanta, czy jest mozliwość, zeby samemu sobie takie rzeczy porobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.08.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 To czekam cierpliwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 14.08.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 premium dziekuje za pochwały:)jesli chodzi o moje projekty to kuchnie robiła projektantka oczywiscie, łazienki mam projektowane gratisowo tam gfdzie kupuje płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.08.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Kubolotku co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 23.08.2006 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Zeljka u nas bałagan i duzo robotnikow na budowie: szpachluja mi dom, ukłdaja płytki, ocieplaja dom, zdjecia pokaze jak skoncza-wtedy bedzie cos widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.08.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 To powiedz im, żeby się pospieszyli, bo my tu niecierpliwie czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.08.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 To powiedz im, żeby się pospieszyli, bo my tu niecierpliwie czekamy No wlasnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 25.08.2006 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Strasznie im to powoli idzie , jeszcze pare dni skoncza szpachlowac, juz sa na dole, dom narazie jest popielaty, ulozone płytki mam w pralni ,i pod schodami , g.łazienka ułozona oprocz podłogi, wlasnie wzial sie za fugowanie łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 25.08.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Bardzo ładny domek . Kubolutku a gdzie dokładnie budujesz dom, ja jestem z Rzeszowa . http://szipszop.pl/tickers/6929.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts