Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz mały domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 418
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Znow dziekuje za pochwały,

jesli chodzi o te schody to napisze otwarcie, na zdjeciach wygladaja ładnie ale w rzeczywistosci widac pare niedociagniec, jestem niezadowolona i drugi raz bym tej firmy nie wybrała, schody mialy byc zrobione do konca sierpnia, dopiero niedawno je skonczyli, gosc nas olewal przyjechal raz na tydzien cos zrobic i tyle i tak bylo co tydzien, ale namiary dla zainteresowanych podaje, f.drew-tim przybyszowka k.rzeszowa, maja strone internetowa

Zeljka dziekuje:)

martynka1- od paru dni powoli sie pakuje i przenosze po pare rzeczy, w sobote było wielkie sprzatanie całego domu, ale był bałagan a najgorsze to to ze wszystko spaciane po malowaniu wrrr, ale juz po wszystkim na szczescie, bo juz nie mam siły na takie sprzatanie, ale oczywiscie miałam paru pomocnikow:), jutro przenosimy meble ale niewiem jak to bedzie ...dalej nie podłaczyli nam gazu:(

Zeljka dziekuje:)

martynka1- od paru dni powoli sie pakuje i przenosze po pare rzeczy, w sobote było wielkie sprzatanie całego domu, ale był bałagan a najgorsze to to ze wszystko spaciane po malowaniu wrrr, ale juz po wszystkim na szczescie, bo juz nie mam siły na takie sprzatanie, ale oczywiscie miałam paru pomocnikow:), jutro przenosimy meble ale niewiem jak to bedzie ...dalej nie podłaczyli nam gazu:(

Kubolotku, mocna ściskam kciuki za Twoją przeprowadzkę!!!

Musi się udać, przecież szłyśmy łeb w łeb - Ty, Honzka i ja (mój łeb co prawda o wiele szybciej wystartował, ale te fory to z racji wieku :wink:).

Nie martw się, będzie dobrze.

Trzymam mocno - za ten gaz też :D .

Dziewczyny dzieki ze trzymałyscie kciuki, prawie wszystko dzis przenieslismy, oprocz łozka i dlatego jeszcze dzis z małym nocuje u mamy, a maz juz od wczoraj spi i pilnuje:) ale ile ukladania zostało, niewiem skad nazbierało sie tyle rupieci, ale reszta na jutro,

ps. lodowka juz zapełniona:)

ps.gazu nadal nie mamy ma byc na dniach

w domu nie bede miec kompa, musze zostawic siostrze i niestety bede tu rzadziej zagladac, ale raczej codziennie powinnam tu zagladnac

pozdrawiam wszystkich serdecznie i dobranoc, opadam z sił