Joanna i Janusz 19.10.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 piękny dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 19.10.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Kubolotek to już bliziutko do tej przeprowadzki, ale fajnie, kolorki w pokojach bardzo fajne, schody i barierka też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajja 20.10.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Kubolotku śliczne schody i barierka... I znowu prośba o namiary... Za tydzień mamy spotkanie w sprawie projektu naszej kuchni...Twój namiar się przydał. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 20.10.2006 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Znow dziekuje za pochwały, jesli chodzi o te schody to napisze otwarcie, na zdjeciach wygladaja ładnie ale w rzeczywistosci widac pare niedociagniec, jestem niezadowolona i drugi raz bym tej firmy nie wybrała, schody mialy byc zrobione do konca sierpnia, dopiero niedawno je skonczyli, gosc nas olewal przyjechal raz na tydzien cos zrobic i tyle i tak bylo co tydzien, ale namiary dla zainteresowanych podaje, f.drew-tim przybyszowka k.rzeszowa, maja strone internetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.10.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Kubolotku, pieknie masz wszystko. Bardzo piekne! To nie dlugo w swoim domku! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 23.10.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Kubolutku jak samopoczucie przed "jutrzejszą przeprowadzką" ? trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 23.10.2006 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Zeljka dziekuje:)martynka1- od paru dni powoli sie pakuje i przenosze po pare rzeczy, w sobote było wielkie sprzatanie całego domu, ale był bałagan a najgorsze to to ze wszystko spaciane po malowaniu wrrr, ale juz po wszystkim na szczescie, bo juz nie mam siły na takie sprzatanie, ale oczywiscie miałam paru pomocnikow:), jutro przenosimy meble ale niewiem jak to bedzie ...dalej nie podłaczyli nam gazu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 23.10.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 nie martw się, dobrze będzie, trzymam kciuki żeby się udało mi szambo podłączali w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.10.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Kubolotku Niech wszystko pójdzie sprawnie, szybko, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.10.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Zeljka dziekuje:) martynka1- od paru dni powoli sie pakuje i przenosze po pare rzeczy, w sobote było wielkie sprzatanie całego domu, ale był bałagan a najgorsze to to ze wszystko spaciane po malowaniu wrrr, ale juz po wszystkim na szczescie, bo juz nie mam siły na takie sprzatanie, ale oczywiscie miałam paru pomocnikow:), jutro przenosimy meble ale niewiem jak to bedzie ...dalej nie podłaczyli nam gazu:( Kubolotku, mocna ściskam kciuki za Twoją przeprowadzkę!!! Musi się udać, przecież szłyśmy łeb w łeb - Ty, Honzka i ja (mój łeb co prawda o wiele szybciej wystartował, ale te fory to z racji wieku ). Nie martw się, będzie dobrze. Trzymam mocno - za ten gaz też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.10.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 kubolotku, ja tez trzymam kciuki za przeprowadzke, mocno, mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 23.10.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 I ja też trzymam kciuki za przeprowadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 24.10.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 No to ja też trzymam kciuki, ale dalsze zdjęcia też poproszę, bo domek jest piękny,piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 24.10.2006 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Dziewczyny dzieki ze trzymałyscie kciuki, prawie wszystko dzis przenieslismy, oprocz łozka i dlatego jeszcze dzis z małym nocuje u mamy, a maz juz od wczoraj spi i pilnuje:) ale ile ukladania zostało, niewiem skad nazbierało sie tyle rupieci, ale reszta na jutro,ps. lodowka juz zapełniona:)ps.gazu nadal nie mamy ma byc na dniachw domu nie bede miec kompa, musze zostawic siostrze i niestety bede tu rzadziej zagladac, ale raczej codziennie powinnam tu zagladnacpozdrawiam wszystkich serdecznie i dobranoc, opadam z sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 25.10.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Kubolutku - Gratuluję przeprowadzki !!! Życzę Wam wielu szcześliwych dni w nowym domku, niech szczęście i pmyślność na stałe zawita w Waszym Domku. http://www.twojekwiaty.pl/photo/m_750.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 25.10.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ja też pogratuluję na forum, a życzeniaposzły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.10.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 http://img120.imageshack.us/img120/2205/36316ab3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 25.10.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Kubolotku gratuluję przeprowadzki iżyczę duuuuużo szczęśliwych chwil w nowym domku!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 27.10.2006 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Kuboltku, Gratuluje pięknego domu i dziękuję za pokazanie zdjęc. Bedę budowała podobny domek i mocno zastanawialiśmy się nad zmniejszeniem wykusza. U ciebie zobaczyliśmy, że to fajnie wygląda i chyba zostawimy wykusz bez zmian. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajja 30.10.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Kubolotku i jak się mieszka w Waszym pięknym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts