dorotazab 22.11.2005 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Dzieki za odpowiedz! 3 metry - tak myslalam - ja od jednej strony rowniez granicze z sasiadem i bedzie tam okolo 4,30 i wydaje mi sie to dosyc blisko... na szczescie to tylko garaz bedzie graniczyl z sasiadem natomiast dalsza sciana - "chowie sie w glab" wiec bedzie okolo 5,5 metra.... Pytalam bo inaczej optycznie widzi sie przestrzen jak stoja fundamenty a inaczej jak stoi juz sciana - wtedy sie jakos wasko robi.... Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 23.11.2005 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 dorotazabgdybym miała duza działke zwłaszcza szeroka wybrałabym zapewne inny projekt chociaz napewno podobny , a napewno chciałabym sie wiecej odsunac od sasiada ale niestety moja działka na to nie pozwala jest za waska , a i tak wybralismy chyba najwezszy dom jaki znalezlismy i to bez okien od sasiada, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 28.11.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Mysle ze wiekszosc budujacych wybiera projekt taki na jaki pozwalaja mu romiary dzialki, Wasz dom, mimo ze jest waski, to ogolna bryla nie sprawia wrazenia waskiego -wedlug mnie wyglada dobrze.A dzialke macie duza wiec jestescie w o tyle lepszej sytuacji od innych, ze bedziecie mogli zrobic piekny duzy ogrod - to jest duzy plus. Pozdrawiam i czekam na rozwoj sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 28.11.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 kubolotek jaki Ty masz piekny porządek na działce. A ja na swojej mam istny krajobraz księżycowy. A domek bardzo ładny, taki zgrabniutki. Mam nadziej,ę, że szybciutko ruszycie z wykonczeniówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Ten domek, wcale domkiem nie jest. Przeciez to calkiem duzy dom! A ladny jest, pewnie, ze tak. Piekna ta blachodachowka. Jaki planujecie kolor elewacji? Moja sasiadka ma taka blachodachowke i ma zoltydomek.., slicznie wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 28.11.2005 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 dziekuje wszystkim , którzy zechcieli wyrazic swoje opinie, i tak działke mamy faktycznie dużą... długą... ciekawe kto to bedzie kosił, a porządek to moja zasługa po pierwsze nie lubie bałaganu i po kazdej wizycie murarza czy kogokolwiek ja zabierałam sie do sprzatania, jedyna ekipa która sprzatała po sobie to elektrycy a tak to nikt..., a po drugie mieszkam z rodzicami po sasiedzku takze nie mogłabym patrzec na ten bałagan,jesli chodzi o dalsze prace to na wiosne ale ile zrobimy to nie mam pojecia zalezy od finansow:( raczej w przyszłym roku sie nie wprowadzimy niestety:(a domek taki sobie ma szer. 8m, dł. 13,5m, blachodachowka zwykla ceglany mat , moze inaczej to wyglada bo zawsze jak zauwazylam blacharze do tego koloru daja ciemno brazowe rynny a my chcielismy w takim samym kolorze zeby sie nie odrózniały, a elewacja tez bedzie zolta, bezowa jakos tak i do tego okna złoty dąb ze złotym szprosem mam nadzieje ze bedzie pasowałopozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulka138 30.11.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Kubolotek, według mnie przez wprowadzone zmiany w projekcie domek nieco stracił proporcje, no i chyba nie wyszło mu to na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 30.11.2005 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 anulka138 dlaczego tak sadzisz, ze dom wyglada zle? co w nim nie tak? ja jakos tego nie widze, troszke go wydluzylismy ale za to powiekszylismy troszke okna jak dla mnie wyglada dobrze, ale oczywiscie dzieki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 30.11.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Dlamnie wyglada dobrze - szczera opinia - bo tylko takie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 jak dla mnie wyglada dobrze Dla mnie też dobrze wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.12.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Kubolotku, http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1453_348.ts1135272905218.jpg i szybkiego zamieszkania w domku!!! pozdrawiam Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 14.01.2006 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Jaka szkoda, ze nikt nie buduje tego domku co my:( dzwoniłam nawet do firmy, która projektowala mi dom i mi powiedzieli, ze 30 osób w Polsce zakupiło ten projekt szkoda,ze nie ma tych osób tu na forum.U nas w domku nic sie nie zmieniło, czekamy do wiosny oby szybko przyszła:), a wtedy... bedzie sie działo. Jesli dobrze pójdzie to na swieta bozonarodzeniowe sie wprowadzimy:) tak sobie marze.A to nasz pierwszy karmnik juz zadomowiony.http://img417.imageshack.us/img417/6082/ptaki9io.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.01.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Kubolotku, a ten karmnik jest w domku? Cudne te ptaszki . Jak Ci się udało zrobić takie zdjęcie, nie bały się? Nic sie nie martw, wiosna przyjdzie szybciej niż się spodziewasz, a teraz możesz sobie wszystko projektować, wymyślać co i jak - czas szybko leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 15.01.2006 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Sonika dzieki mam nadzieje ze ta wiosna faktycznie przyjdzie szybko:), a jesli chodzi o projektowanie to wlasnie nad wszystkim mysle dlatego zadaje niektorym tak duzo pytan np o kuchnie, czy podłoge:) a karmnik mam na balkonie w moim obecnym pokoju, a ptaszki nie uciekly bo stalam przy oknie nieruchomo:) po prostu sie nie bały, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 17.01.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam Bardzo ładny domek i okolica i będzie miał taką samą kolorystykę co mój. Ceglasty dach, żółta elewacja i stolarka w złotym dębie. Życzę przyjemności budowania i szybkiego zamieszkania. Chciałam zapytać w jakiej miejscowości budujecie się? to tak z ciekawości bo ja też z podkarpacia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 18.01.2006 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 AnetaS ale chyba nie budujesz wg tego projektu co ja, prawda? na jakim jestes etapie budowy i myslisz ze kolor okien bedzie pasowal do dachu?, ja mam taka nadzieje, a wiadomosc gdzie mieszkam dokladnie przesyłam na priv, zreszta wszyscy nie musza tego wiedziec, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 19.01.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Mam całkiem inny projekt ale kolorystykę taką jaką Ty planujesz. Tuż przed świętami mieliśmy przeprowadzkę. i już mieszkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 19.01.2006 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 AnetaS ale ci dobrze ze juz mieszkasz, tez sie juz nie moge tego doczekac:), pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Cześć Kubulotek Przeczytałam wszystkie posty i dowiedziałam się sporo o twoim domku.Miałam podobne problemy z wybraniem projektu , bo nasza działka również jest wąska i dom stoi 3 m od granicy ,ale narazie nie mam sąsiadów więc to mi w niczym nie przeszkadza. Zobaczymy co będzie za parę latCo do projektu myślę że nasz projekt też jak i wasz jest unikatem.Ale co tam ,wszyscy nie mogą mieć takich samych domów. MOIM ZDANIEM MACIE PIĘKNY DOMEK!!!!!!!! pozdrawiam; barczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 05.02.2006 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Barczyki fajnie ze ci sie podoba moj domek:) ciesz sie ze nie macie narazie sasiadow nikt wam nie zagladnie przez brame, bo u nas dosyc ciasnawo, dom kolo domu - niestety,a jesli chodzi o projekt to szkoda ze nikogo nie znalazłam, bardzo chcialam zobaczyc jak ktos sobie urzadzil taki sam domek, ale trudno sie mowi, pomecze sie sama z wykanczaniem wnetrz, moze tu na forum mi ktos pomoze i doradzi, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts