motyczka 15.05.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 motyczka fajnie ze ci sie podoba nasz domek, jakos brnemy do przodu powoli, fajnie wy juz macie - duzo porobione w domku, ja mysle teraz nad kominkiem i schodami, mamy przerwe wszystko schnie, a pradu jak nie bylo tak nie ma, d poczatku mamy problemy z energ. wrr, wczesniej pewnie bedziemy miec gaz niz..., a twoj domek dopiero okazaly, i ta wiezyczka jak w zamku:) i wogole to fajnie juz macie a portfel pusty nie tylko u ciebie:) pozdrawiam i zapraszam nadal odwdziecze sie tym samym, a apropo kiedy planujecie wprowadziny? witam witam kubolotek... my już w sumie mieszkamy, zaadaptowaliśmy część gospodarczą domu, żeby nie płacić za najm mieszkania, tylko cała kase wkładać w dom...wiec monitorujemy prace na bieząco, wszystko mamy na oku, ale są też minusy... kurz, bałagan budowlany daje nam się okropnie we znaki...mysle, ze latem bedziemy juz mieszkać w całym domu...dzisiaj wchodzi parkieciarz, potem tylko malowanie scian, kuchnia i gotowe ... poza elewacją..z tym pewnie jeszcze poczekamy troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.05.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Miraśka dziekuje:) widze ze wkoncu zaczyna sie komus podobac nasz domek, i wkoncu ktos tu zaglada, a czego domek "inny"? jakos wydaje mi sie normalny, dziekuje i pozdrawiam inny-bo teraz w moim odczuciu to najwiecej jest parterówek albo typu obora-nie mam nic przeciwko ww.,ta inność jwst w dobrym tego słowa znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 15.05.2006 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Motyczka no to super wy juz macie, i juz niedlugo jak mowisz dom calkowicie na ukonczeniu, pozazdroscic,Miraśka dziekuje mialam taka nadzieje ze "inny" byl w pozytywnym slowa znaczeniu i drugi pokoj dzieciecy:jak w poprzednim pokoju polki pod skosamihttp://img116.imageshack.us/img116/8237/30274qu.jpgi polki na drugiej scianiehttp://img461.imageshack.us/img461/9104/30269uj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Miraśka dziekuje:) widze ze wkoncu zaczyna sie komus podobac nasz domek, i wkoncu ktos tu zaglada, a czego domek "inny"? jakos wydaje mi sie normalny, dziekuje i pozdrawiam No wiesz Kubolotku, ja możesz... ? Mnie Twój dom podoba się od zawsze i zaglądam, podglądam jak idą prace też od zawsze. A teraz mogę znowu napisać, że coraz ładniej u Ciebie Kubolotku i cieszę się razem z Tobą, że wszystko idzie do przodu i z każdym dniem przybywa coś nowego . Garaż z bramami prezentuje się bardzo ładnie i dostojnie, półeczki też fajnie się zapowiadają. Wklejaj nadal zdjęcia, to teraz ja będę podglądać Ciebie - tfuuu - Twój domek znaczy się i kibicować w pracach wykończeniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Miraśka dziekuje:) widze ze wkoncu zaczyna sie komus podobac nasz domek, i wkoncu ktos tu zaglada, a czego domek "inny"? jakos wydaje mi sie normalny, dziekuje i pozdrawiam No wiesz Kubolotku, ja możesz... ? Mnie Twój dom podoba się od zawsze i zaglądam, podglądam jak idą prace też od zawsze. A teraz mogę znowu napisać, że coraz ładniej u Ciebie Kubolotku i cieszę się razem z Tobą, że wszystko idzie do przodu i z każdym dniem przybywa coś nowego . Garaż z bramami prezentuje się bardzo ładnie i dostojnie, półeczki też fajnie się zapowiadają. Wklejaj nadal zdjęcia, to teraz ja będę podglądać Ciebie - tfuuu - Twój domek znaczy się i kibicować w pracach wykończeniowych. A JA... TO CO...!!! TEŻ TU ZAGLĄDAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 A półeczki super chyba coś zgapię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 TAK żeby potem je przykrywać ale może ,może w pokoiku sportowo rekreacyjnym-pozyjemy -zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 15.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Dołączam się do opinii Barczyków. Półki superaśne. Ale ja już nie zgapię bo chyba za późno. I wogóle jak macie czyściutko na budowie jestem pod wrażeniem. domku oczywiście też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 18.05.2006 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Oczywiscie bardzo dziekuje tym wszystkim ktorzy tu zagladaja:) i ktorym sie podoba nasz domek, pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.05.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Tak tak, półki bardzo fajne Czekam na następne zdjecia, bo bardzo mi się Wasz dom podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2006 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ja też czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 26.05.2006 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ojejku wy czekacie na zdjecia.... a u mnie nic sie nie dzieje w domku mamy przestoj wszystko schnie w srodku a tez bym chciala zeby cos juz przybylo, zastanawiam sie nad kominkiem i plytkami, do jednej lazienki juz mam upatrzone-jak je zobaczylam to stwierdzilam ze sa piekne tylko niewiem czy nie za ciemne na poddasze, a to te plyteczki:) http://img47.imageshack.us/img47/5701/plytki5cu.jpg i jak komus sie podobaj? bo mi bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Mnie się bardzo podobają Kubolotku i wcale nie są za ciemne, bo to przecież nie ciemny brąz. A czy one przypominają drewno? Poza tym możesz dać więcej tych jasnych jak się obawiasz. Jej - całe szczęście, że ja te decyzje mam już za sobą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 27.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 kafle świetne...doskonale imitują drewno, tez nie uważam, zeby były za ciemne...jedynie ten niebieski mi nie podchodzi jako dodatek...chociaz nie powiem, zeby na zdjęciu zle sie prezentował..ale czy w rzeczywistości też tak wyjdzie??... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 27.05.2006 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Tak naprawde to tych plytek jeszcze ne widzialam "na zywo" w zadnym sklepie, ale tak mi wpadly w oko ze nie moga wyjsc:), a plytki moze nie takie ciemne ale niewiem czy łazienka nie za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.05.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Kubolotku domek zapowiada się bardzo ciekawie !! Płytki do łazienki są super !! Ja wybrałam bardzo podobne..tzn wydaje mi się nawet, że takie same tylko ja mam inne zdjęcia Te "moje" to Organic z Opoczna, a "Twoje" ?? Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.05.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Fajnie sie zrobilo u Ciebie. Pieknie domek wyglada teraz jak juz sa okna. A plytki do lazienki tez mi sie podobaja, takie cieple kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 30.05.2006 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Moje przyszłe płyteczki:) sa z paradyza, nazwa pinea/pinuspo dłuzszej nieobecnosi u mnie witam Zilejke:), a w niedziele byl u mnie moj plytkarz, i przyjdzie dopiero w lipcu ukladac, ale w sumie dobrze bo cce zeb dm dbrze wysechł, i w tym tygodniu jedziemy zamowic drzwi wewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 30.05.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Moje przyszłe płyteczki:) sa z paradyza, nazwa pinea/pinus Mnie się bardzo podobają i jak będziemy w sklepie, zeby zobaczyć opoczno na żywo to o nie też poproszę I zobaczymy, które bardziej mi się spodobają A jakie drzwi zamawiacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 30.05.2006 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 arcobaleno no ładne te plytki z opoczna a ktory kolor wybralas wstepnie, a drzwi beda prawdopodobnie z porta drzwi , takie najzwyklejsze z prostokatnymi szybkami tylko mlecznymi, kolor prawdopodobnie calwados, ale ocywiscie jeszcze do konca nie zdecydowalam okarze sie przy zamowieniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts