Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz mały domek

Recommended Posts

motyczka fajnie ze ci sie podoba nasz domek, jakos brnemy do przodu powoli, fajnie wy juz macie - duzo porobione w domku, ja mysle teraz nad kominkiem i schodami, mamy przerwe wszystko schnie, a pradu jak nie bylo tak nie ma, d poczatku mamy problemy z energ. wrr, wczesniej pewnie bedziemy miec gaz niz..., a twoj domek dopiero okazaly, i ta wiezyczka jak w zamku:) i wogole to fajnie juz macie a portfel pusty nie tylko u ciebie:) pozdrawiam i zapraszam nadal odwdziecze sie tym samym, a apropo kiedy planujecie wprowadziny?

witam witam kubolotek... my już w sumie mieszkamy, zaadaptowaliśmy część gospodarczą domu, żeby nie płacić za najm mieszkania, tylko cała kase wkładać w dom...wiec monitorujemy prace na bieząco, wszystko mamy na oku, ale są też minusy... kurz, bałagan budowlany daje nam się okropnie we znaki...mysle, ze latem bedziemy juz mieszkać w całym domu...dzisiaj wchodzi parkieciarz, potem tylko malowanie scian, kuchnia i gotowe :lol: ... poza elewacją..z tym pewnie jeszcze poczekamy troszke :cry:

• Odpowiedzi 418
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Miraśka dziekuje:) widze ze wkoncu zaczyna sie komus podobac nasz domek, i wkoncu ktos tu zaglada, a czego domek "inny"? jakos wydaje mi sie normalny, dziekuje i pozdrawiam

:lol: :lol: inny-bo teraz w moim odczuciu to najwiecej jest parterówek albo typu obora-nie mam nic przeciwko ww.,ta inność jwst w dobrym tego słowa znaczeniu :lol:

Motyczka no to super wy juz macie, i juz niedlugo jak mowisz dom calkowicie na ukonczeniu, pozazdroscic,

Miraśka dziekuje mialam taka nadzieje ze "inny" byl w pozytywnym slowa znaczeniu

i drugi pokoj dzieciecy:

jak w poprzednim pokoju polki pod skosami

http://img116.imageshack.us/img116/8237/30274qu.jpg

i polki na drugiej scianie

http://img461.imageshack.us/img461/9104/30269uj.jpg

Miraśka dziekuje:) widze ze wkoncu zaczyna sie komus podobac nasz domek, i wkoncu ktos tu zaglada, a czego domek "inny"? jakos wydaje mi sie normalny, dziekuje i pozdrawiam

No wiesz Kubolotku, ja możesz... :-? ?

Mnie Twój dom podoba się od zawsze i zaglądam, podglądam jak idą prace też od zawsze.

A teraz mogę znowu napisać, że coraz ładniej u Ciebie Kubolotku i cieszę się razem z Tobą, że wszystko idzie do przodu i z każdym dniem przybywa coś nowego :D .

Garaż z bramami prezentuje się bardzo ładnie i dostojnie, półeczki też fajnie się zapowiadają.

Wklejaj nadal zdjęcia, to teraz ja będę podglądać Ciebie - tfuuu :wink: - Twój domek znaczy się i kibicować w pracach wykończeniowych.

No wiesz Kubolotku, ja możesz... :-? ?

Mnie Twój dom podoba się od zawsze i zaglądam, podglądam jak idą prace też od zawsze.

A teraz mogę znowu napisać, że coraz ładniej u Ciebie Kubolotku i cieszę się razem z Tobą, że wszystko idzie do przodu i z każdym dniem przybywa coś nowego :D .

Garaż z bramami prezentuje się bardzo ładnie i dostojnie, półeczki też fajnie się zapowiadają.

Wklejaj nadal zdjęcia, to teraz ja będę podglądać Ciebie - tfuuu :wink: - Twój domek znaczy się i kibicować w pracach wykończeniowych.

A JA... TO CO...!!! TEŻ TU ZAGLĄDAM

Ojejku wy czekacie na zdjecia.... a u mnie nic sie nie dzieje w domku :(

mamy przestoj wszystko schnie w srodku a tez bym chciala zeby cos juz przybylo, zastanawiam sie nad kominkiem i plytkami, do jednej lazienki juz mam upatrzone-jak je zobaczylam to stwierdzilam ze sa piekne tylko niewiem czy nie za ciemne na poddasze, a to te plyteczki:)

http://img47.imageshack.us/img47/5701/plytki5cu.jpg

i jak komus sie podobaj? bo mi bardzo