kubolotek 02.07.2006 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Soniko to sa 2 pary drzwi, mam dwa wejscia:)hihi te z koładka sa wejsciowe a te drugie boczne,a tak naprawde to nawet nie robilam zdjec tym plytkom co mam bo one sa zwykle, normalne bo to do pralni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 02.07.2006 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Juz sie nacieszyłam układaniem płytek - mało mnie nie trafi !!!!, moj płytkarz przyjdzie dopiero za miesiac - najwczesniej, nie ma czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 03.07.2006 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Wkoncu zamowiłam płytki do łazienki na gorze i do przedpokoju:) mam projekty, łazienka wyszła super - jak dla mnie:), jak ktos bedzie chciał zobaczyc to wkleje zdjeciai kominej juz jutro beda wygladzac, tylko znow nie moge znalezc takiego marmuru jak ja chce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rebekka 03.07.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Kubolotku gratuluję domku, bardzo mi się podoba I jak prace szybko posuwają się do przudu, życzę Wam żebyście jak najszybciej mogli się cieszyć użytkowaniem tego cacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Wkoncu zamowiłam płytki do łazienki na gorze i do przedpokoju:) mam projekty, łazienka wyszła super - jak dla mnie:), jak ktos bedzie chciał zobaczyc to wkleje zdjecia i kominej juz jutro beda wygladzac, tylko znow nie moge znalezc takiego marmuru jak ja chce:( Ja chcę, ja chcę zobaczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 05.07.2006 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Rebekka dziekuje bardzo:) Sonika a dla Ciebie zdjecia:)zwykłe płytki do pralni:http://img151.imageshack.us/img151/4772/20121xb.jpgpłytki do garderoby:http://img151.imageshack.us/img151/7875/20147cc.jpgkominek jeszcze bez kolorow i połek z marmuru:http://img151.imageshack.us/img151/6326/20069ej.jpgi wkoncu moja łazienka, jak dla mnie projekt wyszedł fajnie:):http://img223.imageshack.us/img223/7483/projektazienkigornej19lz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.07.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Bardzo fajne te płytki Kubolotku, a kominek wyszedł cudnie . A jaki będzie na nim kamień? Projekt łazienki bardzo, bardzo ładny i jestem ciekawa co zadecydowałaś z płytkami? Udało Ci się namierzyć te powyżej, czy będą inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 05.07.2006 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Soniko fajnie ze ci sie podoba nasz kominek, tyle nad goscmi stałam az zrobili tak jak chciałam, a było pare poprawek:), a przy okazji jaki ty masz kominek bo sobie go nie przypominam? a pytałam juz kiedys o niego :)a na kominku ma byc cos bordowego, chyba marmur tylko u nas nigdzie w okolicy jakiegos fajnego nie ma , choc na inter... widziałam, teraz pozostało mi pojezdzic i poszukac a płytki beda te ktore widac na zdjeciu, nigdzie ich nie widziałam wczesniej ale tak mi sie spodobały ze wziełam je w ciemno:) a zapomnialam znalezli mi gdzies ta listwe ozdobna z nich i wygladala super, ale wszystko okarze sie jak je bede miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.07.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Podoba, podoba i to bardzo . Nasz kominek jest z trawertynu - płyta prawie do samego sufitu, pęknięta z góry na dół. Sama bardzo jestem ciekawa tych płytek - na zdjęciu wyglądają super . A kiedy będziesz je miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 06.07.2006 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Soniko płytki miałam miec juz tym tygodniu, ekspres bo sie okazalo ze je wczesniej jakis sprzedawca zamowil na sklep, ale w sumie nie spieszy mi sie teraz wiec moze bede je miec w przyszłym tygodniu a jutro od rana ruszam na podboj mamrmurow, zycz mi powodzenia obym znalazła taki jak chce i to w rozsadnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.07.2006 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 I jak wypadły poszukiwania marmurów na kominek Kubolotku?Znalazłaś coś ciekawego czy nadal szukasz? I co z płytkami, dojechały? Bardzo jestem ciekawa jak wyglądają na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 12.07.2006 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Soniko marmury znalazłam az pod mielcem, a w zasadzie to nie marmur tylko trawertyn sliczny bordowy kolor,a moze troche czerwony, ale taki jakiego szukałam:) a jutro prawdopodobnie bede miec barierki na balkonach:) a płytki juz a na sklepie ale czekam na meza az wroci z delegacji i wtedy po nie pojedziemy-moze zdazymy w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.07.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Fajnie, nawet się domyślam jak ten trawertyn wygląda - będzie super . A weźmiesz taki z dziurami czy zażywicowany? To czekam na płytki i zdjęcia barierek na balkonach . P. S. A u mnie marazm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.07.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Baaardzo spodobał mi sie kominek "Pokolorowany" i opółkowany będzie wyglądał superkowo! Czekam na kolejna porcję zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.07.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Kubolotku, kominek juz jest piekny, a jak wykonczysz to dopiero galy nam wyjda... a lazienka zapowiada sie tez bardzo ladna i w pieknych kolorkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 13.07.2006 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dziekuje wszystkim za pochwały:) bardzo mnie to cieszy ze komus tez sie podoba nasz domek, a barierki sie własnie montuja na balkonach, ktos chce zobaczyc zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.07.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 No jeszcze sie pyta! Dawaj, dawaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 13.07.2006 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 To moja bariereczka:)http://img357.imageshack.us/img357/1258/20198oe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.07.2006 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Piękna bariereczka - w moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 14.07.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 taaa....efektowna, ekstrawagancka fajowa..tez w moim stylu gratulujemy Państwu bariereczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts