OLA.J. 23.11.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Chyba tak zaczne robic, bo jak na razie z wyborem poszlo dosc łatwo, ale to dopiero począteka teraz wnętrze to trudniejszy wybó i duzo przedmiotów , lepiej uważac po po wykńczeniu przyjadą panowie z kaftanem, zreszta juz po dokonanym wyborze dalej sie zastanawiam czy to był dobry wybó czy nie, to juz jakies wariactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 25.11.2005 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Byłam w sklepie trochę widziałam Mediamark nie ma praktycznie AEG stała jedynie zmywarka 45 i piekarnik z napisem nade in german wydaje mi się że już trochę stoi w tym sklepie. Sprawdziłam bardzo fajne chowane przyciski to mi się spodobało przy piekarniku. Natomiast spodobała mi się chłodziarko-zamrażarka elektroluxa. LG nieliczne pojedyncze te które widziałam miały dziwne otwieranie to znaczy brak rączki tylko wkłada się palce w taki wąskie wgłębienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 25.11.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 No ja niestety chłodzarko-zamrazarke mam starą, dałam do wyceny w zaprzyjaźnionym sklepiku komplet AEG i Simensa i wtedy zadecyduje , pokretłą chowane mają w obu przypadkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 25.11.2005 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Ola ja wybrałam takElektrolux lodówkaElektrolux płyta bo 70 tka a taka mi się podoba mam brata kucharza który czasami u mnie pichci on mi kazał kupić 90 ale bez przesady. AEG zmywarka AEG piekarnik Teka okapMam jeszcze cichą nadzieję,że wystarczy 8000 zł Sprawdziłam w internecje jest to realne ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 25.11.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Lodówka, płyta, piekarnik, mikrofalówka, zmywarka - Boscha. Okap -Teka. Nie wiem czy był to dobry wybór. Musiałem wymienić ramkę do zabudowy dla mikrofalówki. Ramka kosztowała 40 % ceny mikrofalówki. Jeśli wszystkie części do urządzeń Boscha tyle kosztują to chyba wybór nie był dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 25.11.2005 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Marek nie znam się ale po lekturze forum podobno części nie są najtańsze. Tyle, że jak popsuła mi się pralka gorenia to do tego modelu pompka pasowała innej firmy tj bosch nie wiem czy była droższa ale za naprawę i część zapłaciłam 120 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 25.11.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ja mam tylko do kupienia płyte+piekarnik+okap no i zobacze jutro jak mi wycoenia AEG i SImensa przymierzam sie w przyszłosci do expresu do zabudowy no i AEG jest dużó tańszy a bedzie on w ednym słupku nad piekarnikiem, zobacze jutro ceny i zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 25.11.2005 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Oluś a co ty właściwie planujesz kupić typ piekarnika,płyty,okapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.12.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Ja niestety tez jestem na etapie wybierania sprzetu.Jedno wiem na pewno, nigdy AEG juz nie kupie.Miałam słynna zmywarke Favorit i jedna wielka lipa, a kosztowała kupe kasy.Zraziła mnie ta zmywarka raz, a dobrze jezeli chodzi o AEG.Obecnie zastanawiam sie nad Boschem, własciwie juz mam typy, ale nadal szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Gosiu , mialam Bosha zmywarke (jeszcze w Polsce ) , bardzo dobry sprzet .Pozdrawiam Cie serdecznie , widze , ze jestes zajeta , prawie Cie nie widac .Kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.12.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Gosiu , mialam Bosha zmywarke (jeszcze w Polsce ) , bardzo dobry sprzet . Pozdrawiam Cie serdecznie , widze , ze jestes zajeta , prawie Cie nie widac . Kiedy przeprowadzka?Mam nadzieje ze na moje urodzino-imieniny 22 lutego Teraz zakrecona jestem z wykonczeniówka O kurcze, zrobiłam byka w Boshu A, co U was miejsce juz wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 To ja zrobilam byka w Boschu Miejsce nie wybrane , ale ku Tobie sie sklaniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.12.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 To ja zrobilam byka w Boschu Miejsce nie wybrane , ale ku Tobie sie sklaniam Rany, ale fajowsko dawaj do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 20.12.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Ufffffffff, wreszcie zamowilam podstawowe AGD i to za bardzo rozsadne pieniadze :roll: Nie sadzilam, ze mozna sie przy tym tak nameczyc. Piekarnik Bosch HBN43W350, plyta Bosch PCD 685DEU. Wielka ulga Przede mna jeszcze lodowka i zmywarka... i w gre wchodzi chyba Bosch albo Siemens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 21.12.2005 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Witaj. Ja już ten temat też mam za sobą. O firmach nie będę pisała Mam dość pojedynczych opinii że ktoś się do czegoś zraził czy że coś się popsuło. są to pojedyncze opinie. Swój wybór oparłam na lekturze forum wizytach w sklepie porównywaniu i możliwościach finansowych. Ogólnie oceniam że dokonałam trafnych wyborów. Kupiłam 5 sprzętów w Internecie wszystko ok., instrukcje w języku polskim. Myślę, że najwięcej problemu przysporzyła mi kwestia wizualna. To znaczy chodzi o odcień stali, inox w jednej firmie to niekoniecznie taki sam kolor w innej. Dlatego też drugi raz nie zdecydowałabym się na lodówkę wolnostojącą. Trochę się pomartwiłam czy będzie pasowała do całości bo była innej firmy. Pasuje choć nie idealnie. A taka jestem, że chciałabym żeby było idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 21.12.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Ja juz chyba na odcien stali przestalam zwracac uwage, po prostu wybieram mat i jakos pasuje. Jakos mnie zmeczyly tego typu wyboru, a z pozoru wydawalo sie to taka przyjemnoscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 21.12.2005 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Też wyszłam z założenia, że chcę mieć sprzęt przede wszystkim dobry jakościowo. Wątpliwości jednak przyszły jak już dotarł ten sprzęt każda rzecz z osobna bardzo cieszy ale boję się całości. Lodówkę to już miałam zamiar odesłać z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.12.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Witam Widze ż epojawiaja sie i dyskutuja w tym watku przedewszystkim panie. Otóz jak wiadomo zasób polskich porfeli jest różny - kazdy kupuje to na co go stac. Ja uzywam od 2 lat sprzęt whirpoola tzn lodókozamrazarka, zmywarka, pralka automatyczna. Moja rodzina tez w wiekszej "ilości" ma ten sprzęt to dłuzej to krócej. Na przełomie wiosny i lata zainwestowac musze w piekarnik i płytę gazowa - i powiem jedno tez bedzie to whirpool. Od zaprzyjaźnionego serwisanta jedna UWAGA!!! by był made in poland a nie made in turkey (często zawodzi) Dla mnie ten sprzet jest ok spełnia moje oczekiwania - szczególnie szósty zmysł w pralce i zmywarce - dla mnie bomba Kazdy ma prawo wyboru i każdy ma prawo decyzji w związku z powyższym kazdy i tak wybierze to do czego jest przekonanay sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.12.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Ufffffffff, wreszcie zamowilam podstawowe AGD i to za bardzo rozsadne pieniadze :roll: Nie sadzilam, ze mozna sie przy tym tak nameczyc. Piekarnik Bosch HBN43W350, plyta Bosch PCD 685DEU. Wielka ulga Przede mna jeszcze lodowka i zmywarka... i w gre wchodzi chyba Bosch albo Siemens.i co wybrałas?bo ja tez przymierzam sie do zmywarki Boscha.A. lodówke mam LG Side by Side i nie moge sie doczekac az ja wypróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 27.12.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Ufffffffff, wreszcie zamowilam podstawowe AGD i to za bardzo rozsadne pieniadze :roll: Nie sadzilam, ze mozna sie przy tym tak nameczyc. Piekarnik Bosch HBN43W350, plyta Bosch PCD 685DEU. Wielka ulga Przede mna jeszcze lodowka i zmywarka... i w gre wchodzi chyba Bosch albo Siemens.i co wybrałas?bo ja tez przymierzam sie do zmywarki Boscha.A. lodówke mam LG Side by Side i nie moge sie doczekac az ja wypróbuje Zmywarki jeszcze nie kupilam, ale chce prosty model Bosch lub Siemens, a lodowek niestety zadna ztych firm nie robi no frost wiec albo tradycyjna Bosch/Siemens albo LG no frost I tu mam dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts